Oplev nogle af Europas bedste golfbaner

Portugal er alle golfspillers drøm med nogle af de bedste golfbaner og golfresorts i Europa samt det ideelle klima med solskin året rundt. Det er let at se, hvorfor golfferier i Portugal er svære at slå med et så enestående udvalg af destinationer over hele landet. Portugal er en af de mest populære golfdestinationer blandt danskerne, og det er et helt perfekt land til din næste golfrejse. Det charmerende Portugal ligger på den Iberiske Halvø og grænser op til Spanien i nord og øst. Landet er varmt og solrigt med golfbaner i verdensklasse, som kan udfordre golfspillere på alle niveauer. Portugal er flere gange kåret som verdens bedste golfdestination over det seneste årti. Læs mere om golf i Portugal her på siden og se vores store udvalg af golfrejser.
Se alle golfrejser
Derfor skal du vælge Portugal

Portugal har hele 89 baner med et bredt udvalg af både parkbaner og de klassiske linksbaner, der ligger ved kysten. Golfbanerne er både udfordrende for kanin-golfere såvel som lavhandicap-golfere, hvilket gør golfrejser hertil så eftertragtede. Flere af banerne er mesterskabsbaner, og nogle er designet af kendte golfbanearkitekter som Nick Faldo, Jack Nicklaus og Arnold Palmer, så der er noget for alle golfere i Portugal. Hos Caddie Golfrejser tilbyder vi nogle af de allerbedste golfresorts og hoteller med adgang til Portugals bedste baner.

Det er bestemt ikke uden grund, at Portugal har været kåret til verdens bedste golfdestination. Med et væld af gode golfbaner, fremragende golfresorts og milde klima rejser golfspillere fra hele verden hvert år til Portugal for at nyde golf i forrygende omgivelser. Portugals fantastiske landskab er med til at danne ramme om unikke golfbaner med masser af varietet. Med et temperaturspænd i sommermånederne på mellem 18-28 grader og en minimal mængde nedbør har Portugal de perfekte forhold at spille golf under året rundt.

Forskellige golfrejser til Portugal

Caddie Golfrejser er ekspert i golfrejser til Portugal og tilbyder et bredt udvalg af forskellig golfrejser til hele Portugal. Se vores store udvalg her på siden eller kontakt os hvis du ønsker tilbud på individuel skræddersyet tilbud. I Portugal tilbyder vi alt fra individelle golfrejser til vores populære golfskole og matchture. Find inspiration her på siden eller kontakt gerne en af vores erfarne golfspecialister for at høre mere.

Golfskole Portugal
Se golfrejser her
Matchture
Se golfrejser her
Individulle golfrejser
Se golfrejser her
Populære rejsemål i Portugal

Portugal er spækket med lækre områder, du kan udforske, når du ikke spiller golf. Naturen er smuk, strandene er spektakulære og storbyerne er fyldt med særpræget kultur i en pallette af flotte farver. Når det gælder golfen, er vores favoritsteder Algarve, Lissabon og Porto, hvor man finder vidt forskellige golfbaner i omgivelser præget af det varierede vejr, man finder forskellige steder i Portugal. 

Algarve

Golf ved Algarvekysten i Portugal er unikt på grund af det solrige klima, maleriske kystlinje og førsteklasses golfbaner. De smukke fairways og udfordrende greens kombineres med spektakulære udsigter over Atlanterhavet, skaber en uforglemmelig golfoplevelse. Regionen er en golfdestination med verdensklassebaner, som tiltrækker spillere fra hele verden.

Læs mere her
Læs mere
Lissabon

Golf i Lissabon-regionen byder på en spændende blanding af kultur og golf. Med fantastiske baner, der strækker sig langs kysten og ind i det bakkede landskab, kan golfspillere nyde udfordrende spil i smukke omgivelser. Denne destination kombinerer den charmerende atmosfære i Lissabon med førsteklasses golfbaner, der giver en unik oplevelse for både golfentusiaster og rejsende.

Læs mere her
Læs mere
Porto

Golf i Porto-regionen er karakteriseret ved sin uspolerede skønhed og enestående kystbaner. Spil på velplejede baner med udsigt over Atlanterhavet og kombiner golf med den rige kulturarv i Porto. Denne region tilbyder en unik golfoplevelse, hvor natur og historie går hånd i hånd, og golfspillet indtager en spektakulær kulisse.

Læs mere her
Læs mere
Populære golfbaner i Portugal

Det er bestemt ikke uden grund, at Portugal har været kåret til verdens bedste golfdestination. Med et væld af gode golfbaner, fremragende golfresorts og milde klima rejser golfspillere fra hele verden hvert år til Portugal for at nyde golf i forrygende omgivelser. Portugals fantastiske landskab er med til at danne ramme om unikke golfbaner med masser af varietet. Med et temperaturspænd i sommermånederne på mellem 18-28 grader og en minimal mængde nedbør har Portugal de perfekte forhold at spille golf under året rundt.

Vidago Palace Golf Course

Vidago Palace Golf Course er en eksklusiv 18-hullers golfbane ved Vidago Palace Hotel i Portugal. Designet af Mackenzie Ross tilbyder den tekniske udfordringer, strategiske spil og betagende natur. En verdensklasse destination for uforglemmelig golf.

Læs mere her
Læs mere
Morgado Golf Club

Opdag det eksklusive Morgado Golf Club i Algarve, Portugal. Med to mesterværker designet af European Golf Design og spredt over en 980 hektar stor ejendom, er dette golfanlæg et paradis for golfentusiaster. Nyd den betagende naturlige skønhed ved Algarve's kyst. 

Læs mere her
Læs mere
Quinta do Peru Golf

Quinta do Peru Golf er en enestående golfbane i Portugal. Med sine 18 huller, designet af Rocky Roquemore, udfordrer den golfspillere på alle niveauer. Banen kombinerer smuk natur med tekniske udfordringer, og de hurtige greens kræver præcision i slagene. Quinta do Peru Golf er en sand perle for golfentusiaster.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Portugal
Portugal mere end golf

Udover masser af golf byder Portugal på utrolig smuk natur med hvide sandstrande og azurblå laguner, frodige vinmarker, rå forrevne klippekyster og lyserøde flamingoflokke. Portugal byder selvfølgelig også på en masse spændende kultur og lækker mad og vin. Snyd ikke jer selv for en god flaske portvin, som jo netop kommer fra de specielle portugisiske druer. Det er let og meget overkommeligt at komme til Portugal, hvilket er med til at gøre landet til en populær destination for golfrejsende.

Besøg smukke Lissabon

Ud over golf er Lissabon også berømt for sin rige kultur, historie og gastronomi. Byen byder på en unik blanding af traditionel charme og moderne livsstil. Du kan udforske de brostensbelagte gader i de gamle kvarterer, besøge historiske seværdigheder som Belem Tower og Jeronimos-klostret eller bare nyde en afslappende dag ved kysten.

 

Læs mere
Porto og lækker portvin

Når det kommer til drikkevarer, udover portvin, producerer Portugal også fremragende vine, herunder Vinho Verde, Douro-vine og Alentejo-vine. Derudover er den traditionelle portugisiske "Ginjinha" (kirsebærlikør) også populær som en aperitif eller en lille eftermiddagsdrink.  

Læs mere
Portugals mad og vin

Du kan forkæle dine smagsløg med lækre portugisiske retter som fiskesuppe, grillet sardiner og den berømte Pastéis de Nata (portugisiske æggekager).

 

Læs mere