Golfrejser til Europa

Europa er den største, og mest populære, landsdel for golf. Med 49 lande er der masser af muligheder for golfferier i forskellige omgivelser, blandt en masse kulturer og med et hav af muligheder og udfordringer. Golf er også mest udbredt i Europa end i andre kontinenter, eftersom golfen har sin oprindelse i Skotland i 1400-tallet. Senere spredte golfen sig til Frankrig i 1500-tallet, og i 1800-tallet kom sporten til Danmark. På trods af, at der findes golfbaner flest golfbaner i England, ligger Europas bedste golfbane faktisk i Frankrig. Dog er det mest populære golfdestinationer faktisk Spanien og Portugal, bl.a. fordi man de fleste steder kan kombinere golfen med varme og havudsigt.
Læs mere her
Europa, den oplagte golfdestination

Europa byder på mange forskellige golfoplevelser endda uden en lang rejse som hvis rejsen gik til USA, Thailand eller Dubai. Klimaet varierer fra Nordeuropa til Sydeuropa. Du kan derfor spille golf hele året rundt i Europa. Sommerhalvåret er Nordeuropa helt perfekt, hvor Sydeuropa er bedst tempereret i vinterhalvåret, men kan nydes hele året.

Der findes fantastiske golfbaner i Europa omgivet af skøn natur. Du kan læse mere om hvert lands unikke golfbaner ved at klikke ind på landet du ønsker at vide mere om. Du vil også finde informationer om oplevelser og seværdigheder.

De bedste golflande i Europa

I golfens hjemland, Skotland, findes der omkring 600 golfbaner, og mange af dem er linksbaner. I Spanien er der 350 golfbaner, og i Portugal er der knapt 100, og her finder man flest parkbaner og seasidebaner. I Danmark alene er der knapt 200 golfbaner, og herhjemme finder man både parkbaner, linksbaner og heatlandsbaner.  

Hos Caddie Golfrejser tilbyder vi golf i Danmark, Frankrig, Grækenland, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tyskland. 

Vil du høre mere om golf i Europa, så læs mere på siden eller kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 70 15 48 48 eller på mail info@caddiegolf.dk. Vi ser frem til at høre fra dig! 

background graphic