Golfrejser til Marokko

Marokko oplever større og større popularitet, og er et godt alternativ til Spanien og Portugal. Smukke, uspolerede golfbaner er i vente til golferen, som ønsker et godt alternativ til de oversøiske destinationer. Marokko ligger i det nordlige Afrika, og landet er løbende blevet en mere populær golfdestination. Der findes flere direkte afgange fra Danmark og flyrejsen tager stort set lige så lang tid som til Spanien eller Portugal. Se vores store udvalg af golfrejser til Marokko og book allerede i dag!
Se alle golfrejser
Golfdestinationen Marokko

Når rejsen går til Marokko, vil man møde en spændende kultur som ikke findes magen til på vores øvrige destinationer. Her findes, udover de kulturelle og naturrige oplevelser, også flere gode golfbaner og flotte hoteller og med det stabile varme vejr i mente, er der lagt op til en fantastisk golfoplevelse.  

Klimaet i Marokko er forskelligt, alt efter hvor man tager hen. I de nordlige egne vil man opleve middelhavsklima og et gennemsnitligt temperaturspænd i sommerhalvåret på mellem 20-29 grader. I de sydlige egne vil man opleve ørkenklima og temperaturer i sommermånederne på mellem 24-37 grader. På de varmeste områder, som primært findes længere inde i landet, vil man kunne opleve temperaturer op til 45 grader.   

Forskellige golfrejser til Marokko

Vores top resorts i Marokko er Hyatt Place Taghazout Bay og Iberostar Founty Beach, som begge ligger i Agadir. Med store, udendørs poolområder og havudsigt har disse luksushoteller suveræne placeringer. Fem forskellige golfbaner er linket til Iberostar, og ved Hyatt Place ligger Tazegzout Golf Club kun få minutters gang væk. Begge resorts har luksus på højt plan, og man kan nyde godt af marokkanske specialiteter, som man bestemt ikke må gå glip af, når man besøger Marokko. Disse inkluderer bl.a. dadler, hummus, couscous, oliven og grillet lammespyd.   

Populære golfområder

I Marokko har vi hos Caddie Golfrejser udvalgt tre destinationer, som tilbyder gode golfbaner. Agadir er en havneby i det sydvestlige Marokko, hvor man både vil opleve et stabilt klima og få mulighed for at suge en god mængde C-vitamin til sig hele året. Casablanca ligger i det nordvestlige Marokko, og så er det landets største by. Casablanca er ligeledes en havneby, og her vil man også opleve en masse solskinstimer. I Marrakech vil man opleve et kulturskift, da der er barske men imponerende naturomgivelser at se her. Byen ligger ca. midt imellem Agadir og Casablanca længere inde i landet.  

Agadir

Agadir finder du i den sydlige del af Marokko som er landets førende ferierejsemål med varmt badevand i de brede strande.

Læs mere her
Læs mere
Marrakech

Omgivelserne er helt i top til dit golfophold i Marrakesh. Med udsigt til Atlasbjergene er de 10 golfbaner i Marrakesh noget helt specielt.  

Læs mere her
Læs mere
Casablanca

Kystbyen Casablanca byder på golf til alle niveauer med sine 12 golfbaner. Der venter en masse oplevelser forude i Marokkos største by.

Læs mere her
Læs mere
Golfbaner du skal opleve

Marokko kan tilbyde 40 golfbaner som bl.a. linksstyle, parkbaner, seasidebaner og ørkenbaner, hvoraf de fleste ligger i områderne omkring Marrakech og Agadir, og her vil man finde førsteklasses golf. Top golfbaner i Agadir er Golf du Soleil og Golf Tazegzout, som bl.a. byder på masser af kuperede, limegrønne greens. Topbaner i Marrakech er Assoufid Golf Club og Marrakech Royal Golf Club, som byder på ørkensand og palmer men også smalle fairways og masser af træer. Hvis man vil afprøve en masse golfbaner forskellige steder i Marokko, bliver man hjulpet godt på vej af landets gode infrastruktur.   

Golf de Mogador

Golf de Mogador er en spektakulær golfbane i Marokko. Beliggende i Essaouira, ved Atlanterhavskysten, tilbyder banen en unik golfoplevelse. Designet af den anerkendte golfbanearkitekt Gary Player, udfordrer Golf de Mogador golfspillere med sine naturlige klitter, strategiske bunkers og velplejede greens. Den fantastiske havudsigt og den rolige atmosfære skaber en ideel ramme for golfspillet. Banen er omgivet af det smukke landskab og den traditionelle marokkanske arkitektur.  

Læs mere her
Læs mere
Samanah Golf Course

Samanah Golf Course er en enestående golfbane i Marrakech, Marokko. Beliggende i det maleriske Samanah Country Club, tilbyder banen en spektakulær golfoplevelse. Designet af den berømte golfbanearkitekt Jack Nicklaus, udfordrer Samanah Golf Course golfspillere med sine naturlige klitter, strategiske bunkers og velplejede greens. Den frodige natur og den betagende udsigt skaber en ideel ramme for golfspillet. Banen er designet med respekt for det lokale landskab og den traditionelle marokkanske arkitektur.  

Læs mere her
Læs mere
Golf de L'Ocean

Golf de L'Ocean er en betagende golfbane i Marokko. Beliggende ved Atlanterhavet i byen Agadir, tilbyder banen en enestående golfoplevelse. Designet af den anerkendte arkitekt Belt Collins, udfordrer Golf de L'Ocean golfspillere med sine naturlige søer, klitter og strategiske bunkers. Den spektakulære havudsigt og det behagelige klima skaber en ideel ramme for golfspillet. Banen er omgivet af eksotisk vegetation og skaber en enestående kombination af skønhed og udfordring.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Marokko
Oplevelser udenfor golfbanerne

Uden for resortsene er der masser af oplevelser, der er værd at tage med hjem i kufferten. Oplev f.eks. det sprudlende byliv på markederne i Marrakech som kaldes souks. Her vil man få et helt andet indblik i den marokkanske kultur. I Marokko har man også mulighed for at besøge kurbade, moskéer og lækre gourmetrestauranter. Er man til mere moderne shopping, er der også steder for det. 

Naturen i Marokko er meget varieret, alt efter hvor man er. Oplev de smukke Atlasbjerge og det fortryllende ørkenlandskab. Omgivelserne på golfbanerne i Agadir er præget af argantræer, palmer, og store vandhuller, mens de i Marrakech er præget af kaktusser, palmer og oliventræer. Få en på opleveren med en golfrejse til Marokko. 

Farverige Marrakech

Oplev den store markedsplads i den gamle bydel af marrakech, som har fået plads på UNESCOs verdensarvliste. Jemaa el Fna pladsen er kendt for sine hundredevis af boder, gademusikanter og slangetæmmere

Læs mere
Hammam

Gå ikke glip af marokkansk hammam kurbad, hvor du kommer helt ned i gear og blot skal nyde at blive forkælet. kurbadet afsluttes med te og traditionelle kager.

Læs mere
Atlasbjergene

Marokko er rig på naturoplevelser. Tag på en dagsudflugt til Atlasbjergene og Ouzoud-vandfaldet og nyd de afvekslende naturområder, som har et rigt fugleliv.  

Læs mere