Golfrejser til Italien

Mange danskere har gennem årene taget til Italien for at spille golf. I Italien har du de helt rigtige faciliteter både til at spille golf, men også lækre hoteller i de forskellige regioner. En god kombination af et godt hotel og golf på højt niveau gør din golfrejse med Caddie Golfrejser helt speciel. Golf, kultur og gastronomi i verdensklasse! Italien byder på mange suveræne områder, som varmt kan anbefales til golf. Vi har blandt andet Sicilien, som en storhitter.
Se alle golfrejser
Golfdestinationen Italien

Rejs med Caddie Golfrejser til Italien og få en golfferie krydret med fantastiske oplevelser. Ingen andre steder i verden giver dig muligheder som Italien gør. Nemlig at du inden for få kilometer kan spille golf på en topbane, bo på et renæssanceslot, opleve byer med storslået historie og indtage middage og vin i absolut verdensklasse!  

Golfophold i Italien
Matchture Italien
Se golfrejser her
Individuel rejse
Se golfrejser her
Gode golfrejsemål

Vejret i Italien varierer en smule fra nord til de sydlige egne. I Italiens hovedstad, Rom, som ligger midt i landet, er der et temperaturspænd i sommerhalvåret på mellem 18-30 grader. I Milano og de nordlige egne ligger sommertemperaturen på mellem 17-29 grader. Dog må man vente længere på foråret i Norditalien. Italien har i gennemsnit knap 2500 solskinstimer om året, hvilket danner rammerne for perfekte golfforhold.  

Milano og Lombardiet

Golfferie i Lombardiet giver dig mulighed for at tage til storbyen Milano og opleve nye kulturelle samt historiske seværdigheder. 

Læs mere her
Læs mere
Toscana

Gå på opdagelse i Toscana i den bjergtagende natur, de små hyggelige byer med smalle veje og de udsøgte vingårde, som byder på vinsmagning. 

Læs mere her
Læs mere
Sicilien

Sicilien har alt til den perfekte golfrejse. Øen er fyldt med historiske seværdigheder, fantastiske golfbaner, smuk natur med strande og den fantastiske sicilienske mad. 

Læs mere her
Læs mere
Udvalgte baner i Italien

Vi har testet de fleste golfbaner i Italien og kan derfor arrangere golfferie og specialarrangementer med golf over hele Italien. Samtidig betyder vores tilknytning til Caddie Golfrejser, at vi har mere end 20 års erfaring med rejser til Italien. Der findes omkring 250 golfbaner i Italien, og de bedste golfdestinationer finder man i Toscana og på Sicilien. Der er primært parkbaner i Italien, eftersom de fleste baner ligger inde i landet, men man vil også kunne finde enkelte seasidebaner ude ved kysten.  

Il Piccolo Etna Golf Course

Topbanen på Sicilien er Il Piccolo Etna Golf Course, som er en 18-hullers parkbane med masser af bakket terræn. Golfbanen er tilknyttet resortet af samme navn, hvilket gør det endnu nemmere at starte dagen med et spil golf. Udover en fremragende udsigt til Etna, som man også vil kunne nyde fra balkon eller terrasse, vil man også kunne hoppe en tur i poolen både indendørs og udendørs. Samt smage på den italienske gastronomi, som bliver lavet fra bunden af friske råvarer.  

Læs mere her
Læs mere
Bogogno Golf Club Del Conte

Bogogno Golf Club Del Conte er en fantastisk golfbane i Italien. Beliggende i maleriske omgivelser tæt på Lago Maggiore, tilbyder klubben en uforglemmelig golfoplevelse. Banen har 36 udfordrende huller designet af Robert von Hagge, der kombinerer tekniske udfordringer med betagende naturskønhed.

Læs mere her
Læs mere
Castelconturbia Golf Club

Castelconturbia Golf Club er en fremragende golfbane beliggende i Italien. Med en smuk beliggenhed nær Lago Maggiore og Alperne, tilbyder klubben en fantastisk golfoplevelse. Banen har 27 huller, designet af Robert Trent Jones Sr., der giver golfspillere en udfordrende og varieret oplevelse.  

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Italien
Oplevelser i Italien

Der er masser af seværdigheder, som man ikke må snyde sig selv for, når man er i Italien. Alt efter hvor man tager hen i Italien, storby eller strand, er der noget interessant for alle. Tager man til Rom og omegn, må man ikke gå glip af at besøge Vatikanet og se Peterskirken, og så er der selvfølgelig Colosseum og Pantheon. Tager man til Milano, bør man se den gotiske kirke, Duomo, og tager man til Pisa, kan man næsten ikke undgå at se det skæve tårn. Venedig, den flydende by, er bygget på vand. Gå ikke glip af de hyggelige kanaler og smukke gamle bygninger. Hvis man er her forbi, må man ikke snyde sig selv for at se Markuspladsen. Er man mere til badeferie og smuk natur, vil man elske den Italienske Riviera, som især er populært i sommermånederne.

Gastronomi

Den italienske gastronomi er verdenskendt, og med god grund. De mest velkendte retter omfatter den cremede pasta, pizza med forskellige pølser og lækre oste og den delikate gelato (is). Der er rig mulighed for at smage på den italienske gastronomi, hvor end man befinder sig i Italien.   

Læs mere
Kultur

Italien er fyldt med kulturelle seværdigheder som opera under åben himmel, historiske seværdigheder og meget andet

Læs mere
Vingårde

Italien har mange vindistrikter, hvor især Toscana, Piemonte og Veneto er kendt for deres vine. Tag på en smagsoplevelse hos en vinbonde og smag på Italien.

Læs mere