Skip to main content

23-08-2022: Caddie Golfrejser nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022

Caddie Golfrejser nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022

Der er smil og glade miner hos os i øjeblikket. Vi er netop blevet nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022 ved World Golf Awards. Awardshowet afvikles for niende år i træk, denne gang i Dubai til november.   

At blive nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator er stort for os og vi er meget taknemmelige for nomineringen. Stoltheden er heller ikke til at skjule hos Jesper Black Jensen, der er administrerende direktør ved Caddie Golfrejser: ”Vi er enormt taknemmelige og stolte af nomineringen til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator. Det giver da et kæmpe boost, at vores arbejde værdsættes af kunder og samarbejdspartnere. Vores vigtigste opgave er nemlig at skabe mindeværdige golfrejser, som vores gæster kan se tilbage på med stor glæde.”

Jesper Black Jensen fortæller også, at teamet hos Caddie Golfrejser har mange års erfaring i branchen, og udvidelsen af porteføljen af golfdestinationer bliver prioriteret højt. Det er nemlig kundernes behov, der er i fokus. Derudover fortæller han, at der arbejdes hårdt på at udvikle nytænkende oplevelser, som blandt andet ses i udbuddet af matchture og turneringer.

Afstemningen slutter 01.10.2022 
World Golf Awards har til formål at fejre og belønne golfrejsebureauer i hele verden for deres fremragende arbejde med golfrejser. Afstemningen om Denmarks Best Outbound Golf Tour Operator er åben indtil 1. oktober 2022, hvor det er muligt for kunder og samarbejdspartnere at afgive deres stemme online via World Golf Awards hjemmeside. Vi venter i spænding på afgørelsen, og håber at alle de danske golfrejsende har lyst til at deltage i afstemningen. Det er muligt at afgive stemme ved at logge ind med Facebook eller ved at oprette en simpel bruger. 

Har du lyst til at give os en stemme, så kan du gøre det lige her. 

Golfrejser til ethvert behov 
Caddie Golfrejser sender hvert år mange kunder afsted på golfrejse til forskellige destinationer i hele verden, heriblandt populære lokationer i Spanien, Portugal, Irland, Tyskland, Mauritius og selvfølgelig Danmark. Vi tilbyder dog ikke kun individuelle rejser, men derimod også matchture, golfskoleophold og long stay-ophold, som er utrolig populært blandt gæsterne.

Vores team arbejder hver dag videre på at gøre golfoplevelserne bedre for danske golfspillere, og Jesper Black Jensen forsikrer, at det vil fortsætte sådan.