Oplev Marokko på en golfrejse til Marrakesh

Marrakesh er en verden af kultur, krydderier og masser af golf indenfor 30 minutters kørsel. Golfbanerne Samana Jack Nicklaus og Palmeraie Robert Trent Jones Senior er super spændende at spille på. I Marrakesh kan du tage på golfferie året rundt, kvaliteten er høj og oplevelserne er mange. Se vores udvalg af golfrejser til Marrakesh her. Marrakesh er den fjerdestørste by i Marokko, og den ligger i den sydvestlige del af landet ved Atlasbjergene tæt på Sahara. Marrakesh er en kulturel oplevelse ud over det sædvanlige og siges at være en af de største handelsbyer i Afrika. Byen er også kendt for det største marked, souk, i Marokko. Gå en tur i den gamle Medina, den gamle bydel, og oplev de snævre gader med handlende og lokalkultur.
Billeder fra Marrakesh
Marrakesh som golfdestination

Når du vælger at tage på golfrejse til Marrakech, finder du hurtigt ud af, at det er en fantastisk golfdestination. De fem golfbaner, vi benytter i området, er intet mindre end fantastiske. Her venter underholdende udfordringer og smukke udsigter til Atlasbjergene. Vi anbefaler også at tage ind til centrum af Marrakech, hvor der venter udsøgte smagsoplevelser og kulturelle seværdigheder. 

Klimaet i Marrakech er generelt tørt og solrigt, da byen ligger i et ørkenområde. Temperaturerne ligger typisk på mellem 24-36 grader i sommerhalvåret, og der er minimal nedbør i samme periode. Fra november-marts kan man godt opleve en del nedbør, men i gennemsnit har Marrakech ca. 3500 solskinstimer årligt, så man vil opleve rigtig fine golfforhold.  

Golfbaner Marrakesh

Der ligger 10 golfbaner i Marrakech og det omkringliggende område, og de ligger alle med kort afstand til hinanden. Der er både ørkenbaner og parkbaner i Marrakech, hvilket betyder, at man både har mulighed for at opleve de smukke Atlasbjerge, som om vinteren er dækket af sne på toppene, men også friske, grønne greens samt palmer og ørken. Top golfbaner i Marrakech inkluderer ørkenbanen Assoufid Golf Club, der flere gange er blevet kåret til både Marokkos og Afrikas bedste golfbane, og parkbanen Marrakech Royal Golf Club, der er omgivet af over 15.000 træer og spækket med smalle fairways. Der er baner for et hvert handicap i Marrakech.  

Oplevelser i Marrakesh

Seværdigheder er der nok af i Marrakech. Den gamle bydel, Medinaen, som er omgivet af 19 km. Lange mure, byder på masser af kulturelle oplevelser. Besøg moskéer, marokkanske bade, de smukke Majorelle-haver og en masse, forskellige markeder. Det er bl.a. værd at besøge den farverige markedsplads, Djemaa el Fna, hvor man får en oplevelse for alle sanser. Her kommer man helt tæt på den anderledes kultur, der findes her i Marrakech. Oplev slangetæmmere, spåmænd, sabelslugere, akrobater, mavedansere og meget mere. Her er der også rig mulighed for at få en spændende souvenir med hjem. Er man mere tilhænger af luksusshopping, kan man besøge distrikterne Gueliz og Hivernage, hvor man vil finde luksushoteller, caféer og gourmetrestauranter og europæiske butikker.  

Er du fristet og vil høre mere om golf i Marrakech, så tøv ikke med at kontakte vores golfeksperter på tlf. 70 15 48 48, hvor de sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din ideelle golfrejse.     

background graphic