Den amerikanske golfstat over dem alle

Drømmer du om varme og gode golf oplevelser med mulighed for masser af variation, som kan planlægges nøjagtigt efter dine behov? Så er den sydlige del af Florida stedet for jer! Florida er et sandt paradis for golfere med mere end 1200 golfbaner i staten Florida, som har været vært for Ryder Cup. I den nordlige del, i området omkring Inverness, kan der spilles ubegrænset golf på 9 forskellige golfbaner, man kan se søkøer i Crystal River eller tage på tur op ad den smukke Palm Coast. I den sydlige del er der dog flest golfmuligheder, og så kan man opleve bl.a. Disney World og Universal studios i Orlando, som klart er et besøg værd. Mulighederne i Florida er mange!
Billeder fra Florida
Golf i Miami

I Naples, syd for Cape Coral, ligger golfbanen Naples Grande Golf Club, som er én af topgolfbanerne i Florida. Golfbanen er en parkbane med 18 huller, og her vil man finde udfordringer som søer, vandløb og en masse bunkers. Omgivelserne er præget af både palmer og fyrretræer. Tager man til Miami for at kombinere golfen med seværdigheder, bør man spille på Blue Monster, Silver Fox og Red Tiger som alle er 18-hullers golfbaner med masser af vand og lange greens. Alle tre baner er tilknyttet Trump National Doral Miami, som er et 5-stjernet golfresort med flere pools, et wellnesscenter og tre restauranter. De perfekte forhold til en eksklusiv golfferie.  

Solskinstaten Florida

Vejret i Florida er forskelligt fra nord til syd. Den nordlige del af staten har subtropisk klima med temperaturer i sommerperioden som typisk ligger mellem 27-33 grader. I vinterperioden vil man opleve temperaturer på 18-24 grader, lige som vi har i den danske sommer. Den sydlige del af staten har tropisk monsunklima, da der ofte er store mængder nedbør men høje temperaturer. I sommerhalvåret er temperaturen ens med den nordlige del, men vinterhalvåret byder på temperaturer mellem 21-25 grader. Det er derfor optimalt at spille golf i Florida i samme periode, når man ikke kan spille i vinterperioden i Danmark.  

Seværdigheder i Florida

Florida er velegnet til alle formål. Der bor mange pensionister omkring sydkysten, men der er stadig et rigt natteliv med unge mennesker der hygger sig. For børnene er der rig mulighed for at besøge af de mange forlystelsesparker og andre seværdigheder. Mest kendt af dem er nok Disney World i Orlando, som indeholder fem forskellige parker og hoteller samt en masse forlystelser. I Orlando kan man også opleve The Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios, Kennedy Space Center og se søkøer i Crystal River. Oplev den flotte skyline og de kendte strande i Miami. I Florida er man altid omgivet af godt vejr og gode priser. Florida er en af de billigste stater i forhold til amerikansk standart, hvilket kun forsøder turen yderligere.   

365 dage golf om året

Florida kaldes også Solskinsstaten, hvilket betyder, at du kan spille golf 365 dage om året. Det forklarer også, hvorfor der er så stort et antal af golfbaner i Florida. Orlando er døbt ”Verdens Golfhovedstad”, da du kan besøge mere end 150 golfbaner inden for en times kørsel fra centrum. Dette giver også alternativer til din golfferie.  

Drømmer du dig væk til sol og varme på en golfrejse til Florida? Så tøv ikke med at kontakte Caddie Golfrejser på tlf. 70 15 48 48 eller mail info@caddiegolf.dk, så vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge din drømmerejse.    

background graphic