Ferieparadiset Mallorca

Den spanske charme har efterhånden også tilegnet sig det spanske øhav, og Mallorca er ikke en undtagelse. Mallorca er en skøn golfdestination, som byder på mange forskellige golfbaner med varieret landskab, bjerge, strande og et mildt klima. Her er flere golfere de senere år draget til for at prøve kræfter med udfordrende golfbaner - en oplagt destination til din golfrejse! Golf på Mallorca er bestemt blevet et populært tiltagende de senere år. Med 20 golfbaner på den spanske solskinsø er der rigeligt med muligheder for enhver golfer. Det varierede landskab, fantastiske bjerge, smukke strande og milde klima gør din golfferie helt fantastisk.
Billeder fra Mallorca
Golf hele året rundt på Mallorca

Mallorca har minimal nedbør og milde temperaturer hen over vinterhalvåret. I sommerhalvåret vil man opleve et temperaturspænd på mellem 18-29 grader, og der er derfor lagt op til golf året rundt.

 Mallorca hører med til de Baleariske Øer og ligger ligesom Ibiza i Middelhavet. Det er desuden den største af de Baleariske Øer på 3640 km2, hvilket gør øen til en mellemting mellem Sjælland og Fyn. Mallorca er set udefra den mest kontrastfyldte af de Baleariske Øer, da den består af lige store dele af by og land, kultur samt natur. Naturen går de meget op i at bevare på øen, og der er derfor skabt regler for at værne om miljøet.  

Seværdigheder og aktiviteter på Mallorca

På Mallorca er der masser af spændende ting at tage sig til, hvad enten man interesserer sig for golf, dykning, cykling, vandreture i bjergene eller en god gang afslapning ved den 550 km lange kyststrækning – Mallorca har lidt af det hele samlet på en hyggelig ø.  

På øen finder man en af de bedste historiske byer i Europa, Palma de Mallorca, som har en historik der går mere end tusinde år tilbage, men som stadigvæk gemmer på spor fra de første indbyggere i byen, der var romerne og maurerne. I bjergområderne finder man nogle af øens bedste og mest spektakulære udsigtspunkter, bl.a. Clomer i Formentor, hvor man kan gå på opdagelse og se de store klippeformationer, der blev skabt for mange tusinde år siden.  

Den perfekte golfdestination

Den tætteste samling, og samtidig de mest spændende golfbaner, ligger på øens sydside lige vest for Palma. I dette område ligger størstedelen af vores hotelvalg, og inden for 20 minutter nås nogle fremragende golfbaner. Alle golfbanerne på Mallorca har international klasse og er alle af moderne samt høj kvalitet. Generelt er det en topkvalitet, du møder på Mallorca. De hoteller, vi bruger, er "ranket" højt i forhold til den service, vi ønsker at yde overfor vores kunder. Dette gælder både på og uden for golfbanen. Det skal være behageligt at være på Mallorca med Caddie Golfrejser. Der er desuden både golfbaner, der passer den erfarne golfer såvel som nybegynderen. 

Nyd duften af appelsin- og citrontræer og slap af i omgivelser præget af fyrretræer og storslåede klipper. Mallorca er det perfekte rejsemål til dig, som ønsker en golfferie med et mildt og behageligt klima og med over 300 solskinsdage om året, er solchancerne på Mallorca store. 

Vil du høre mere om golf på Mallorca, så tøv ikke med at kontakte vores golfeksperter på tlf. 70 15 48 48, hvor de sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din ideelle golfrejse.   

background graphic