Skip to main content

Sverige

Sverige – Et mekka for golfere

Lige på den anden side af Øresund venter en verden af fantastiske golfbaner, hyggelige og moderne golfresorts og et utal af nye golfoplevelser. Sverige har mere end 500 forskellige golfbaner, og omkring 145 af dem kan du finde i det sydlige Sverige. Golf i Sverige er særlig kendt for at være meget varieret og banerne benytter virkelig den omkringliggende natur, uanset om det er parkbaner, linksbaner eller naturbaner. Der er masser af nye golfoplevelser i vente når du rejser til Sverige på golfferie.

Foruden masser af fantastisk golf, er det også populært at kombinere nogle runder med store gourmetoplevelser og spabesøg, hvilket de ligeledes er eksperter i, i Sverige. Her kan du få en ferie der rummer lidt af det hele.

En golfrejse til Sverige er et oplagt valg, hvis du gerne vil på en kortere tur, fx en hurtig weekendtur med golf, men du kan også sagtens tage på længere golfrejser til Sverige og evt. besøge flere forskellige resorts og baner. Der er nok at vælge i mellem, og klimaet gør det muligt at besøge de forskellige golfbaner, særligt i Sydsverige, i de fleste af årets måneder. Se vores store udvalg af lækre golfresorts, flotte hoteller og hyggelige kroer i Sverige.

Skåne

Tag på golfferie til Skåne i Sverige, og nyd de fantastiske landskaber, korte afstande og nye spændende golfoplevelser. Når du rejser til Skåne, vil du hurtigt blive lokket af den tilbagelænede livsstil, hvor fokus på natur, skove, strande er i højsæde. Der er god grund til at Skåne kaldes Sveriges spisekammer, her er der nemlig et stort udvalg af lækre gourmetrestauranter, hyggelige gårdbutikker og masser af specialiteter hentet direkte fra den storslåede natur i området. Skåne er i sandhed et...