Kontakt Caddie Golfrejser

Caddie Golfrejser tilbyder individuelt skræddersyede golfrejser til hele verden, samt matchture, golfskole og long stays. Har du brug for hjælp, sidder vores dygtige golfspecialister klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at planlægge din drømme golfrejse. Ønsker du tilbud på en rejse, kan du benytte tilbudsformularen, som du finder et link til her på siden. 

Du er også meget velkommen til at ringe og/eller aftale et online møde eller besøge os på vores kontor i Glostrup.

Vi skræddersyer et tilbud til dig

Ønsker du et skræddersyet tilbud på en golfrejse, kan du anvende vores tilbudsformular. Klik på linket nedenfor og en af vores erfarne golfspecialister vender tilbage med tilbud, som matcher jeres ønsker. Vi glæder og til at høre om dine golfdrømme!

Besøgsadresse

Caddie Golfrejser
Sydvestvej 15, 4. sal
2600 Glostrup

Åbningstider telefon

Mandag til fredag:  kl. 09:30 - 15:00
Lørdag og søndag: Lukket
Helligdage: Lukket

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme. Vi sidder klar ved telefonerne for at hjælpe jer med at opfylde jeres ønsker. Ring til os inden for kontorets åbningstid.

7015 4848

Skriv til os

Har du spørgsmål til en allerede bestilt rejse eller andre forespørgsler, er du velkommen til at benytte kontaktformularen nedenfor og en af vores erfarne rejsespecialister vender hurtigt tilbage til dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os på Instagram

Følg Caddie Golfrejser på Instagram for at få spændende nyheder, fantastiske tilbud og inspiration til din kommende golfrejse.

Følg os på Facebook

Like og følg os på Facebook for at få spændende nyheder, inspirerende indhold til din golfferie og fantastiske tilbud direkte i dit nyhedsfeed.