Skip to main content

Spanien

Spanien tilbyder sol, varme og fantastiske golfbaner, som gør netop landet til en unik golfrejsedestination, men små nedbørsmængder hele året er ikke det eneste Spanien har at byde på.  Hvert år drager tusindvis af danske golfere til de spanske golfbaner, som byder på spændende oplevelser og udfordringer. Her er alt fra park baner til links baner.  Vi prioriterer gode resorts, hoteller og golf lejligheder og langt størstedelen af vores resorts i Spanien er udvalgt efter, at du har den korteste afstand til golfbanen, som giver en stor frihed.

Costa del Sol

Den spanske charme, varmen, kysten og ikke mindst de mange gode golfoplevelser. Der er flere grunde til at ”Solkysten” er et højt prioriteret golfrejsemål for mange danskere.

Golfresort ved vandet 2 x 18 hullers golfbane
Smuk beliggenhed Fantastisk arkitektur
10 nætter på egen hånd Fantastiske oplevelser venter

Alicante

Et skønt område i det østlige Spanien hvor I som golfere kan hente meget for pengene. Området, der kaldes Costa Blanca, strækker sig fra Denia med en 200 km lang kyststrækning.

Barcelona

Går rejsen til Catalonien har man muligheden for at kombinere golfen med en ægte storby oplevelse. Barcelona er en skøn by der byder på masser af kulturelle og gastronomiske oplevelser.

Mallorca

Mallorca er en skøn golfdestination. Øen byder på masser af forskellige golfbaner med varieret landskab, fantastiske bjerge, smukke strande og et mildt klima.

Costa de la Luz

Costa de la Luz er en skøn region der byder på flere gode golfoplevelser bl.a. Montecastillo der tidligere har været vært for Volvo Masters. Når du bor i denne region er du tæt på smukke Sevilla som helt sikkert er et besøg værd.

Gran Canaria

Gran Canaria er et populært rejsemål blandt vore gæster når kulden bider fra sig herhjemme. På øen er flere spændende indkvarteringsmuligheder og ikke mindst flere fantastiske golfbaner.