Skip to main content

Livsnydergolf® - Spil Ryder Cup banen - 22-25. Maj 2023

Ryder Cup kommer sensationelt til Italien i 2023, og du har nu denne "EKSKLUSIVE" mulighed for at spille banen lige inden alle stjernerne skal spille om det prestigefulde trofæ. 
Det er KUN lykkedes Caddie Golfrejser at få teetider på Marco Simone lige efter der er spillet Italian Open, og blot nogle få måneder førend Ryder Cup løber af stablen på selvsamme bane.


Der er derfor kreeret et spændende program hvor vi krydrer golfen med vinsmagninger og vinbesøg, gode middage med vin, en aften i Rom og meget mere. Vi mener selv at vi har lagt grundstenen til 3 hektiske og spændende dage ved og i den Italienske hovedstad.
Rejselederen er den golfspillende dansk/Italiener Kim Ferrigno, som undervejs vil fortælle historier og anekdoter fra Italien og området vi befinder os i, ligesom han vil fortælle mere om situationen for golf i Italien netop nu.

DAGSPROGRAM

Mandag den 22/5 2023
Vi rejser fra København om formiddagen med SAS direkte til Rom, hvor vi ankommer kl. 12.35. Efter bagagen er afhentet fortsætter vi med bus direkte til en vingård, hvor vi har dejlig lunch og vinsmagning. Efter vinsmagningen kører vi til Marco Simone Golfbanen, hvor vi indkvarteres i suiter/små lejligheder lige ved banen, på resortet Carpe Diem Roma Golf Club. Der er lidt tid på egen hånd inden vi om aftenen spiser god dinner på hotellet.

Tirsdag den 23/5 2023
Morgenmad på hotellet, og derefter er der golf på programmet. Vi har første teetid kl 11.30, så vi kan få en rolig start på dagen og varme grundigt op. Marco Simone har kort inden vores besøg været vært for Italian Open, så vær forberedt på at banen står helt skarpt, og stor koncentration kræves for blot at opnå en hæderlig score. Samtidig er omkring 2 måneder til at banen skal være vært for selveste Ryder Cup, så vi oplever banen når den er bedst sat op og sværest. Efter runden er der tid på egen hånd inden vi sidst på eftermiddagen forlader vores resort, for at nyde en god dinner på lokal restaurant. Efter dinneren returneres der til vores resort.

Onsdag den 24/5 2023
Morgenmad, og i dag har vi første teetid kl. 09.00 på Ryder Cup Banen Marco Simone. Nu kender vi jo banen, så mon ikke vores anden runde bliver en endnu større golfoplevelse, da vi bedre kan huske de enkelte huller? Efter runden har vi tid på egen hånd, inden vi om aftenen skal opleve Rom. Vi kører ind til centrum af Rom, og på vores veje passeres nogle af Roms store seværdigheder. Vi skal have dinner incl. vin på god restaurant, og der vil også være lidt tid til selv at slentre rundt og opleve en del af Rom, inden vi sent på aftenen returnerer til vores resort.

Torsdag den 25/5 2023
Morgenmad. Efter morgenmaden køres der til lufthavnen, hvor vi har afrejse med SAS kl. 13.25 og ankommer i København kl. 16.00

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
22-05-2023KastrupCarpediem Roma Golf Club
Marts tilbud (8 pladser til denne pris) - Udløber d. 31.03.2023 - (Rabatten er fratruket i den viste pris) - SPAR pr. voksen: 1100,-
Mere end 813.595,-Book

Hotel

Carpediem Roma Golf Club
Suite- og lejlighedshotel, der er beliggende lige ved Marco Simone Golfbanen. Vi indkvarteres i suiter, der har soveværelse, opholdsstue, balkon/terrasse samt badeværelse. Resortet råder desuden over...