Skip to main content

Golf & Stand-Up med Uffe Holm og Oliver Suhr - August 2021

Ny Golfoplevelse i Danmark - Golf & Stand-Up med Uffe Holm & Oliver Suhr

I august 2021 slår Caddie Golfrejser dørene op for en helt eksklusiv golfoplevelse i Danmark, hvor du både får trænet lattermusklerne og golfslagene. Matchturen foregår på det populære Lübker Golfresort og en del af overskuddet fra turen går til at støtte projektet Golf er for Alle.

Kom med på en anderledes og hylende sjov matchtur i Danmark fra d. 15-17. august 2021. Golf & Stand-Up er et helt nyt golfrejsekoncept, startet af det 11 år gamle golfrejsebureau: Caddie Golfrejser. Matchture byder på masser af golf på Lübker Golfresorts fantastiske baner, og så kommer en af Danmarks største komikere, Uffe Holm, på besøg.

Turen bliver afholdt sammen med selveste Uffe Holm, en af Danmarks bedste komikere som forment bliver ledsaget af tidligere Europa Tour spiller Oliver Suhr. Her vil muligheden byde sig til at komme om bag om de to underholdende herrer og få hele Olivers fortælling om hvordan det er at have været professionel golfspiller og hvorfor netop Lübker, har haft en stor indvirkning på Olivers karriere. Uffe Holm, der i 2021 er aktuel med sit helt nye One Man Show ”StayTheFuckHome”, vil give et eksklusivt og intimt Stand Up Show, så der er dømt ”smæk for skillingen” når Uffe går på scenen på det hyggelige resort. Uffe og Oliver vil også begge være med til middage og hygge begge aftner.

Udover at få et par gode grin og med nærværet fra Uffe og Oliver, så giver opholdet også mulighed for at begges golfevner at kende. Uffe, som i øvrigt er en yderst habil golfer og spiller med på golfen om mandagen. Oliver, som er pro, vil både give Clinic og vi der vil blive afholdt forskellige konkurrencer bl.a. beat the pro, hvor man har mulighed for at prøve kræfter mod den dygtige golfspiller, som desuden. har i dag bane rekorden med -8 på Lübker. Om aften er der dømt hygge. Det foregår i en god kombination af gode madoverlevelser fra Brasseriet på Lübker imens vi undervejs more os i godt selskab med to yderst sympatiske og underholdende herrer. På denne matchtur vil udover god golf, selve stand up showet med Uffe, udsøgte madoplevelser, clinic med Oliver mm. også blive afholdt et eksklusivt åbent ”talkshow” med Uffe og Oliver. Her vil der være mulighed for at stille spørgsmål og der vil også være en quiz, hvor de 2 heldige vindere af denne får lov at gå i bold med Uffe Holm & Oliver Suhr dagen efter.

Golf er for Alle - Golfrejser med mening
Når du deltager i matchturen Golf & Stand-up, støtter du samtidig projektet Golf er for Alle. I samarbejde med det danske mikrobryggeri People Like Us, ønsker Caddie Golfrejser at udbrede kendskabet til golf, og vise at golf virkelig er for alle. En andel af overskudet fra denne tur, vil gå til at arrangere en tur på golfbanen og en skøn oplevelse for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Mennesker med asbergers, PTSD, angst, ADHD eller andre udfordringer der kan gøre det svært at være på arbejdsmarkedet, og som særligt i disse tider risikerer at gå en usikker fremtid i møde.

Hør hvad de herrer glæder sig til om at deltage i Caddie Golfrejser projekt Golf er for Alle:
Da Kristian fra Caddie Golfrejser spurgte om jeg ville støtte op om dette projekt og deltage i matchturen, sagde jeg ja med det samme. Det er en genial ide, og jeg glæder mig til at være med.” Siger Uffe Holm om hans engagement i Golf er for alle turen.
"Det bliver et konge arrangement, selvom jeg synes at banen er alt for nem" , siger Oliver Suhr (Oliver har banerekorden :-))

Overnatning*
Grundpakken er lagt an på, at du bliver indkvarteret i en moderne lejlighed med 2 store soveværelser, køkken / stue med panorama udsigt over golfbanerne og et dejligt stort bad, hvor man bor 4 personer sammen. Du kan naturligvis nøjes med at bo 2 personer i en lejlighed mod en beskedent tillæg pr. person på kr. 300,-. 
Ønsker du at opgradere til en af de meget lækre villaer på hhv. 110 m2 eller 140m2, så kan vi også klare det. Her kan der bo op til 6 personer, hvis du gerne ville det. Tag fat i os såfremt du ønsker dette.

Kan ikke-golferen også komme med?
Ja selvfølgelig kan ikke-golferen og singlen det... Golf er jo for alle :-). Vi ønsker at inkludere alle i dette arrangement. For parret, hvor den ene ikke spiller golf, har vi sammen med Lübker Square (Wellness centeret på 3500 m2) lavet en aftale om ikke golferen vil få følgende istedet for greenfee:
- 2 adgange til Spa afdelingen
- 2x frokost med en drink 

Program
15. august 2021
Ankomst til Lübker med check in fra kl. 15.
Vi mødes efter ankomst til en drink i baren og fortsætter videre ind til den dejlige middag.
Velkomst ved Caddie Golfrejser og åbent talkshow med Uffe og Oliver. 

16. august 2021
For dem der har lyst til en løbetur, skal I være velkomne til at dukke op. Vi løber kl. 07:00 – Vigtigt; alle kan være med. Team Caddie Golf står for løbeturen.
Efter en god nattesøvn eller løbetur, så står den dejlige morgenbuffet klar fra tidlig morgen. 
Første tee tid om formiddagen på Lübker. Startlisten for denne dag vil blive modtaget senest dagen før. En runde, hvor der vil være smagsprøver til alle.
After golf på terrassen, hvor der hygges med øl smagsprøver fra People Like Us.
Vi mødes til en dejlig middag kl. 19, hvor der efterfølgende vil være et intimt Stand-Up show med Uffe Holm.

17. august 2021
For dem der har lyst til en løbetur, skal I være velkomne til at dukke op. Vi løber kl. 07:00 – Vigtigt; alle kan være med. Team Caddie Golf står for løbeturen.
Efter endnu en skøn morgenmad går starten til næste match. Første tee off er om formiddagen.
Efter den sidste runde vil der være den afsluttende præmie overrækkelse, hvor vinderen for Golf & Stand-Up 2021 kåres.
Tak for denne gang og vi glæder jer til at vi ses igen.

Vi glæder os til at se jer - Team Caddie Golf.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
15-08-2021Lübker Golf & Spa ResortMere end 83.295,-Book

Hotel

Lübker Golf & Spa Resort
Lübker Golf & Spa Resort
Velkommen til Lübker Golf & Spa Resort på Djursland – et blændende resort, som har noget specielt at tilbyde. Midt i den smukke østjyske natur kun 35 minutter fra Århus og ca. 2½ time fra Køben...