Oplev golfbaner af højeste kvalitet i solrige Spanien

Spanien har gennem årene vokset sig til en af Europas mest populære golfrejsedestinationer, og det er ikke uden grund! Det solrige og varme klima med meget lidt nedbør året rundt gør landet til det perfekte rejsemål for golfentusiaster. Spanien har mere end 400 golfbaner, som byder på alt fra flotte parkbaner til interessante linksbaner, og landet har så mange gastronomiske og kulturelle oplevelser, at danskere for længst har taget landet til sig. Hvem elsker ikke tapas, sortfodskinke, paella, dejlig forfriskende sangria eller en god rioja? Eller fx. skønne Barcelona med ramblaen, La Sagrada Familia og Gaudi’s unikke arkitektur, og de skønne, solbeskinnede kyster i Costa del Sol med byerne Malaga, Sevilla og Marbella? Rejsen til Spanien tager typisk kun 3 til 3,5 time i fly, hvilket også er med til at gøre Spanien så populær.
Se alle golfrejser
Golfparadiset Spanien

Spanien er kendt for at være et sandt golfmekka. Med golfbaner af højeste kvalitet, er det ikke overraskende, at landet har været med til at skabe store golfstjerner som Severiano Ballesteros, Sergio García og Miguel Ángel Jiménez. I Spanien venter: 

  • Golfbaner af højeste kvalitet  

  • Spil golf året rundt

  • Mildt klima med mange solskinstimer og små nedbørsmængder 

  • Golfresorts, hoteller og lejligheder for enhver smag og prisklasse 

  • Massevis af aktivitetsmuligheder udenfor golfbanen 

  • Gastronomi i verdensklasse – alt fra let tapas og friskfanget fisk til Michelinoplevelser  


Hos Caddie Golfrejser kan vi tilbyde et bredt og varieret spektrum af hoteller og resorts i Spanien, beliggende ved nogle virkeligt lækre og interessante golfbaner. Ofte ligger disse luksuriøse og eksklusive golfresorts og hoteller ganske få skridt fra golfbanerne. Vi har nøje udvalgt resorts og hoteller, så de alle har eftertragtede faciliteter til en fantastisk golfoplevelse og samtidig by- eller badeferie. Så om du er ude efter et longstay, en matchtur, en golfskole eller noget helt andet, så er det bare om at klikke rundt her på siden og finde din golfdrømmerejse til Spanien. Mulighederne er mange!


Forskellige golfrejser til Spanien

Caddie Golfrejser tilbyder et bredt udvalg af forskellige golfrejser til Spanien. Uanset om du er en erfaren golfspiller, der søger udfordrende baner, eller en nybegynder, der ønsker at forbedre dine færdigheder, har vi den perfekte golfrejse til dig. Vores hjemmeside er fyldt med inspiration til din næste golfferie. Du kan udforske vores spændende rejsemål og finde oplysninger om de bedste golfbaner i Spanien. Vi tilbyder individuelle golfrejser, der kan skræddersys efter dine præferencer og behov. Vores erfarne golfspecialister er også til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål og give personlig vejledning om valg af rejsemål, golfbaner og overnatningsmuligheder.

Longstay i Spanien
Se golfrejser her
Matchture
Se golfrejser her
Individuelle golfrejser
Se golfrejser her
Short Break Golf
Se golfrejser her
Golfrejse med fri golf
Se golfrejser her
Et væld af muligheder i Spanien

Spanien er velegnet til golfspillere i alle aldre på grund af dets diversitet og spændende kultur. Landet er en eftertragtet golfdestination, da hvert område skiller sig ud, hvilket gør, at Spanien kan byde på noget for enhver smag. Med suveræne golfbaner, gennemførte golfresorts, godt klima og fantastiske gastronomiske oplevelser, der spænder fra tapas til friskfanget fisk, er en golfrejse til Spanien altid en fornøjelse. Spanien er en golfdestination, hvor muligheden for at spille på usædvanlige baner strækker sig fra fastlandet til de skønne øer. Hos Caddie Golfrejser finder du golfrejser til Costa del SolAlicanteBarcelona og Costa de la Luz samt øerne Mallorca og Gran Canaria. Om end du er mest til Spaniens fastland eller øerne, så er Caddie Golfrejser behjælpelige med at skræddersy præcis den golfferie, du drømmer om uanset niveau.   

