Golfrejser til Nordamerika

Det vides ikke med sikkerhed, hvornår golfen kom til Nordamerika, men man mener, at skotske officerer spillede golf i New York under Revolutionen. Efter mange stridigheder med briterne blev golfen dog “forbudt”, da man så spillet som britisk. Den første amerikanske golfklub opstod derfor først i 1873 i Montreal. Først omkring 15 år efter opstod den første golfklub i USA, og golfen kom derefter til Mexico i 1890’erne. I starten af 1900-tallet eksploderede golfen i USA, og på kort tid var der flere golfklubber i USA end i Storbritannien. I dag er der over 15,500 golfbaner i USA.
Læs mere her
Golfdestinationer i Nordamerika

De tre største golfstater i USA er Florida, Arizona og Californien, som alle har over 160 golfbaner hver især. I Canada finder man ca. 2400 golfbaner, og i Mexico finder man omkring 160.

Eftersom der er meget forskellig natur og forskellige omgivelser i Nordamerika, vil man også finde forskellige typer golfbaner. I Mexico vil man finde masser af seasidebaner, i Arizona og Californien vil man have mulighed for at spille på ørken/sandbaner, da omgivelserne af præget deraf.  I Florida er der primært parkbaner og seasidebaner, og disse typer baner vil man ligeledes finde mange af på populære golfdestinationer i Canada.  

Golfferie i Nordamerika

Ønsker man at rejse over Atlanten kan vi varmt anbefale solskinsstaten, som også går under navnet golfstaten, nemlig Florida. Der er oplevelser for alle både på og udenfor golfbanerne. Nyd det varme klima i solskinsstaten.

Vil du høre mere om golf i Nordamerika, så læs mere på siden eller kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 70 15 48 48 eller på mail info@caddiegolf.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

background graphic