Golfrejse til smukke Porto

På en golfrejse til Porto i Portugal kan du besøge fantastiske golfbaner, nyde smukke udsigter og besøge den charmerende storby Porto. Porto er mest kendt for deres portvin produktion, som regionen byder på mange gode golfbaner. Skal din næste golfferie gå til Porto? Book her! Tilbage i 1200-tallet blev Portugal dannet i netop denne region - Porto og nord for. Du vil opleve, første gang du besøger denne region, at Porto er meget forskellig fra det øvrige Portugal. Porto er porten og udgangspunktet for en rejse, som vil tage dig med gennem den smukke natur og de udfordrende golfbaner samt den kulturelle mangfoldighed, som man vil opleve i regionen.
Billeder fra Porto
Porto byder på

Porto er kendt for produktionen af portvin, der blev afsendt til alle verdens kroge til glæde for de søfarende. Pastelfarvede huse, gode fiskerestauranter og flotte kirker og monumenter, såsom Katedralen og kirken Sao Francisco og en masse moderne bygninger, er en del af den arv, som kombineres i Porto. Porto er endda på UNESCO’s verdensarvsliste.  

Floden Douro krydser regionen og danner ubegribeligt smukke motiver, som ikke ses andre steder i Europa. Golfsporten har altid været en del af Portos turisme, som ofte er krydret med store kulturelle oplevelser, hvilket vi også mener, at du ikke må misse når du besøger denne region. Porto har nogle dejlige golfbaner, som er placeret forskellige steder i regionen for at få den variation i landskab og layoutet, som gør køreturen mellem golfbanerne længere, end man normalt ville køre. Det kan dog minimeres, hvis du bor på et golfresort, som er tilknyttet golfbanen.  

Golfbaner ved Porto

Vidago Palace Golf Course er et bud på en fantastisk golfbane. Banen ligger ca. En time uden for Porto og er omgivet af den smukkeste natur præget af store, frodige træer, som er et fantastisk syn i efterårsmånederne. Banen er opdelt i hvad der minder om åbne skovområder og er omgivet af bjerge. En anden golfbane, som er værd et besøge er Estela Golf Club, som ligger tæt på Porto. Denne bane er en helt anden oplevelse, da den ligger tæt på kysten og har et imponerende linksstyle layout. Her vil man opleve masser af bunkers og klitter og en smuk udsigt ud over kysten. Estela Golf Club kan kombineres med banen Amarante, hvis man bor i Porto by. Vi kender regionen rigtig godt og har stor erfaring med at arrangere golfrejser hertil. 

Vejret i Porto er tempereret med et temperaturspænd hen over sommerhalvåret på mellem 18-25 grader. Perfekte vejrforhold til at spille golf året rundt.  

Vil du høre mere om golf i Porto, så tøv ikke med at kontakte vores golfeksperter på tlf. 70 15 48 48, hvor de sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din ideelle golfrejse. 

background graphic