Golfoplevelser i Dublin

Vi vil gå så langt og erklære Irland for Europas golfmekka. Dog er der nok nogle skotter og briter, som ikke er helt enige. Irland har størstedelen af golfpaletten præsenteret omkring hovedstaden Dublin, som er en travl og pulserende storby på Irlands østkyst med mere end 1 million indbyggere. Oplev de storslået omgivelser på de bedste linksbaner i verden. Ej at forglemme hyggen er de historiske irske pubber et besøg værd.
Billeder fra Dublin
Mesterlige golfbaner

Irland huser nogle af verdens mest mesterligt designede golfbaner. Her er der mere end 300 golfbaner at vælge imellem. Se nærmere på vores forskellige golfrejser til Irland, hvor der helt sikkert er noget, der passer til dig. I Dublin finder man golfbaner af høj kvalitet såsom Portmarnock, som ligger inden for 30 min. afstand fra byens centrum. Dette er en linksbane med 27 huller, som ligger ud til kysten. Golfbanen har været med i Irish Open og er tilknyttet Grand Hotel Malahide, som er et 4-stjernet hotel fra 1835. Hotellet giver mulighed for at spille på andre baner i området. 

Syd for Dublin findes County of Wicklow, som er blevet påkrævet at udbygge vejnettet til baner som den meget naturskønne golfbane Druid’s Glen. Nord for byen findes, udover Portmarnock, Golf Club Malahide Golf Club og The Island Golf Club som også er linksbaner på henholdsvis 27 og 18 huller. Golfbanerne i området omkring Dublin er præget af kuperede greens, bunkers og vandhazarder.  

  

Tempereret klima i Dublin

Irland er præget af et tempereret klima, men det er ikke nogen hemmelighed, at der ofte er nedbør i landet. I Dublin, som ligger på østkysten, er det ikke så anderledes. I sommerhalvåret fra april til september ligger temperaturen typisk mellem 12-19 grader med gennemsnitsnedbør på 2 mm om dagen. 

Til gengæld er det våde vejr med til at holde golfbanerne friske og frodige, hvilket gør golfspil i Irland endnu mere interessant, og med golfbanernes suveræne placering i Dublin er der ikke noget at sige til, at dette område er så attraktivt til golf.  

Historiske og kulturelle seværdigheder i Dublin

Selvom besøg på de forskellige golfbaner kan være rigeligt til at udfylde din golfrejse til Irland, kan det også være tiden værd at opleve noget af al den historie og kultur, som landet også rummer. Besøg fx Guinness Storehouse og lær mere om den berømte, irske øls historie. Du kan også besøge nogle af de mange historiske monumenter, slotte og borge. 

Dublin er desuden også hjemsted for en række andre attraktioner såsom The Book of Kells, Irish National Gallery, Trinity College og selvfølgelig et overflødighedshorn af teatre, barer, pubber og restauranter og, ej at forglemme, Tempel Bar. Her vil du opleve irernes gæstfrihed og helt sikkert blive mødt med et smil ved ankomsten.  


Har du mod på en tur til Dublin og har brug for hjælp til at planlægge din næste golfrejse? Så kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 70 15 48 48 eller på mail info@caddiegolf.dk. 

background graphic