Gold i charmerende Milano

Den italienske charme med golf på et højt niveau har lokket golfspillere til. Lombardiet er mest af alt kendt for at være den region, hvor man finder Italiens andenstørste by Milano. Det er et område der ligger mod nord, og er særligt kendt for at være domineret af Alperne og Como- og Gardasøen. Regionen grænser op mod Schweiz, og regionen Emilia-Romagna ligger lige syd for. Lombardiet er et perfekt rejsemål til dig som ønsker en ferie med solskinsvejr og gode temperaturer. Generelt er Italien ikke kendt for at være et golfland, men Lombardiet er de senere år blevet rigtig populært blandt golfere fra hele Europa, heriblandt en del danskere.
Billeder fra Milano
Den smukke natur i Milano

Fra grænsen mellem Schweiz og Italien til syd for Milano finder man et hav af super lækre golfbaner som er relativt ukendte men bestemt spændende og udfordrende for enhver golfer. 

Den smukke natur omkring området i Lombardiet med betragtende bjergområde både omkring bjergområder og naturlig vegetation. Der tilbydes i Lombardiet også rigtig god mad og ægte italiensk gæstfrihed, så du føler dig i trykke hænder når du er på golfrejse i Lombardiet.  

Der er middelhavsklima i Lombardiet, mens somrene er varme og tørre og vintrene er milde. I sommermånederne i Milano ligger temperaturen typisk på mellem 17-29 grader med et gennemsnitligt antal solskinstimer på 385 i sommermånederne. 

Golfmekka med 100 golfbaner

Blot en ½ times kørsel fra Milano finder man rundt regnet 100 golfbaner. Dette giver rig mulighed for masser af variation og baner til alle niveauer. Golfbanerne er præget af smukke, frodige omgivelser, og jo tættere man kommer på Alperne, vil man kunne spille golf med en overdådig udsigt ud over bjergene. På golfbanerne i Milano og omegn bliver dit mentale helbred plejet, imens du spiller golf. Disse omgivelser er balsam for sjælen. 

Med Alperne i baggrunden ligger de to golfbaner Bogogno Golf Club Del Conte og Bonora, som er park- og linksbaner. De to baner var oprindeligt én stor 27-hullers bane, men den blev splittet op, og der blev tilføjet huller. Bonora er lidt længere og mere udfordrende. Banerne har både bunkers, søer og skove, som gør golfen mere interessant. De to baner er tilknyttet Bogogno Golf Resort, som tilbyder værelser med terrasse/balkon, udendørs pool, tennisbaner, tagterrasse og restaurant. Resortet ligger ca. 30. min. fra Milano lufthavn og 60 min. Fra Milano centrum. 

Oplevelser i Milano og Lombardiet

Der er mange seværdigheder, som er besøg værd i Lombardiet. Er man til storbyvisit, kan man naturligvis ikke undgå at skulle en tur til Milano, hvor man bl.a. kan se den smukke, gotiske domkirke og Leonardo da Vinci museet, hvor maleriet Den sidste nadver hænger. Derudover kan man tage en tur til Comosøen eller Gardasøen, hvor man vil opleve en masse storslået natur og hyggelige, små byer, som skaber en helt særlig feriestemning.  

Er du blevet inspireret til at tage en golftur til Milano og Lombardiet og har brug for hjælp til at planlægge din næste golfrejse, så kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 70 15 48 48 eller på mail info@caddiegolf.dk. 

background graphic