Golfrejser Sverige

Tag på golfferie i Sverige og nyd de fantastiske landskaber, korte afstande og nye spændende golfoplevelser. Lige på den anden side af Øresund venter en verden af fantastiske golfbaner, hyggelige og moderne golfresorts og et utal af nye golfoplevelser. Sverige har mere end 500 forskellige golfbaner. 145 af dem kan du finde i det sydlige Sverige. Golf i Sverige er særlig kendt for at være meget varieret, og den omkringliggende natur er draget ind i golfbanerne, uanset om der er tale om parkbaner, linksbaner eller naturbaner. Der er masser af nye golfoplevelser i vente når du rejser til Sverige på golfferie.
Se alle golfrejser
Oplev de svenske golfbaner

Caddie Golfrejser har udvalgt en række forskellige golfbaner i Sydsverige, som er tilknyttet golfklubber. Tager man op omkring Malmö, kan man tage til Österlens Golfklub, hvor man finder to parkbaner, der hver især er på 18 huller. Banerne er præget af bakkelandskaber og nåleskov. Lidt syd for Helsingborg finder man Woodlands Country Club. Her finder man en 27-hullers golfbane, som ligger lige ved Söderåsen. Her finder man søer og birke- og grantræer rundt om på banen. Er man glad for udfordringer, hvor vand indgår, bør man tage til Ringenäs Resort, hvor den 27-hullers golfbane ligger ud til Kattegat, og så finder man også en stor sø på banen.  

Forskellige golfrejser til Sverige

En golfrejse til Sverige er et oplagt valg, hvis du gerne vil på en kortere tur, fx. en hurtig weekendtur med golf, men du kan også sagtens tage på længere golfrejser til Sverige og evt. besøge flere forskellige golfresorts og golfbaner. Der er nok at vælge i mellem, og klimaet gør det muligt at besøge de forskellige golfbaner i de fleste af årets måneder særligt i Sydsverige. Sverige er en særdeles god golfdestination, som har noget for enhver golfspiller.

Golfskole Sverige

Vi har stor erfaring med arrangering af golfskoler. Uanset om du har en høj eller lav handicap er du velkommen på en af vores golfrejse

Se golfrejser her
Matchture

Tag med på en matchture til Sverige. Alt er arrangeret hjemmefra, så du skal blot nyde turen vores erfarne matchturleder har planlagt. Alle er velkomne uanset om du rejser alene, i par, er ung eller ældre. Med en matchtur får du mulighed for at spille en masse golf samt være social med de andre deltagere.

Se golfrejser her
Skræddersyet golfrejse

Kontakt os og hør nærmere om en skræddersyet golfrejse til Sverige 

Se golfrejser her
Populære golfområder i Sverige

Klimaet i det sydlige Sverige er maritimt, eller tempereret, da spidsen er omgivet af vand. I Midtsverige har de et fugtigt, kontinentalt klima, og i det nordlige Sverige har de subarktisk klima, da dette område ligger indenfor polarcirklen. Sydsverige er der, hvor der ligger flest golfbaner, og her ligger temperaturen i sommermånederne gennemsnitligt på mellem 15-21 grader, som vi ofte oplever om sommeren i Danmark. Derfor er sommerhalvåret også bedst til golf i Sverige. 


Skåne

Skåne byder på 70 forskellige baner med en stor andel af links baner, derudover er der også er flere forskellige park- og hedbaner. Der er rig mulighed for gastronomiske oplevelser. 

Læs mere her
Læs mere
Halland

Tag til Sveriges golfhovedstad Halland, der er kendt for sin smukke natur med sandstrande, frodige skove og vandfald. 

Læs mere
De bedste golfbaner i Sverige

Sverige er det oplagte valg til en kort golfrejse eller en weekendtur og det skyldes ikke blot den korte transport til bl.a. Skåne eller Halland, men også de mange tilbud som gourmet- og spaoplevelser. Nedenfor kan du se tre af de bedste golfbaner Sverige har at byde på. 

Österlens Golfklubb

Österlens Golfklubb er en pragtfuld golfbane i Sverige. Beliggende i det maleriske Österlen-område, byder klubben på en enestående golfoplevelse. Banen er omgivet af betagende natur, med åbne marker og bølgende bakker. Den udfordrende 18-hullers bane, designet med omhu, tilbyder en perfekt blanding af tekniske slag og smukke omgivelser.

Læs mere her
Læs mere
Ringenäs Golf Club

Ringenäs Golf Club er en fremragende golfbane i Sverige. Med en smuk beliggenhed ved havet og omgivet af naturskønne områder, tilbyder den en fantastisk golfoplevelse. Banen har 27 udfordrende huller, der passer til spillere på alle niveauer.

Læs mere her
Læs mere
Woodland Country Club

Woodland Country Club i Sverige er en fornem golfbane med 18 huller, omgivet af frodig skov og naturskønne søer. Banen er designet til at udfordre golfspillere på alle niveauer med strategiske vandhazarder og varierende terræn.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Sverige
Spændende oplevelser i Sverige

Foruden masser af fantastisk golf, er det også populært at kombinere nogle runder med store gourmetoplevelser og spabesøg, hvilket de ligeledes er eksperter i på den anden side af Øresund. Her kan du få en ferie der rummer lidt af det hele.

Det dejlige sommervejr er optimalt til andet end golf, og der er heldigvis masser at se i Sverige. Tager man på golfferie omkring Malmö, er der masser at se inde i byen blandt brostensbelagte gader og kanaler. Det kan også anbefales at tage ud til Kattegat og nyde omgivelserne. I Helsingborg er der både gamle slotte, kirker og museer, og hvis man vil en tur i havet, kan man tage ud til Tropical Beach, som er fyldt med palmer. I Halmstad kan man tage ud og nyde naturen ved Galgbjerget, se det imponerende Danska Fall eller tag en afslappende gåtur i Rododendronparken. 

Wellness- og spaoplevelser

Kom helt ned i gear med spa og wellness i Sverige. i mere end 100 år har svenskerne haft tradition med vinterbadning og sauna. Forkæl dig selv med massage, ansigtsbehandling og afslapning. 

Læs mere
Kulinariske gourmetoplevelser

Sverige byder foruden fantastiske golfbaner på kulinariske oplevelser lige fra Michelin restauranter til lokale restauranter, hvor der bliver serveret friskfanget fisk og skaldyr.

Læs mere