Tag til naturrige Jylland

De fleste golfbaner i Danmark ligger vest for Storebælt, hvor der er mange skjulte perler, som fortjener et besøg. Vi hos Caddie Golfrejser har sørget for golf for alle. Vi har udvalgt de mest interessante danske resorts, der hver især tilbyder noget forskellig og på den måde dækker de forskelliges ønsker. Kulinariske oplevelser venter i det jyske som også gemmer på en storslået natur og mange spændende seværdigheder.
Billeder fra Jylland
Golfbaner i Jylland

Der findes mere end 100 golfbaner i Jylland, der er spredt udover hele landsdelen. I det jyske er der golf for alle lige fra nybegynderen til elitespilleren. De jyske golfbaner byder på stor variation grundet de store forskelle i terrænet. Der er baner med panoramaudsigt til havet eller fjord, store højdeforskelle og skove. Der er både seasidebaner, skovbaner og parkbaner i Jylland, så der burde være rig mulighed for fantastiske golfbaner, der kan udfordre dit golfspil.  

Vi har stor succes med vores golfskoler hos Lübker Golf & Spa Resort, hvor man får undervisning og ellers kan spille 18 hullers golf med de andre deltagere. Du kan læse mere om vores golfskoleophold.

Jyske seværdigheder

Jylland er kendt for sine luksuriøse golfhoteller og –resorts, hvor gourmet spiller en centralrolle. Der er prioriteret at have gode restauranter. Vi kan anbefale at dykke ned i Jens Morten bog GourmetGolf, hvor han beskriver og viser helt unikke golf- og gourmetoplevelser, hvor en del af oplevelserne er i Jylland.  

For de historieinteresserede ligger der langs Vestkysten levn fra 2. verdenskrig i form af bunkere. I Blåvand finder du det populære Tirpitz Museum, hvor du kan komme ind i en af de gamle bunker. I Nordjylland ligger Bunkermuseet Hanstholm, hvor du kommer helt tæt på et af de største befæstningsanlæg fra 2. verdenskrig. Er du til shopping og storbyhygge er Aarhus et besøg værd. Gå gennem de hyggelige gader og nyd en frokost på en af de mange caféer.   

Tag ud i den friske luft på en vandretur langs Gudenåen eller gå et stykke af Hærvejen. Er du i Nærheden af Skanderborg kan i vandre op ad Himmelbjerget og nyde udsigten udover Julsø og det smukke landskab. 

Golfdestinationen Jylland

Vi håber, at du har lyst til at kigge nærmere på vores udvalg, hvor vi kan garantere dig, at det er nøje udvalgt og med aftaler, som sætter kvaliteten i top. Har du spørgsmål eller ønsker du mere information? 

Caddie Golfrejser sidder klar til at hjælpe dig afsted på dit næste golfophold i Jylland. Du kan kontakte os på telefon 70 15 48 48 eller på mail: info@caddiegolfrejser.dk


background graphic