Luksuriøse Casablanca

Casablanca byder på fantastiske golfforhold for golferen på alle niveauer. Derudover er der også mulighed for spændende sightseeing når du booker en golfrejse til denne destination i Afrika. Mazagan & Golf & Beach Resort er det oplagte golfparadis, når golfferien går til Casablanca. Området byder på seværdigheder i storbyen Casablanca, hvor du kan se den storslået Hassan ll-moskeen, som er en af de største i verden. Tag på udflugt til den blå by, Chefchaouen, og bliv klogere på byens kultur og historie.
Billeder fra Casablanca
Golf i Casablanca

1 times kørsel fra Casablanca er Mazagan & Golf & Beach Resort placeret lige ud til kysten med 6 kilometers privat strand og er et af de bedste golf resorts i hele Marokko.

Gary Players har designet resortets 18 hullers golfbane og du finder den længste golfbane i Marokko her. 

Golfbanerne ligger helt ud til stranden og du kan derfor nyde den skønne udsigt udover Atlanterhavet.  

 

Casablancas oplevelser

Casablanca er den største by i Marokko med sine 4 millioner indbyggere og er landets industrielle og økonomiske centrum. Den største turistattraktion er King Hassan ll Mosque, der er smukt dekoreret. 

Det marokkanske køkken er er kendt for sin farverige og krydret mad inspireret fra det arabiske, andalusiske og middelhavs køkkenerne. 

Casablanca ligger ud til Atlanterhavet og her er der masser af strandaktiviteter foruden solbadning.

Golfdestinationen Casablanca

 Er du blevet nysgerrig på Casablanca eller har du spørgsmål og golfrejser så kan Caddie Golfrejser kontaktes på mail: info@caddiegolfrejser.dk og på telefon: 70 15 48 48 

background graphic