Golfrejser Irland

Irland er et traditionsrigt golfland med mange flotte steder at besøge, uforglemmelige golfoplevelser i ubeskrivelig natur og en befolkning med en skøn charme. Irland leverer golfoplevelser af høj standard på verdenskendte links mesterskabsbaner. På trods af den store mængde regn, som man ofte vil opleve i Irland, byder landet på mere end 400 golfbaner, så der er garanteret forkælelse og udfordringer til alle golfere. Irland er desuden hjemsted for nogle af verdens ældste og bedste golfbaner, som fordeler sig over landet. Irland er præget af linksbaner, og man finder simpelthen en tredjedel af verdens linksbaner her.
Se alle golfrejser
Uforglemmelig golfophold Irland

Irland er i sandhed et land fyldt med historie, charme og kontraster, hvilket gør landet til et yderst interessant rejsemål. Irland er særlig kendt for sit fantastiske, kuperede og rå landskab, hvor du kan opleve uforglemmelige udsigter og Atlanterhavets brusen helt tæt på. Forruden sine frodige og grønne marker, er naturen i Irland også præget af forrevne klipper og bjerge, men ikke langt fra naturen ligger pulserende storbyer. Irland er en særdeles god golfdestination, som har noget for enhver golfspiller. 

Golfrejser til Irland

Det irske folkefærd er imødekommen, gæstfrit og fuld af sarkastisk humor, der kan bringe et smil frem på alles læber – og så er de utroligt glade for deres stemningsfyldte pubber, som er at finde over hele landet. Over bardisken bliver der serveret kulsort Guinness og Jameson whiskey til lyden af levende irsk folkemusik.   

Individuelle rejser
Se golfrejser her
Short Break Golf
Se golfrejser her
Rejsemål Irland

Vejret i Irland er præget af et tempereret, maritimt klima, hvilket betyder, at der er en høj nedbørsmængde, som oftest falder som regn. Dette gør også, at naturen er frodig og friskt grøn over størstedelen af landet. Temperaturen i sommermånederne ligger typisk på mellem 12-19 grader, hvilket gør Irland til et perfekt golfland om sommeren.   

Dublin

Golfbanerne ved Dublin byder på en blanding af historisk arv og moderne design. Spil på smukt anlagte baner omgivet af irsk natur og kystlandskaber. Denne region byder også på en række velrenommerede golfklubber og muligheden for at kombinere golf med byens livlige kultur og gastronomi.

Læs mere her
Læs mere
Nordvestkysten

Golf på Nordvestkysten af Irland er unik med sin vilde og naturskønne skønhed. Banerne, som fletter sig gennem dramatiske klipper og strande, tilbyder en udfordrende og spektakulær oplevelse. Dette område er hjemsted for berømte links-baner og en autentisk golfoplevelse i en betagende kulisse.

Læs mere her
Læs mere
Udvalgte golfbaner

I Irland er præget af meget forskellige golfbaner, alt efter om man spiller golf i det sydvestlige Irland eller det østlige Irland. I sydvest vil man finde åbne baner i klitlandskaber tæt på høje klinter, hvor der er masser af bunkers, bakker og vind, der kan skabe udfordringer. Uanset hvor man spiller, er der en overdådig udsigt. I øst vil man finde både links- og parkbaner, som er præget af vanskelige og kuperede greens, klitter og vandhazarder. På den østlige side af landet er vejret dog mere midt og omgivelserne er knapt så barske. Mange af golfbanerne på østkysten er tilknyttet hoteller eller ligger i nærheden af dem, hvorimod en del golfbaner i den sydvestlige del af landet ligger et godt stykke fra nærmeste hotel.  

County Louth Golf Club

County Louth Golf Club, også kendt som Baltray, er en prestigefyldt golfbane i Irland. Beliggende i det smukke County Louth ved kysten af Det Irske Hav, tilbyder klubben en enestående golfoplevelse. Banen er designet af den legendariske golfbanearkitekt Tom Simpson og tilbyder 18 udfordrende huller med naturlige klitter, strategiske bunkers og velplejede greens. Den maleriske natur og den venlige atmosfære skaber en ideel ramme for golfspillet.  

Læs mere her
Læs mere
Seapoint Golf Links

Seapoint Golf Links er en enestående golfbane i Irland. Beliggende ved den storslåede kystlinje i County Louth, tilbyder banen en uforglemmelig golfoplevelse. Designet af den anerkendte golfbanearkitekt Des Smyth, udfordrer Seapoint Golf Links golfspillere med sine naturlige klitter, strategiske bunkers og udfordrende greens. Med panoramaudsigt over Det Irske Hav, giver banen en spektakulær kulisse for golfspillet.  

Læs mere her
Læs mere
Carne Golf Links

Carne Golf Links er en imponerende golfbane i Irland. Beliggende ved den vilde og smukke kystlinje i County Mayo, tilbyder banen en enestående golfoplevelse. Designet af den anerkendte golfbanearkitekt Eddie Hackett, udfordrer Carne Golf Links golfspillere med sine naturlige klitter, bakker og udfordrende greens. Den rå og uspolerede natur i området skaber en spektakulær kulisse for golfspillet.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Irland
Irske seværdigheder

Listen af oplevelser i Irland er bestemt ikke kort, og der er en mindeværdig rejse i vente. Irland er kendt for at drukne i vand og whiskey, og det skal man naturligvis udnytte, når man er her. Besøg Jameson distilleriet eller Irish Whiskey Museum i Dublin, og smag på de gode sager. I Dublin kan man også finde Guinness bryggerimuseet, som klart er et besøg værd, hvis man er til bitter øl. Vestkysten i Irland er kendt for den barske men utroligt smukke natur. Bl.a. den 14 km lange kyststrækning Cliffs of Moher er et fantastisk syn. Irland er også fyldt med myter og fortællinger, hvis man tør at lægge øre til.  

Whisky

Oplev den irske kultur med whiskysmagning. En lang række af destillerierne i Irland har åbnet fabriksdørene op for rundvisning, historiefortælling og smagsprøver.

Læs mere
Dublin

Tag til Dublin og nyd den irske kultur på på en pub, se de flotte katedraler og Dublin Castle som ikke mindst er et besøg værd.

Læs mere
Cliffs of Moher

En af de helt store naturoplevelser i Irland er Cliffs of Moher, hvor du kommer helt tæt på den rå natur, det vilde fugleliv og den smukke havudsigt.

Læs mere