Fantastiske golfoplevelser i Danmark

Golf i Danmark er utroligt populært og ikke mindst for de mange danske golfere, som dyrker denne fantastiske sport. Vi har en del golfturisme, men vi håber at vi med dette træk, kan trække flere golfere til Danmark for at opleve vores skønne, rolige natur og gæstfrihed. Vi har derfor valgt at fokusere på de gode golfresorts i Jylland og på Bornholm. Så blev det endelig tid til at få Danmark på programmet – Vi er super glade for endelig at kunne tilbyde golfophold i Danmark – vores fædreland! Velkommen til Golfoplevelser i Danmark.
Se alle golfrejser
Oplev golf i Danmark

Selvom Danmark er et lille land, er det en skjult perle med grøn og frodig natur, hvor der venter mange fantastiske golfoplevelser. Det kræver jo ikke den store introduktion, da mange af jer har spillet på en del golfbaner i Danmark, men vi må jo erkende, at banerne i Danmark er kendt for at være aldeles velholdte, og de tager ofte udgangspunkt i hver landsdels særlige karaktertræk i naturen. Spiller du golf ved Vesterhavet, kan du ofte nyde fantastiske havudsigter, og nærmer du dig nogle af de hyggelige, danske byer, er der mange gode parklignende baner.  

Golfophold i Danmark

Danmark har masser af byde på. Både i forhold til fantastiske golfbaner, men også når I skal vælge indkvartering, hvor kvaliteten er i top, og der er mange forskellige valgmuligheder. Det bedste af det hele er at du aldrig skal køre så langt for at få en enestående golfoplevelse, når golfdestinationen er Danmark.

Kør-selv golf
Se golfrejser her
Golfophold med halvpension
Se golfrejser her
Udvalgte områder i Danmark

Golfens historie i Danmark har udviklet sig meget og vokset siden slutningen af 1800-tallet. I 1960’erne og 70’erne tog udviklingen til, og i 00’erne kom der rigtig gang i golfspillet. I dag er der næsten 200 golfbaner i Danmark, og vi har hos Caddie Golfrejser valgt at fokusere på golf i Jylland og på Bornholm. I Jylland finder man gode baner både i nord, syd og i Midtjylland, og vi har udvalgt tre af vores favoritter. Alle tre golfbaner er tilknyttet golfresorts, og her er der rig mulighed for at nyde den danske natur. På Bornholm ligger golfbanerne alle inden for 30 min, og her har vi et par favoritter. Banerne byder på skovterræn, klipper og udsigt over Østersøen. Fælles for alle disser golfbaner er, at de tilbydes i en golfpakke, som kan spilles med indkvartering på Pension Slægtsgården. En hyggelig pension som bærer præg af Bornholmsk gårdstemning. Hvis man rejser til Bornholm på golfferie, bør man ikke snyde sig selv for de kulinariske specialiteter som røget sild, sol over Gudhjem.  

Bornholm

Bornholms Golfklub er en 18-hullers golfbane med en 9-hullers “Pay & Play”. Rø Golfbanerne er to golfbaner, der tilhører Gudhjems Golfklub og Nordbornholms Golfklub.

Læs mere her
Læs mere
Jylland

Lübker Golf Resort på Djursland består af 27 huller fordelt på tre sløjfer, og så er banen omgivet af fyrretræer. Blokhus Golf i Nordjylland består af 18 huller og en 9-hullers “Pay & Play”-bane. Benniksgaard Golf i Sønderjylland er en 16-hullers golfbane med udsigt over Flensbord Fjord.

Læs mere her
Læs mere
Udvalgte golfbaner

Vejret i Danmark varierer meget, alt efter hvor man er. Solen kan skinne i Nordjylland og det kan stå ned i stænger på Sjælland og omvendt. Man vil ofte opleve en gennemsnitlig temperatur i sommerhalvåret på mellem 15-20 grader, men man har ofte kunne opleve et par og tyve grader eller over, alt efter hvor mild vinteren har været. I Danmark spilles der kun golf i foråret, hen over sommeren og i det tidlige efterår.  

Lübker Golf & Spa Resort

Lübker Golf & Spa Resort er en eksklusiv golf- og spa-destination i Danmark. Beliggende i naturskønne omgivelser ved Djurslands kyst, tilbyder resortet en førsteklasses golfoplevelse. Banen er designet af den anerkendte arkitekt Robert Trent Jones II og byder på udfordrende huller og betagende udsigt. Efter en runde golf kan gæsterne forkæle sig selv med luksuriøs spa-behandling og afslappende faciliteter.  

Læs mere her
Læs mere
Blokhus Golfcenter

Blokhus Golfcenter er et charmerende golfanlæg i Danmark. Beliggende i det idylliske Blokhus-område, tilbyder centeret en fantastisk golfoplevelse. Banen er velholdt og udfordrende med 18 huller, der passer til spillere på alle niveauer. Den naturskønne omgivelser og den friske havluft gør Blokhus Golfcenter til et perfekt sted at nyde en dag med golf.

Læs mere her
Læs mere
Benniksgaard Golf & Hotel

Benniksgaard Golf & Hotel er et vidunderligt golfresort i Danmark. Beliggende i naturskønne omgivelser ved Flensborg Fjord, tilbyder resortet en unik golfoplevelse. Banen er en velplejet 18-hullers bane, der udfordrer golfspillere på alle niveauer med strategiske vandhazarder og smukke landskaber. Efter en dag med golf kan gæsterne nyde det komfortable hotel med udsigt over fjorden og forkæle sig selv med lækker mad og afslappende faciliteter.  

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Danmark
Danmark byder også på

Foruden golfoplevelser byder Danmark på gourmet, natur, kultur og historiske oplevelser uanset, hvor i landet golfferien går til. Til de historieinteresserede er Jylland fyldt med bunkermuseer, hvor især Tirpitz kan anbefales. Naturoplevelser er der mange af uanset om turen går til Bornholm eller Jylland. Der er kunstmuseer, teatre og spillesteder i alle kroge af landet, så skulle i have ønske om en koncert eller et besøg til et kunstmuseum, hjælper vi jer gerne med at finde et spændende opsætning i nærheden af jeres golfdestination. 


Bornholm udenfor golfbanerne

Solskinsøen Bornholm er en populær feriedestination også for golfere. Øen byder bl.a. på fantastiske madoplevelser og et væld af seværdigheder.

Læs mere
Golfparadiset Djursland

På Djursland finder du fantastiske golfresorts omgivet af smuk natur og vi kan varmt anbefale en gåtur i Mols Bjerge. Har du hele familien med ligger Djurs Sommerland i nærheden.  

Læs mere
Seaside golf på Ærø

Ærø har meget at byde på. Nyd en kold øl fra Ærø Bryggeri, tag på Marstal Søfartsmuseum og ellers nyd de hyggelige gader og smuk natur. 

Læs mere