Costa del Sol

Oplev en af Europas mest populære golfdestinationer, hvor du finder nogen af de bedste golfbaner. Med solens stråler året rundt er Costa del Sol det perfekte ferieparadis.

Læs mere her
Læs mere
Costa de la Luz

Naturskønne Costa de la Luz indbyder til afslapning med sin fantastiske natur. Ønsker du at kombinere golf med naturoplevelser er Costa de la Luz det perfekte valg.  

Læs mere her
Læs mere
Alicante

Foruden fantastiske golfresorts med golfbaner i verdensklasse byder Alicante på historiske seværdigheder som bl.a. Catillo de Santa Bárbara og El Barrio.

Læs mere her
Læs mere
Barcelona

Barcelona har et væld af spændende storby oplevelser som du kan tilføje til din golfrejse. Gå ikke glip af den smukke natur i Catalonien. 

Læs mere her
Læs mere
Mallorca

Mallorca er et sandt golf mekka. Nyd de mange forskellige golfbaner med varieret landskab, bjerge og strande.

Læs mere her
Læs mere
Gran Canaria

Et godt valg til de aktive ferierejsende. Gran Canaria byder på 8 golfbaner fordelt på øen samt et stort udvalg af andre sportsaktiviteter.  

Læs mere her
Læs mere
Populære golfbaner i Spanien

Hver region i Spanien har sine egne traditioner og kulinariske vaner. Især i regionen Andalusien, hvor du finder golfdestinationerne Costa del Sol og Costa de la Luz, vil du blive mødt af interessante kontraster og smukke naturlandskaber. Spanien er hjemsted for et stort antal topgolfbaner, som er indlejret i en lang række forskellige landskaber, der dermed tilbyder golfere en perfekt variation. På grund af de behagelige temperaturer er Spanien et ideelt rejsemål for golfrejser året rundt. Foruden det velegnede klima, er de gode flyforbindelser til Spanien med til at gøre landet let tilgængeligt for danske golfspillere.   

PGA Catalunya Stadium Course

Mange kalder denne bane ”A Golfing Masterpiece”, som vi kun kan bifalde. Stadium Course blev ranked som den bedste spanske golfbane tilbage i 2012, 3. Bedste i Europa og i top 100 i verden.

Læs mere her
Læs mere
Campo America - La Cala Golf

Udfordr dine evner på Campo America - en krævende mesterskabsgolfbane på La Cala Resort. Kuperede greens, tæt bevoksning og et imponerende design skaber en spændende golfoplevelse.

Læs mere her
Læs mere
Valle del Este Golf

Oplev en spektakulær golfbane ved Valle del Este Golf i Almería, Spanien. Udfordrende design, brede fairways og smuk natur. Kom og spil i verdensklasse.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Spanien
Spanien udenfor golfbanerne

Det er ikke kun den fremragende golf, som tiltrækker golfere til Spanien. Netop den store variation af aktiviteter i Spanien gør det til en populær golfdestination. Der er rig mulighed for at kombinere golfrejsen med afslapning på stranden, byliv, wellness eller tage på kulturelle eventyr i spændende historie og arkitektur. Er du på udkig efter en golfferie, hvor en aktiv dag på golfbanen kan kombineres med afslapning, så er solrige Costa del Sol og Mallorcas gyldne sandstrande oplagte valg. Hvis golfrejsen skal byde på livligt byliv, gør en golfferie til Barcelona eller Alicante dig i stand til at kombinere netop dette med kulinariske oplevelser og timevis af golf på fremragende baner.  

Der er vist ingen tvivl om hvorfor Spanien er en elsket golfdestination – der er nemlig noget for enhver golfers smag, når det kommer til prisniveau, udvalg og kvalitet af golfbaner, aktiviteter og gastronomi.