Skip to main content

Spil golf med Caddieontour 30.05 - 01.06.2021

Golfrejser i Danmark med Caddie On Tour – Helt nyt koncept på dansk grund

En enestående DANMARKS PREMIERE på dansk grund i en helt ny form for golfrejse. Caddie Golfrejser præsenterer: Spil Golf med Caddie On Tour på Lübker Golfresort på Djursland, hvor du kan komme med bagom karrieren og mange spændende golfoplevelser med det gamle makkerpar Thomas Søby og Morten Ørum Madsen, der sammen vandt SA Open i 2013.

Sidst i maj 2021 slår Caddie Golfrejser dørene op for en helt ny og eksklusiv matchtur på Lübker Golfresort: Spil Golf med Caddie On Tour. Deltagerne på denne tur får en enestående mulighed for at spille en masse golf og høre mere om hvordan det er at være caddie og spiller på European Tour, når Thomas Søby og Morten Ørum Madsen tager gæsterne med bagom alle deres spændende oplevelser i golfens verden. 

I løbet af matchturen vil der desuden være spændende konkurrencer, masser af gode fif til dit golfspil, top golfspil på Lübker, gode madoplevelser og foredrag med Thomas Søby og Morten Ørum Madsen.

Golf er for Alle - Golfrejser med mening
Når du deltager i matchturen Spil golf med Caddie On Tour, støtter du samtidig projektet Golf er for Alle. I samarbejde med det danske mikrobryggeri People Like Us, ønsker Caddie Golfrejser at udbrede kendskabet til golf, og vise at golf virkelig er for alle. En andel af overskudet fra denne tur, vil gå til at arrangere en tur på golfbanen og en skøn oplevelse for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Mennesker med asbergers, PTSD, angst, ADHD eller andre udfordringer der kan gøre det svært at være på arbejdsmarkedet, og som særligt i disse tider risikerer at gå en usikker fremtid i møde.

Hør hvad de herrer glæder sig til om at deltage i Caddie Golfrejser projekt Golf er for Alle:
Det er en fantastisk mulighed for os begge at deltage i denne matchtur, hvor vi både får mulighed for at fortælle om vores golfoplevelser, give deltagerne et par fifs og samtidig støtte op om et spændende og vigtigt projekt.” Fortæller Thomas Søby 
"Det er noget helt nyt og meget specielt, da det er første gang at Thomas og jeg er sammen om et foredrag. Jeg glæder mig meget, speciel når vi nu også støtter et godt projekt." Fortæller Morten Ørum Madsen 

Overnatning*
Grundpakken er lagt an på, at du bliver indkvarteret i en moderne lejlighed med 2 store soveværelser, køkken / stue med panorama udsigt over golfbanerne og et dejligt stort bad, hvor man bor 4 personer sammen. Du kan naturligvis nøjes med at bo 2 personer i en lejlighed mod en beskedent tillæg pr. person på kr. 400,-. 
Ønsker du at opgradere til en af de meget lækre villaer på hhv. 110 m2 eller 140m2, så kan vi også klare det. Her kan der bo op til 6 personer, hvis du gerne ville det. Tag fat i os såfremt du ønsker dette.

Kan ikke-golferen også komme med?
Ja selvfølgelig kan ikke-golferen og singlen det... Golf er jo for alle :-). Vi ønsker at inkludere alle i dette arrangement. For parret, hvor den ene ikke spiller golf, har vi sammen med Lübker Square (Wellness centeret på 3500 m2) lavet en aftale om ikke golferen vil få følgende istedet for greenfee:
- 2 adgange til Spa afdelingen
- 2x frokost med en drink 

Program
30. maj 2021
Ankomst til Lübker med check in fra kl. 15.
Vi mødes efter ankomst til en drink i baren og fortsætter videre ind til den dejlige middag.
Velkomst ved Caddie Golfrejser og foredrag del 1 med Thomas Søby og Morten Ørum Madsen, omkring deres historie på European Tour. 

31. maj 2021
For dem der har lyst til en løbetur, skal I være velkomne til at dukke op. Vi løber kl. 07:00 – Vigtigt; alle kan være med. Team Caddie Golf står for løbeturen.
Efter en god nattesøvn eller løbetur, så står den dejlige morgenbuffet klar fra tidlig morgen. 
Første tee tid om formiddagen på Lübker. Startlisten for denne dag vil blive modtaget senest dagen før. En runde, hvor der vil være smagsprøver til alle.
After golf på terrassen, hvor der hygges med øl smagsprøver fra People Like Us.
Vi mødes til en dejlig middag kl. 19, hvor der efterfølgende vil være foredrag del 2 med Thomas Søby og Morten Ørum Madsen.

01. juni 2021
For dem der har lyst til en løbetur, skal I være velkomne til at dukke op. Vi løber kl. 07:00 – Vigtigt; alle kan være med. Team Caddie Golf står for løbeturen.
Efter endnu en skøn morgenmad går starten til næste match. Første tee off er om formiddagen.
Efter den sidste runde vil der være den afsluttende præmie overrækkelse, hvor vinderen for Spil golf med caddieontour 2021 kåres.
Tak for denne gang og vi glæder jer til at vi ses igen.

Vi glæder os til at se jer - Team Caddie Golf.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
30/5Lübker Golf & Spa ResortMere end 83.295,-Book

Hotel

Lübker Golf & Spa Resort
Lübker Golf & Spa Resort
Velkommen til Lübker Golf & Spa Resort på Djursland – et blændende resort, som har noget specielt at tilbyde. Midt i den smukke østjyske natur kun 35 minutter fra Århus og ca. 2½ time fra Køben...