Skip to main content

Seniorklub Golfrejser

Skal din Seniorklub ud og rejse med golf?
På en seniortur får man alt det som er i en seniorklubs ånd – nemlig god golf, dejlig mad og drikke og det sociale liv med vennerne. Vi har udvalgt et par spændende steder, som gør det nemt og bekvemt at tage på seniortur.

Hvor skal man tage på golfrejse med seniorklubben?

Vores erfaring siger, at det er afhænger af temperament og ønsker for rejsen. Gode rejsemål kunne være:


Tyskland - Her kører gruppen typisk selv og opholdene varierer mellem 2-4 nætter, hvor morgenmad og middage er inkluderet. Nogle oplagte resorts, som vi kan anbefale er:

Schloss Lüdersburg
Gut Apeldör
Gut Kaden Resort
Alle resorts ligger i alt fra 30 min - 1½ time kørsel fra de danske grænser.

Spanien og Portugal - Her flyver man til hhv. Malaga, Alicante, Barcelona eller Lissabon
Vi har et hav af muligheder på disse destinationer og igen spiller jeres behov ind i planlægningen. Ønsker I at bo i en by og køre ud til golfbanerne eller vil I bo på et golfresort lige ved banen. Ved de fleste af vores seniorrejse falder valget på et resort, hvor der ofte er mere ro, tid til at fokusere på golfen og det sociale samvær. Vi har mange forskellige resorts i POrtugal og Spanien, som vi kan anbefale, herunder ser du nogle af dem der er særligt velegnet til golfrejser med seniorklubben:

Playa Granada Beach og Golf Resort 
Hotel Golf Almerimar
Sol Marbella Atalaya Park & Golf
Aldiana Alcaidesa Golf Hotel
Barcelo Montecastillo
Marriott La Sella Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Emporda Golf Resort
La Costa Golf Resort
Montado Golf Resort
Quinta da Marinha Golf Resort
Marriott Praia del Rey Golf Resort

Hvad inkluderer en golfrejse til seniorklubberne?
Vi kan arrangere og inkludere rejserne efter jeres ønsker. De fleste golfrejser til seniorklubber inkluderer mellem 2-7 nætter og 3-5 runder. Turen med seniorklubben inkluderer ofte halvpension eller semi all-inclusive. Hvis det skal være nemt og overskueligt, anbefaler vi at booke rejsen med all-inclusive, som er nemt når man rejser i en gruppe. Det er nemt at håndtere og der skal ikke rigtig penge op af lommen under rejsen/opholdet.

Vi vil gerne høre mere eller booke. Hvad gør vi?
Sidder du med en skjult turleder i hjertet? Vi kommer gerne ud i seniorklubben og snakker med jer om den næste tur. Sammen finder vi ud af hvad der passer bedst for jer.

Ved I allerede nogenlunde hvad I har af ønsker til jeres rejse, kan I sende os en forespørgsel her på siden, eller kontakte Kristian eller Jesper herunder:

Kristian Gottlieb Munck
Mail: kgm@caddiegolf.dk

Jesper Black Jensen
Mail: jb@caddiegolf.dk