Skip to main content

Marokko

Marokko oplever større og større popularitet og er et godt alternativ til Spanien og Portugal. Der findes flere direkte afgange fra Danmark og flyrejsen tager stort set lige så lang tid som til Spanien eller Portugal. Når rejsen går til Marokko, vil man møde en spændende kultur som ikke findes magen til på vore øvrige destinationer. Her findes, udover de kulturelle og naturige oplevelser, også flere gode golfbaner og flotte hoteller og med det stabile varme vejr i mente, er der lagt op til en fantastisk golf oplevelse.

 

Agadir

Agadir er et yndet turistmål beliggende direkte ud til vandet. Her vil du opleve et stabilt klima med solskinstimer året rundt. Agadir by byder på kolonariske muligheder, barer og gode muligheder for at bade på den fine strand. Agadir området byder på en masse skønne golfbaner. Se vores udvalg af ho...

Casablanca

Casablanca er stedet man lander når rejsen går til Mazagan Golf & Beach Resort. Resortet er beliggende ca. 1 times kørsel fra lufthavnen. Læs mere om det femstjernede resort i vores beskrivelse af Mazagan Beach & Golf Resort.

Marrakech

Marrakech er en kulturel oplevelse ud over det sædvanlige. Gå en tur i den gamle Medina og oplev de snævre gader med handlende og lokal kultur.