Oplev de Sydafrikanske golfbaner

I de danske vintermåneder er Sydafrika med sine 450 golfbaner helt perfekt at tage til. Sydafrika byder på sol og sommer med sine lune temperaturer fra oktober til april. Her kan du nyde fantastiske golfbaner, udforske natur og dyrelivet både til vand og til lands, bade på udsøgte strande og opleve de mange kulturer i storbyer som Johannesburg og Capetown. Sydafrika er kendt som regnbuelandet med sine mange forskellige kulturer og forskellige naturmiljøer. Garden Route er et populært golfrejsemål med sine 25 golfbaner, frodige natur og udsøgte golfresorts.
Se alle golfrejser
Golf i Sydafrika

Helt tilbage i 1885 blev den første golfbane anlagt i den sydafrikanske by Cape Town og har igennem årene haft nogen af de bedste golfspillere i verden: Bobby Locke, Sally Little, Gary Player og Ernie Els for at nævne nogen af de nationale golfstjerner. Foruden golfstjerner byder Sydafrika på fantastiske golfbaner og golfresorts. Verdenskendte banearkitekter som Jack Nicklaus, Gary Player, Ronald Fream og Peter Matkovich har designet udfordrende golfbaner i den imponerende natur med kyststrækning, tæt på vilde dyr som giraffer og for bunden af bjerge. 

Forskellige golfrejser til Sydafrika
Longstay
Se golfrejser her
Rejsemål i Sydafrika

Med mere end 450 golfbaner er Sydafrika en attraktiv golfdestination, hvor især Cape Town, Stellenbosch og Garden Route byder på gode golfbaner med luksus golfresorts. Sydafrika emmer af luksus og kvalitet endda til lavere priser end i Europa. 

Garden Route består af 200 kilometer med kystbyer, nationalparker med skøn natur, hvilket også gør sig gældende på de flotte velholdte golfbaner og golfresorts. I 2014 titlen som Afrikas golfdestination.

Garden Route

Golf i Garden Route i Sydafrika er særligt på grund af dens betagende naturskønhed og varierede baner. Spil golf i nærheden af dramatiske kystklipper, frodige skove og smukke strande.

Læs mere her
Læs mere
Western Cape

Golf i Western Cape, Sydafrika, er bemærkelsesværdigt på grund af sin mangfoldighed. Spil på baner omgivet af dramatiske bjerge, vinmarker og kystlandskaber.

Læs mere her
Læs mere
Johannesburg

Golf i Johannesburg, Sydafrika, er bemærkelsesværdigt på grund af sin urbanitet og kvalitetsbaner. Nyd spil på verdensklassebaner omgivet af byens energi og imponerende natur.  

Læs mere her
Læs mere
KwaZulu-Natal

Golf i KwaZulu-Natal, Sydafrika, er enestående takket være dets varierede landskaber og unikke baner. Spil golf i nærheden af uberørte strande, frodige skove og historiske områder.  

Læs mere her
Læs mere
Kruger National Park

Kruger National Park i Sydafrika er kendt for sin vilde skønhed og spektakulære dyreliv. Oplev unikke golfrunder, hvor du kan spille blandt dyrene på baner tæt på parken. Denne sjældne kombination af safari og golf tilbyder en utrolig oplevelse.

Læs mere her
Læs mere
Udvalgte golfbaner i Sydafrika
Milnerton Golf Club

Milnerton Golf Club er en fremragende golfbane i Cape Town, Sydafrika. Beliggende ved Milnerton-stranden, tilbyder klubben en enestående golfoplevelse. Banen er designet med omhu og udfordrer golfspillere med sine naturlige klitter, strategiske bunkers og velplejede greens. Den fantastiske udsigt over Taffelbjerget og Atlanterhavet skaber en spektakulær kulisse for golfspillet.

Læs mere her
Læs mere
Pinnacle Point Golf Course

Pinnacle Point Golf Course er en enestående golfbane i Sydafrika. Beliggende på kystklipperne i Mossel Bay, tilbyder banen en spektakulær golfoplevelse. Designet af Peter Matkovich, udfordrer Pinnacle Point Golf Course golfspillere med sine naturlige klitter, strategisk placerede bunkers og udfordrende greens. Den betagende havudsigt og den smukke natur skaber en uforglemmelig kulisse for golfspillet. Banen er kendt for sin udfordrende layout og unikke indstilling ved havet. Pinnacle Point Golf Course har vundet flere priser for sin skønhed og kvalitet.

Læs mere her
Læs mere
Pearl Valley Golf Course

Pearl Valley Golf Course er en imponerende golfbane i Sydafrika. Beliggende i det smukke Winelands-område i Cape Town, tilbyder banen en enestående golfoplevelse. Designet af golfbanearkitekten Jack Nicklaus, udfordrer Pearl Valley Golf Course golfspillere med sine naturlige landskaber, strategiske bunkers og velplejede greens. Den frodige natur og den betagende udsigt skaber en perfekt kulisse for golfspillet. Banen er omgivet af vinmarker og bjerge og tilbyder en unik atmosfære.  

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Sydafrika
Oplevelser i Sydafrika

Foruden pulserende storbyer, byder Sydafrika på velsmagende vinområder, naturparker med planter og dyr, du ikke kan opleve andre steder i verden. De Hoop Nature Reserve byder på hvide klitter og udsyn til havpattedyr, Oudtshoorn er et besøg hver, hvis du ønsker at se Swartberg bjergene, Cango Caves og en masse strudse. Hvis du er til safari er Sydafrika den perfekte destination med både safari til lands og til vands. Er du interesseret i rovdyr, så er det måske på din rejse til Sydafrika du får den store hvide haj at se eller de mægtige løver.

Robben Island

Besøg Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 år. Øen var fra 1961 et fængsel for politiske fanger, der var modstandere af apartheidstyret. 

Læs mere
Vinlandet

Sydafrika er kendt for deres rød- og hvidvin, men også deres dessertvine er af god kvalitet. Stellenbosch og Franschhoek er et besøg værd, hvis du er vinentusiast. 

Læs mere
Safari

Sydafrika har et utrolig rigt natur og dyreliv. Tag på hvalsafari eller safari på savannen. Se the big five og pingviner. 

Læs mere