Golfrejser til populære Lissabon

Spil fantastisk golf, besøg smukke og charmerende Lissabon og nyd den afslappende atmosfære på din næste golfrejse til Lissabon i Portugal. Bestil hos Caddie Golfrejser i dag! I området omkring Portugals hovedstad Lissabon finder du nogle af de bedste golfbaner og golfresorts. Lissabon området hører til et af de absolut mest populære golfdestinationer med golde muligheder for at kombinere fantastiske golfoplevelser med oplevelser i den spændende og smukke by Lissabon. Se udvalget er golfrejser til Lissabon her på siden eller kontakt en af vores erfarne golfrejsespecialister for hjælp til at sammensætte din drømme golfrejse til Lissabon.
Billeder fra Lissabon
Golfdestinationen Lissabon

Lissabon er i sig selv en charmerende og spændende hovedstad, som ligger i den sydvestlige del af Portugal ud til kysten. De små, hyggelige gader, ældre bygninger og iøjnefaldende, gule sporvogne er alle kendetegn ved byen. I Lissabon området findes et væld af skønne golfbaner og resorts. Lissabon har et mildt klima med minimal nedbør og temperaturer i sommerhalvåret på mellem 19-28 grader.  

I Lissabon-området finder man nogle af Europas bedste golfbaner, og nordvest for storbyen vil man kunne spille golf under helt specielle forhold. På en masse af golfbanerne i området vil man kunne opleve en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet, hvilket er med til at skabe en særlig stemning, når man spiller. Hos Caddie Golfrejser har vi kategoriseret Lissabon som et område, der dækker over flere områder ud til kysten i det vestlige Portugal. Derfor kan du læse om Costa Azul, Cascais og Oeste, som omgiver Lissabon.  

Costa Azul

På den sydlige bred af Tejo floden få kilometer fra Lissabon ligger Costa Azul. Et område som er kendt for sine lange, hvide sandstrande, og flere og flere turister er blevet opmærksom på det. Der findes nogle særdeles gode golfbaner i området, Aroiera I & II samt Quinta do Peru. En let og hurtig getaway for golferen, der tager til Lissabon. Når man kommer kørende ind via Setubal fra Lissabon, vil man møde fremragende golfbaner, som Montado Golf, Riba Golf og ikke mindst Portugals ældste golfbane Troia Golf. Der er meget golf i denne region, som bestemt ikke er overrendt på nogen måde, hvilket giver ro og en fantastisk atmosfære på banerne.  

Cascais og Estoril

Cascais, Estoril & Sintra ligger ca. 30 kilometer vest til nordvest for Lissabon i Estremadura regionen ikke langt fra, hvor Tejo floden løber ud i Atlanterhavet. Disse regioner i Portugal er blevet udråbt som noget af det smukkeste i Portugal og med golf i høj kvalitet. Cascais og det nærliggende Estoril er berømte for sine eksklusive golfbaner, og en del professionelle golfspillere, heriblandt en enkelt dansker, har valgt at flytte til Cascais for at kunne træne optimalt hele året. Oitavos Golf Club og Quinta da Marinha Golf Resort tilbyder fantastisk golf. 

Sintra

Sintra har altid været et eftertragtet sted at bosætte sig. Området omkring byen Sintra nordvest for Lissabon er et af de smukkeste i Portugal. Danmarks mest berømte forfatter H.C. Andersen besøgte Sintra i 1866 og boede nogle måneder hos vennen og bankmanden Jorge O'Neil. Sintra var berømt allerede i middelalderen for sine klostre. Senere blev byen et yndet opholdssted for de portugisiske konger og adelige, som gennem tiden efter det store jordskælv i 1755 byggede mange slotte og palæer i og omkring Sintra.  

Oeste

Oeste er en ny golfregion, som for alvor er kommet på golfkortet med Praia del Rey. Et område i en rivende udvikling, hvor golfen bestemt er kommet for at blive. Byerne Penniche og Obidos er begge hyggelige byer, som giver Oeste et særpræg, som man ikke finder andre steder i Portugal. Et fantastisk golfområde, hvor der ikke er sparet på detaljerne. Med de golfresorts og golfbaner, der er anlagt omkring Obidos og Penniche, er standarden lagt i den høje ende, og det er bestemt alle pengene værd. På golfbanerne her har man bestemt mulighed for at blive udfordret til den helt store guldmedalje. Obidos by byder på en fantastisk middelalderby, som er kommet på UNESCO’s liste over bevaringsværdige seværdigheder. En speciel oplevelse som du ikke må undvære, hvis du besøger regionen.  

background graphic