Skip to main content

Dameklub golfrejser

Skal din Dameklub ud og rejse med golf?
På en dametur får man alt det som er i en dameklubs ånd – nemlig god golf, spa, god vin og hygge med veninderne. Hos Caddie Golfrejser kan vi hjælpe jer med at arrangere en golfrejse for dameklubben med alle de faciliteter og oplevelser I drømmer om.

Vores bedste destinationer til en golfrejse med dameklubben?
Hvor I ønsker at rejse hen, er naturligvis et temperamentsspørgsmål. Og finder I ikke den destination herunder som I havde i tankerne er I altid velkomne til at kontakte os, så vi sammen kan arrangere den rejse der passer til jeres behov.

Gode rejsemål kunne være:
Tyskland - Her kører gruppen typisk selv dertil og opholdene varierer mellem 2-4 nætter, hvor morgenmad og middage er inkluderet. Nogle oplagte resorts, som vi kan anbefale er:

Schloss Lüdersburg
Gut Apeldör
Gut Kaden Resort
Alle resorts ligger mellem 30 min - 1½ time kørsel fra de danske grænser.

Spanien og Portugal - Her flyver I til hhv. Malaga, Alicante, Barcelona eller Lissabon
Vi har et hav af muligheder på disse destinationer, og her skal vi finde ud af om I ønsker at bo i en by og køre ud til golfbanerne, eller om I vil bo på et golfresort i landlige omgivelser. Bor I på et resort vil I ofte opleve at det giver mere ro poå rejsen, og tid til at fokusere på golfen og det sociale samvær.Vores erfaring viser os, at bo på et resort ofte giver mere ro, tid til fokus på golfen og det sociale samvær. Derfor er der mange der foretrækker at booke en golfrejse til et resorts. Nogle af vores favoritter til en damklub er følgende:

Playa Granada Beach og Golf Resort 
Hotel Golf Almerimar
Sol Marbella Atalaya Park & Golf
Aldiana Alcaidesa Golf Hotel
Barcelo Montecastillo
Marriott La Sella Golf Resort
Valle del Este Golf Resort
Emporda Golf Resort
La Costa Golf Resort
Montado Golf Resort
Quinta da Marinha Golf Resort
Marriott Praia del Rey Golf Resort

Hvad inkluderer en golfrejse til dameklubberne?
De flest af vores golfrejser til dameklubber har en varighed på 2-7 nætter, og er inklusiv mellem 3-6 runder. Turen med dameklubben inkluderer ofte halvpension som minimum. 
En over

Vi vil gerne høre nærmere og evt. arrangere en rejse/ophold, hvad gør vi?
Hvis du sidder med en skjult turleder i kroppen, så kommer vi gerne ud i dameklubben og snakker med jer om den næste tur og finder ud af hvilken rejse der passer bedst for jer.

Kender I allerede jeres præferencer for en gofd dametur, kan I sende en forespørgsel her på siden, eller kontakte Kristian eller Jesper.

Kristian Gottlieb Munck
Mail: kgm@caddiegolf.dk

Jesper Black Jensen
Mail: jb@caddiegolf.dk