Tag på golfophold i Skåne

Med sin korte afstand til Danmark, er Skåne oplagt til et kort golfophold eller en weekendtur med golf. Skulle du ønske et længere golfrejse til Skåne, er dette også en mulighed. Specielt for Skåne er de mange linksbaner samt muligheden for at kombinere golfturen med nordisk gourmet. Skåne byder på lækker gourmetoplevelser. Trænger I til afslapning så må i hellere slå et smut forbi et af de mange spahoteller eller badeanstalter Skåne har at byde på. Besøg kulturelle- og historiske seværdigheder i Sydsverige.
Billeder fra Sydsverige
Golf i Skåne

Skåne er blevet et populært rejsemål for mange danske golfere og det er ikke uden grund. De mange udfordrende linksbaner gør Skåne attraktivt for ikke at glemme de forskellige park-, skov- og hedbaner Skåne også byder på. Der er mere end 70 golfbaner i Skåne som er af høj kvalitet.

Besøg Österlens Golfklubs golfbaner Lilla Vik og Djupadal som er placeret blandt gamle æbletræer og tæt på kysten. Planlægger du en tur til Helsingborg ville du finde Lydinge Resort interessant. Golfresortet byder på let kuperet terræn, hvor du vil kunne mærke det svenske vindesus. Tæt på nationalparken Söderåsen ligger Woodlands 27 hullers golfanlæg med en del søer og den snoede å Pinnan. Ringenäs Golfresort byder på en 2 hullers golfbane med udsigt til havet, skov-, park- og linksbaner.

Seværdigheder i Skåne

Oplev de årelange svenske traditioner for vinterbadning, sauna og udendørs badeanstalter. Kom ned i gear og kobl af fra din travle hverdag. I kan finde spaoplevelser i hele Skåne. Sydsverige byder på historiske og kulturelle seværdigheder der er på UNESCOs verdensarvslisten for deres kulturelle og historiske værdi. Der er tale om flådebyen Karlskrona, den sydlige del af Öland, Grimeton Radiostation og Sagomuseet.

Hele 7 naturparker ligger i Sydsverige, hvilket giver dig muligheden for en masse timers vandretur i den svenske natur, hvor især Skånes Grand Canyon er et besøg værd for den storladen udsigt udover kløfter og det skånske landskab. Stenshuvud er en af de mest besøgte naturparker i Sverige med sin afvekslende natur, bøgeskove, sandstrande og klippekyster, hvor du ikke må glip af udsigtspunktet, Norra Stenshuvud. Det er 96 meter over havet og giver udsigt udover den dramatiske natur, havet, strand og æbleplantager.  

Tag til Skåne med Caddie Golfrejser

Skåne byder på luksus golfresorts med lækre faciliteter. Kom tæt på den svenske natur, oplev de svenske kurbade og nyd den nordiske gourmet i Skåne.

Ønsker du mere information om golfophold i Skåne, så sidder vores golfeksperter klar til at hjælpe dig på 70 15 48 48. De sidder klar til at svare på dine spørgsmål og skræddersyr gerne din golfrejse til Skåne.

background graphic