Golfferie i autentiske Costa de la Luz

Oplev autentisk, spansk kultur, varmen fra oven og kysten på din golfferie i den skønne, spanske region Costa de la Luz med Caddie Golfrejser. Costa de la Luz, også kaldet Lysets Kyst, befinder sig på den Andalusiske kyst i Spanien ud mod Atlanterhavet og strækker sig fra Tarifa og nordpå op til mundingen af floden Guadiana.  Du kan se hele udvalget af golfferier i Costa de la Luz her. I regionen Costa de la Luz kan du opleve landets traditionelle kultur på dine golfrejser. Området er nemlig et af de områder i Spanien, som de lokale selv ynder at rejse til for at holde ferie. Derfor er området i mindre grad præget af turisme end andre dele af Spanien. 
Billeder fra Costa de la Luz
Golf ved Lysets kyst

De fleste forbinder Costa de la Luz med golf og gode golfbaner men også andre aktive fritidsaktiviteter som vand- og sejlsport, og derfor er Costa de la Luz en oplagt destination for en kulturel golfrejse. Hvis du holder af at spille golf, generelt at være aktiv, opleve kultur og seværdigheder og ikke mindst at spise god, lokal mad, er Costa de la Luz absolut anbefalelsesværdigt. 

Lysets Kyst byder på 24 golfbaner - den ene flotte golfbane efter den anden. Kysten er generelt kendt for sine imponerende golfresorts og golfbaner med udsigt. De fleste golfbaner i området er parkbaner med lange, flotte greens, store bunkers og søer og fyrretræer. Mange af områdets golfresorts og golfbaner har udsigt udover den Andalusiske kyst, og det er absolut en anbefaling værdigt for alle golfere.  

Costa de la Luz golfdestination

Vejret i Costa de la Luz er, set med danske øjne, attraktive til golfrejser hele året. I efterårs- og vinterhalvåret er temperaturerne et godt stykke over +10 grader, mens sommerhalvåret er præget af de varme temperaturer, du normalt kender fra rejser sydpå; her i området ligger de typisk på 21-32 grader. Vejret i området er oplagt for golfere, da temperaturerne aldrig bliver skyhøje og uudholdelige. Området er særligt attraktivt fra april til november. I perioden er der nemlig få nedbørsdage. 

I Costa de la Luz er der mange historiske seværdigheder, som du kan bruge tid på at besøge, når du for en stund holder pause fra din golfrejse. De historiske seværdigheder tæller blandt andet ruinen Baelo Claudia, Cádiz-katedralen og Castillo de Santa Catalina. Ligeledes er der en masse flot natur langs kysten i kraft af smukke strande og Doñana nationalpark. Når du befinder dig i Costa de la Luz er du også tæt på den spændende, spanske by Sevilla, som er et besøg værd, og så befinder du dig selvfølgelig ikke mindst tæt på en masse golf og golfbaner. 

Hvis du er blevet interesseret i en golfferie i skønne Costa de la Luz, er du altid velkommen til at kontakte Caddie Golfrejser på tlf. 70 15 48 48. Vi kan hjælpe dig med at sammensætte din golfferie, ligesom du ønsker den. 

background graphic