Find inspiration til din næste golfrejse

Caddie Golfrejser er her for at give dig inspiration til din drømmegolfferie! Vi tilbyder mange forskellige slags golfrejser, som vi håber falder i din smag. Vi har beskrevet rejserne, hotellerne og golfbanerne på destinationen, så du kan sidde derhjemme i ro og mag og planlægge din forstående golfferie. Bliv inspireret til at sætte et særligt præg på din næste golfrejse

Kig på siden og lad dig inspirere!

Find den golfrejse som passer dig bedst

All Inclusive golfrejser

All inclusive golfferie giver dig mulighed for at fokusere på det, der betyder noget - din golfoplevelse. Du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger eller besværet med at finde gode spisesteder. i stedet kan du tage det helt roligt og lade resortet tage sig af alt det praktiske.

Vores udvalg af golfresorts med all inclusive dækker en bred vifte af destinationer over hele verden.

Kør-selv golf

Det er meget populært at tage på en en 2-5 dages tur til rundt i Danmark eller vores nabolande for at spille golf. Du kan således bruge vores pakker som et led i en længere ferie eller du kan lade en af vores rejsekonsulenter hjælpe dig til at sammensætte en rund kør-selv rejse for dig.

Herunder finder du forskellige oplagte golfpakkeløsninger, som du kan booke online nemt og praktisk.

Golf & Byliv

Ønsker du en golfrejse, hvor du kan kombinere roen fra golfbanen med spændende oplevelser og mange valgmuligheder? Så er en golfrejse, hvor du bor centralt i en by nok lige noget for dig. 

Her kan du få alt det bedste fra golfen samtidig med, at du har et væld af muligheder i kort afstand med mange restauranter, kultur, barer, aktiviteter og de mange andre oplevelser en by kan tilbyde.  

Populære golfrejser

Populære områder

Udforsk vores mest populære destinationer:

Alle rejser kan tilpasses til jeres ønsker.

Tilmeld nyhedsbrev

Fra 14.595,-
Golf for livsnydere i Porto

Drømmer du om at spille golf og opleve et af Portugals smukkeste områder? Hvad med at kombinere det med besøg på portvinshuse, portvinssmagning og flere spændende oplevelser? Så tag med på vores matchtur for livsnydere!

Eksotiske Mauritius
Heritage Awali Resort

Heritage Awali på Mauritius er et toplækkert resorts beliggende direkte til sandstrand. Spil golf på den bedste bane i Det Indiske Ocean og nyd all inclusive på højt niveau.

Fra 18.795,-
Long stay på Principe Benalmadena

Er du på udkig efter et long stay på Costa del Sol, hvor du bor centralt i kort afstand til strand, restauranter og kan nyde golf på La Calas tre golfbaner? Så er Principe Benalmadena perfekt.

Fra 3.200,-
3 nætter i Nordtyskland

Tag på en kør selv golftur kun 55 km syd for Hamborg og bo på Castanea Golfresort i smukke omgivelser. Nyd golf på en 18 hullers mesterskabsbane med et spændende design.

Golf hele året rundt! Hvor er bedst?

Golf kan spilles året rundt. Vi har samlet vores anbefalede destinationer fordelt på årstiderne. Uanset årstiden kan du opleve forskellige udfordringer på golfbanen, såsom vind, regn, sol og kulde. 

Forår

Nyd de grønne fairways mens naturen blomstre. Udforsk de populære golfdestinationer i forårsmånederne.

Sommer

Sommeren er en populær årstid for golf og evt. kombinere golfrejsen med storby- eller badeferie samt andre aktiviteter.

Efterår

Vejret er stadig lunt i efterårsmånederne og den helt store fordel er, at golfbanerne er mindre overfyldte.

Vinter

Vinteren er den helt store long stay sæson. Rejs til et varmere sted og nyd sol og varme i de kolde vintermåneder. 

Kontaktformular

Følg os på Instagram

Følg med på Facebook