Golfrejser til Afrika

Afrika er et kæmpe kontinent, og i mange lande er der mulighed for at spille golf. Med 828 golfbaner fordelt i 50 lande er der masser af muligheder for golfferier i forskellige omgivelser, blandt en masse kulturer og med et hav af muligheder og udfordringer. Golf er ikke så udbredt i Afrika, som på andre kontinenter, men sporten kom faktisk til Sydafrika allerede i 1885. Her blev det første spil golf spillet på Waterloo Green i nærheden af Cape Town. På trods af, at der ligger golfbaner i hele Afrika, er det primært Sydafrika, der er kendt for golfen.
Læs mere her
Golfbaner i Afrika

Over halvdelen af kontinentets golfbaner ligger i Sydafrika, og favoritten er Fancourt Links, som ligger i George i Western Cape på sydspidsen af Afrika. De fleste golfdestinationer i Afrika ligger i grønne omgivelser, og få ligger i ørkenområderne. På de fleste steder kan man kombinere golfen med safari eller havudsigt.  

I den nordlige del af Afrika, er det Marokko, der er den største golfdestination, og her findes der 18 golfbaner, og mange af dem er parkbaner eller ørken/sandbaner. I Sydafrika er der 450 golfbaner, og her finder man flest parkbaner.  

Hvordan skiller Afrika sig ud

Afrika byder på mange ekstraordinære oplevelser som safari på savannen. Oplev den barske afrikanske natur og rige dyreliv. 

Vil du høre mere om golf i Afrika, så læs mere på siden eller kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 70 15 48 48 eller på mail info@caddiegolf.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!  

background graphic