Italien som golfnation

Generelt er Italien ikke branded som golfnation, men især Toscana er de senere år blevet et populært sted, hvor golfere fra hele Europa prøver grænser med alle de flotte golfbaner. De italienske, charmerende omgivelser er blevet attraktive for golfere rundt omkring i Europa. Golfen er af høj kvalitet, og det er ikke uden grund, at området ved Toscana efterhånden er et højt-prioriteret rejsemål for mange golfere. Toscana ligger i det nordlige Italien vest for Emilia-Romagna, Marche og Umbria og nord for Lazio, hvor Italiens hovedstad, Rom, ligger. Hovedstaden i Toscana er Firenze.
Billeder fra Toscana
Stort udvalg af golfbaner i Toscana

Toscana er den region i Italien, der for de fleste kendetegner indbegrebet af Italien. I denne fantastiske region finder man billedskønne landskaber i sine omgivelser, både på og udenfor golfbanerne. Der er et klassisk italiensk, bølgende landskab, og heriblandt ligger der mere end 20 idylliske golfbaner. I området omkring Toscana finder man mange gode golfbaner. Vi har bl.a. golfbaner i området omkring Firenze og nede omkring Pisa, hvor du kan finde interessante golfbaner som de tre parkbaner: Monticello Golf Club, Poggio Dei Medici Golf og Le Pavoniere Golf Club. Banerne her kan af og til være kuperede og buggy kan anbefales.  

Populære golfbaner i Toscana

Monticello Golf Club er en todelt 36-hullers golfbane, som ligger mellem Milano og Comosøen. Banen har en masse bakker og søer, og der er en masse træer fordelt rundt på banen og på det ydre område, som skaber en fuld palette af farver i efteråret. Golfbanen Poggio Dei Medici Golf ligger i bjergene i Mugello ikke langt fra Firenze. Den 18-hullers golfbane blev kåret som Italiens bedste golfbane i 2016, 2017 og 2018, og landskabet er bakket med hazarder, bunkers og søer. Golfbanen Le Pavoniere Golf Club ligger i hjertet af Toscana, og den har 18 huller. Her kan man spille mange af hullerne med udfordringer som de store søer, man finder på banen. Derudover er der plantet mere end 1800 træer over alt på banen, og så kan man nyde synet af bjerge i baggrunden.

Solrige Toscana

Det lækre solskinsvejr, som præger Toscana, er også perfekt til sightseeing. Regionen er fyldt med vingårde og middelalderbyer, som er med til at skabe en helt speciel stemning, som Toscana er kendt for. I Firenze er der bl.a. mulighed for at se den smukke domkirke, Santa Cro-basilikaen og den kendte statue David, som er lavet at Michelangelo. I Pisa kan man ikke undgå et besøg til Det Skæve Tårn, og tager man ud til kysten, vil man opleve smukke, farvede murstensbygninger, snævre gader og farverig natur på klipper, som nogle steder ligger helt ned til vandkanten.  

Golfophold i Toscana

Vejret i Toscana er præget af et middelhavsklima. Temperaturen i sommerhalvåret er høj med et gennemsnitligt spænd på mellem 18-30 grader, hvilket gør foråret og tidlig efterår det bedste tidspunkt at spille golf i Toscana. Toscana har i gennemsnit 3350 solskinstimer årligt, og skaber derfor suveræne forhold for golf.  

Har du lyst til en golftur til smukke Toscana og har brug for hjælp til at planlægge din næste golfrejse, så kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 70 15 48 48 eller på mail info@caddiegolf.dk.  

background graphic