Oplev den fantastiske golfdestination

Rejs til Gran Canaria med Caddie Golfrejser og oplev betagende natur, et behageligt klima, sol fra oven og golf i topklasse. Her finder du nemlig de oplagte omgivelser såvel som golfresorter og faciliteter, og derfor er øen den oplagte destination for din næste golfferie.  I Det Kanariske Øhav midt i Atlanterhavet ligger den spanske ø Gran Canaria. Øen har et areal på 1.532 kvadratmeter og et indbyggertal på mere end 800.000. Det gør øen til en af de større europæiske ferieøer. Mange danskere er vilde med at rejse til Gran Canaria, fordi vejret på øen er kendetegnet ved at være behageligt året rundt. Derfor ynder mange danskere også at rejse til den spanske ø, når temperaturerne i Danmark for alvor bider, og når mange europæiske rejsedestinationer ligeledes er blevet for kølige til, at de virker oplagte. 
Billeder fra Gran Canaria
Kendetegn ved golfophold på Gran Canaria

Den kanariske ø er en oplagt destination, når du skal planlægge golfrejser og golfferie. På øen finder du mange store, luksuriøse golfresorter samt flere mindre, intime steder, ligesom du finder nogle af Spaniens bedste golfbaner på den kanariske ø. Besøg for eksempel den populære golfbane Lopesan Meloneras Golf.  

Når du spiller golf på den spanske ferieø, vil du uundgåeligt være omgivet af betagende og smuk natur. Gran Canaria har nemlig mange kilometers kyst, herunder klipper og strandpromenader, og øens øvrige natur fremstår både grøn og frodig. Ligeledes er der rigeligt at tage sig til på øen, når du skal holde pause fra golf, golfkøller og golfbaner.  

Seværdigheder på Gran Canaria

Når du besøger stedet, er det oplagt også at planlægge et besøg til øens såkaldte hovedstad, Las Palmas de Gran Canaria. I Las Palmas kan du besøge det prægtige område Vegeta. Det er også oplagt at besøge det betagende naturreservat Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas, ligesom du kan tage en tur på den imponerende strandpromenade Playa de las Canteras. 

Kontakt Caddie Golfrejser, hvis du skal planlægge en golfferie. Ring på telefon 70 15 48 48 og snak med golfeksperterne, som vil guide dig på vej. 

background graphic