Golfdestinationen Barcelona & Costa Brava

Golfrejser til Catalonien i Spanien byder på fantastiske golfbaner, smukke resorts og rig mulighed for kulturelle oplevelser i brusende Barcelona. Oplev et sandt golfparadis med fantastisk Michelin cuisine blandet med verdensklasse golf for alle pengene. Bestil golfferie til Catalonien hos Caddie Golfrejser! Costa Brava ligger i den nordlige region Catalonien i Spanien, og strækker sig fra Barcelona op til den franske grænse. Med både bjerge i baglandet og den lange kyststrækning har Costa Brava et behageligt klima med et gennemsnitligt temperaturspænd i sommerhalvåret på mellem 16-27 grader.
Billeder fra Barcelona og Costa Brava
Kombiner golf med storbyferie

Går rejsen til Catalonien har man muligheden for at kombinere golfen med en ægte storbyoplevelse. Barcelona er en skøn by der byder på masser af kulturelle og gastronomiske oplevelser. Man kan bl.a. opleve den famøse kirke La Sagrada Familia, gågaden La Rambla og stadionet Camp Nou. 

Catalonien byder dog på meget mere end en tur til Barcelona, da området er spækket med smuk natur og underjordiske grotter, som er værd at udforske.  

Seværdigheder i Barcelona og omegn

Af kulinariske oplevelser er Costa Brava en unikt og forskellig fra de øvrige spanske regioner med en helt speciel atmosfære - Den Catalanske. De har et udsøgt Cuisine, og verdens bedste restaurant i 2013 - El Celler De Can Roca - ligger i hjertet af Costa Brava. Barcelona og resten af Catalonien byder på udsøgte gourmetoplevelser.  

Catalonien er kendt for sine smukke bjerge, som du kan tage på vandretur i Montseny Natur park eller tage på cykel eller vandretur mellem vinrankerne i Catalanien. Vinturismen har en stigende popularitet i hele Spanien. Besøg vingårde og deltag i vinsmagninger.

Goldophold i Barcelona

Den bedste golfbane i Spanien er her i Catalonien nemlig PGA Catalunya blev kåret som den bedste, spanske bane i 2012, samt at den ligger i top-10 i verden. Standarden er lagt for mange gode golfminder i Costa Brava. Nærmere Barcelona ligger 45-hullers El Prat-banen. Der ligger golfbaner af forskellig sværhedsgrad i Catalonien. Regionen byder på et storslået natur, der skal opleves. 


Er du fristet og vil høre mere om golfophold i Barcelona, så tøv ikke med at kontakte vores golfeksperter på tlf. 70 15 48 48. De sidder klar til at hjælpe og vejlede dig med at skræddersy din ideelle golfrejse.    

background graphic