Sol og varme året rundt

Sol og varme året rundt, golf i topklasse, skøn, marokkansk natur, historiske seværdigheder og by- og kulturliv. Der er mange gode grunde til at rejse til Agadir på din næste golfferie. Se Caddie Golfrejsers udbud af golfrejser til Agadir i Marokko her.  Agadir er en oplagt rejsedestination til en golfferie, idet byen er kendt for at byde på flere golfbaner og golfresorts i absolut verdensklasse. I området finder man et stort udbud af både kendte og anerkendte golfbaner såvel som lækre golfresorts. Med byens placering helt ud til vandet har mange af golfbanerne en fantastisk udsigt over den betagende, marokkanske natur med badestrande, vand og bjerge. 
Billeder fra Agadir
Golfdestinationen Agadir

Agadir er en by i det sydlige Marokko, som grænser op til kysten ud mod Atlanterhavet. Udover at være en populær by blandt både nationale og internationale turister, er Agadir også en utroligt smuk by. Agadir er en af de større byer i Marokko målt på antallet af faste indbyggere med et befolkningstal på lige under en halv million. Foruden udenlandske turister holder marokkanerne også selv meget af at rejse til byen på ferie.  

Vejret i Agadir er fantastisk, hvis du er vild med høj sol og varme på din golfrejse. Området byder nemlig på temperaturer på +20 grader året rundt med de højeste temperaturer i højsommeren og efteråret (25-29 grader) og lidt lavere temperaturer i vinteren og foråret (20-25 grader). Samtidig er der meget få regnfulde dage i området, og det gør området særdeles velegnet til en golfferie. 

Agadir er fuld af seværdigheder

Foruden golfbaner i verdensklasse har Agadir et rigt kulturliv med seværdigheder og historiske perler. Der er en masse, du kan se eller beskæftige dig med, når du skal holde et par timers fri fra golfbanerne. Du kan for eksempel besøge det kendte marked Souk El Had, hvor du kan købe alt fra marokkanske tæpper, service og tøj til frugter og andre lokale specialiteter.  

Du kan også tage på tur i bjergene og besøge ruinerne af fæstningen Kasbah. Kasbah blev ødelagt i forbindelse med det historisk voldsomme jordskælv i 1960. 10 kilometer nord for Agadir finder du byerne Tamraght og Aourir, som også er et besøg værd. Du kan også besøge La Marina d’Agadir, som er Agadirs marina. På marinaen venter tapasrestauranter, barer og andre beværtninger.  

Kontakt Caddie Golfrejser, hvis du vil vide mere om Agadir og golfrejser til Marokko. Ring på tlf. 70 15 48 48, hvor Caddie Golfrejsers golfeksperter sidder klar til at hjælpe dig. 

background graphic