Få et tilbud på golfrejse

Klik her for at få et gratis og uforpligtende tilbud på golfrejser til hele verden. Vi tilbyder individuelle golfrejser, matchture, golfskoler og long stays.

Hvem er Caddie Golfrejser?

Caddie Golfrejser er et specialiseret rejsebureau med speciale i golfrejser! Vi startede tilbage i 2009 og har en vision om at være det golfbureau i Danmark med den bedste service. Vi mener, at god service rummer venlig betjening og kvalitetsprodukter. Særligt den personlige ekspertrådgivning er i højsæde, når du booker din ferie hos Caddie Golfrejser.

God service er også at have et stort kendskab til de produkter vi sælger. Vores medarbejdere har spillet på mange af golfbanerne, og de har besøgt de fleste af vores hoteller. Denne viden og erfaring hjælper til at sikre dig den bedste golfoplevelse og ferie efter dine ønsker.

Vi ønsker at skabe en simpel og overskuelig købsrejse, når du skal booke en golfferie hos os. Derfor sidder vi klar til at hjælpe med råd og vejledning både på telefonen 7015 4848 og på mail info@caddiegolf.dk .

Caddie Golfrejser er medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejsebureau Forening. Caddie Golfrejser er et søsterselskab til Alltime Travel og Skiferie.dk, som drives af de tidligere ejere af Dansk Bilferie og Friferie. Vi har derfor stærk erfaring i at drive et rejsebureau på en stabil og troværdig måde.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du meget velkommen til at kontakte os. Gode råd og ideer er også meget velkomne.

Med venlig hilsen

Team Caddie Golfrejser

Tryghed hele vejen

Caddie Golferjser er medlem af Rejsegaranti Fonden med medlemsnummer 2201 og Danmarks Rejsebureauforening. Caddie Golfrejser er desuden en del af det velrenommerede Aligned Group med kendte brands som Skiferie.dk, Alltime Travel og Elcano Travel.  

Personlig service

Hos Caddie Golfrejser finder du kun erfarne golfrejse specialister med en personlig interesse for golf og stort kendskab til vores rejser. Du kan derfor forvente både kvalificeret og personlig service hos vores dygtige rejsekonsulenter. Læs mere her om hvordan du kontakter os.

Du kan booke online

Hos Caddie Golfrejser kan du faktisk se og booke alle vores rejser. Du har naturligvis mulighed for at bestille et skræddersyet tilbud, men du kan også selv tilpasse mange af vores rejser online. Skift eller vælg f.eks. selv hotel eller tilkøb flere golfrunder.

Kvalitet og go' pris

Hos Caddie Golfrejser gør vi kun det, vi er gode til. Vi har lavet aftaler og forhandlet attraktive priser med vores dygtige samarbejdspartnere på de bedste golfbaner og golfresort rundt omkring i verden. Det kommer dig til gode i form af kvalitets golfrejser til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Hvorfor vælge Caddie Golfrejser?

Vi giver dig uforglemmelige golfoplevelser
Vi bestræber os på at gøre individuelle- og grupperejser unikke. Gennem vores rejser ønsker vi at skabe glæde, samvær og kulturoplevelser i kombination med golfrejser. Lad os sætte ord på:

På vores Golfskole i Portugal samarbejder vi f.eks. med en partner, der løbende lytter til den feedback vi får fra vores kunder. Det lyder måske som klassisk salgssnak, men her er der tale om en lokal partner, der udviser social ansvarlighed ved at ansatte lokale og som hele tiden har en åben og ærlig kommunikation med os. Denne tætte forbindelse mellem os og feriestedet hjælper til at give vores kunder en helt særlig oplevelse.

Hvad gør vi anderledes?
I Caddie Golfrejser gør vi en dyd ud af at rådgive dig. Vores medarbejdere rejser meget, og netop derfor er de i stand til at give dig den kvalificerede rådgivning du fortjener, når du skal finde din næste golfrejse. Vi fokusere altid på god kommunikation med vores kunder, så vi på bedste vis kan sammensætte en ferie efter dine personlige ønsker og behov.  

Vi har et stort udvalg af golfbaner som alle er særligt udvalgte, blandt andet på grund af deres forankring i lokalsamfundet. Hertil bruger vi ofte mindre hoteller, der har en mere hyggelig og intim atmosfære. Vi ligger vægt på, at vores samarbejdspartnere tager ansvar for sine ansatte og omgivelserne, da vi ved, at det er med til at skabe en tryg og rar rejseoplevelse for jer. Og har vores samarbejdspartnere en holdning til hvordan de påvirker miljøet, bliver vi ekstra begejstrede.

Lige siden vi startede har vi haft særligt fokus på at opbygge vores portefølje af hoteller og golfbaner med fokus på at social ansvarlighed kan være en del af golfoplevelsen. Vores oplevelse er også, at socialt ansvarlige produkter ofte giver en bedre ferie.

Drejer det sig kun om socialt ansvar i de lokale områder?
Nej, vi prioriterer de bedste oplevelser for dig som golfer. Vi er realistiske, og ved at tanken om socialt ansvarlige rejser er forholdsvist nyt. Lykkeligt, er det et koncept der spreder sig hurtigt, og vi oplever at det er et reelt ønske fra flere og flere kunder og goflere.

Hos Caddie Golfrejser får du:

  • En skræddersyet golfrejse med god service og ærlig rådgivning
  • En rejse ud over det sædvanlige, men til en rimelig pris.
  • Et rejsebureau med fokus på dine ønsker. Vi finder de produkter der kan skabe dit næste golfeventyr.
  • Forhåbentlig følelsen af, at golfrejsen fra Caddie Golfrejser, er et af årets højdepunkter.
  • Et rejsebureau der tror på, at rejser med et socialt ansvar og ærlig rådgivning giver den bedste golfferie.


Få et rejseforslag – helt uforpligtende
Vi inddrager al vores viden, vores netværk og tid til at gøre din rejse til noget særligt.
Send en forespørgsel eller giv os et kald på 7015 4848, så hjælper vi dig med at sammensætte den golfferie du drømmer om.