Skip to main content

Livsnydergolf® i Porto | 22-29. september 2023

Drømmer du om at spille golf og opleve et af Portugals smukkeste områder og kombinere det med besøg på Portvinshuse, Portvinssmagning og flere oplevelser, så er muligheden der.

Vi ankommer til Porto tidligt på aftenen, og der køres direkte til hotellet, hvor vi nyder en god dinner inden sengene kalder. Den sidste dag besøger vi Porto by, hvor vi har en lille rundtur i den pittoreske by. Vi kører også over på den anden side af Duoro floden til nabobyen Villanova di Gaia, hvor alle Portvinshusene er beliggende. Vi besøger et af de store portvinshuse, hvor vi har rundvisning samt Portvinssmagning. Vi nyder en god lunch i Porto inden vi kører til lufthavnen og returnerer til Danmark.

Vi har base på det lækre 5* hotel, Vidago Palace, og vi spiller alle 5 runder på deres dejlige bane, som er beliggende lige ved hotellet. Hotel Vidago Palace råder desuden over en SPA afdeling, så skulle man have lyst til ekstra forkælelse efter golfrunden, så er dette muligt med betaling på stedet.

Vi har en enkelt dag uden golf, og her har vi en spændende udflugt til området ved Duoro floden, hvor vi skal have en lille sejltur på floden, så vi også oplever dette unikke og smukke område fra vandsiden. Undervejs får vi lunch på lokal restaurant ved Duoro floden, og undervejs på turen besøger vi et af de smukt beliggende Portvinshuse, hvor vi oplever hvordan man fremstiller Portvin – og vi skal naturligvis også smage de gyldne dråber.

Opgradering af værelsestype
I vil her have mulighed for at opgradere jeres værelse til et superior dobbeltværelse, hvor der er et større bad og mere komfort. Tillægsprisen vil I kunne finde i book flowet, når I trykke på knappen "book" nederst på siden. Vi tager forbehold for ledige værelse ved booking.

Flyrejsen med TAP*
Der er ledige pladser fra Kastrup. Alle mødes i Kastrup, hvor der flyves samlet til Porto. 

Ekstra golfrunder**
I denne pakke har vi inkluderet 5 bekræftede runder pr. person, hvor der også er booket tee tider. Som en lille bonus har vi sørget for, at til dem, som gerne vil spille lidt mere, så er der fri golf. Bestilling af yderligere tee tider bookes af den enkelte deltager i proshoppen, når man er på turen. Det er naturligvis med det forbehold, at der er ledige tee tider, hvilket også er derfor at vi ikke har inkluderet i det pakkens indhold, men som en ekstra mulig service.

Antal deltagere
Der vil på denne matchtur være plads til 28 personer. Turen afvikles ved min. 15 betalende personer. Såfremt turen ikke afvikles, vil dette blive oplyst senest d. 01. august 2023.

Bag om matchturleder
Rejselederen er Kim Ferrigno, der har et godt kendskab til Porto og omegn. Kim Ferrigno har bl.a. lavet tv-udsendelse om Porto området og golfbanerne. Hvis du ønsker at se mere om området, så se udsendelsen under dagsprogrammet.

Dag for dag program Porto

 

Dag 1 
Vi ankommer til Porto tidligt på aftenen og kører direkte til vores hotel, hvor der serveres en god dinner.

Dag 2 
Morgenmad. Efter morgenmaden er der golf på programmet. Der er fri golf hele ugen på Vidago Palace, så har man kræfter til mere end en runde, så er det muligt. Der udleveres desuden en token per dag per spiller til bolde på Drivingrangen, så der er mulighed for opvarmning inden runden. Man kan gratis benytte deres almindelige ”trække-trolleis”, Buggies er muligt mod betaling af tillæg. Efter vores første runde på Vidago Palace mødes vi i klubhuset, hvor vi hygger mens vi taler om dagens golfrunde. Rejselederen er vært for et glas vin eller en øl/vand.
Efter golfen er resten af eftermiddagen til fri disposition. Dinner på egen hånd.

Dag 3 
Morgenmad. Efter morgenmaden er der igen golf på programmet.
Efter golfen er resten af eftermiddagen til fri disposition. Der er gode muligheder for hyggelige gåture omkring hotellet, ligesom den lille hyggelige by Vidago er beliggende lidt over 1 km. fra hotellet. Om aftenen er der dinner.

Dag 4 
Morgenmad. Efter vi har indtaget morgenmaden kører vi mod spændende oplevelser. Vi kører gennem det bjergrige og smukke landskab mod syd til Duorofloden. Udover de smukke udsigter vi konstant møder på turen, så skal vi også se lidt af floden og de smukke skråninger fra vandsiden, da vi også skal have en lille sejltur på Duoro floden. På udflugten er der desuden inkluderet frokost på lokal restaurant, ligesom vi naturligvis skal besøge en af de smukt beliggende vingårde og naturligvis smage på varerne.
Sidst på eftermiddagen returnerer vi til hotellet, dinner på en lokal restaurant.

Dag 5+6 
Morgenmad og en dag i golfens tegn. Vi slår ud om formiddagen og resten af dagen kan bruges til egne oplevelser. Dinner på egen hånd.

Dag 7 
Morgenmad og endnu en dag i golfens tegn. Vi slår ud om formiddagen og der vil være lidt tid til afslapning om eftermiddagen. Om aften siger vi farvel til hinanden mens vi nyder en god dinner i hotellets vinkælder inden vi om aftenen igen skal nyde en god afskedsdinner på hotellet.

Dag 8 
Efter morgenmaden køres der ind til Porto, hvor vi har en kort rundtur, således at vi får et indtryk af denne smukt beliggende by, der er elegant placeret lige ved udmundingen af Duoro floden. Byturen i Porto kombineres med besøg i et af de spændende portvinshuse, hvor vi har rundvisning og smagsprøver på Portvin. Byen Porto er delt af Duoro floden, for på den ene flodbred finder vi Porto by, mens området på den anden flodbred hedder Villa Nova di Gaia, og det er her alle portvinshusene er beliggende. Inden vi kører til lufthavnen nyder vi en god lunch på lokal restaurant. Vi har afrejse fra Porto sidst på eftermiddagen.

OBS: Vi tager forbehold programændringer.

Tidligere TV program med Kim Ferrigno i Porto (Varighed: 20 minutter)

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
22-09-2023KastrupVidago Palace Hotel
Forbookingsrabat - Udløber d. 30. april 2023 (Rabatten er fratrukket i den viste pris) - SPAR kr. - pr. voksen: 1100,-
Mere end 812.995,-Book

Hotel

Vidago Palace Hotel
Vidago Palace Hotel
En royal oplevelse er i vente på Vidago Palace Golf, som kongen blev færdig med i 1910. Derefter kom revolutionen og stedet blev senere omdannet til et luksus spahotel. Golfbanen kom til i 1936 og ind...