Skip to main content

LONG STAY: Granada Beach & Golfs HELT NYE lejligheder og ubegrænset golf!

Går du efter ”mest valuta for pengene”, så skal du vælge et long stay på Granada Beach & Golf. Lejlighederne er SPRIT nye og indrettet i skandinavisk stil med utrolig stor komfort. Du vil føle dig så meget hjemme og en af årsagerne er, at vi har været helt nede i "maskinrummet" og rådgivet Granada Beach ned til mindste detalje til sågar bestikket og porcelænet i køkkenet og den gode kaffemaskine!

Et Long stay med fri golf...

Du har ubegrænset golf på Los Moriscos, som du kan nyde udsigten over fra din terrasse. Vi har sikret, at du kan få opbevaret din golfbag i klubben under dit ophold og du har gratis trolley inkluderet. Los Moriscos er en fantastisk golfbane, som ligger utroligt smukt ud til Middelhavet, som du holde mere og mere af under dit ophold. Det er masser af god udfordring i layoutet. Efter en god runde kan du nyde udsigten over Middelhavet fra det fantastiske klubhus, som efter vores mening har den bedste placering og udsigt som du finder på solkysten - kun få meter fra strandkanten! 

Bo i Scandinavisk stil med stor komfort og hyggelig indrettet..
Helt nye lejligheder, som ligger få minutters gang fra standen, golfbanen og med kig til Sierra Nevada. Lejlighederne er opført i et eksisterende bebygget område og står færdig primo 2021, hvilket gør at der er et eksisterende liv og atmosfære så du ikke føler dig alene. Der er tænkt mange detaljer ind, bl.a. et stort 70" LG fjernsyn med masser af kanaler, dyner og et meget veludstyret køkken. Vi er selv meget begejstret for disse lejligheder, som er noget af det bedste du finder på solkysten og så til en vanvittig god pris! Mange af lejlighederne på Granada Beach & Golf er vestvendte, men ikke alle. Det er derfor vigtigt, at du ved booking gør opmærksomt på det, hvis du ønsker vestvendt lejlighed, og får bekræftet, at dette er muligt

Efter golfen er der også sightseeing...
Hvis du har lyst til at opleve andet end golf, bør du fx. besøge Granada by og Alhambra eller måske drypstenshullerne i Nerja. Vi vil meget gerne hjælpe jer med bestilling af billetter mm.   
Vil du gøre det ekstra nemt for dig selv, så skal du overveje at tilkøbe pakker med fx morgenmad, frokost eller ekstra rengøring? 
Vi hjæper dig med det hele - du siger bare til!

Se film om Granada Beach & Resort

Læs mere om lejlighederne og området længere nede på siden.

Kort

Afgange og priser

AfgangAfrejsestedHotelLedige pladserPris fra
02-04-2022KastrupGranada Beach & Golf414.695,-Book
02-04-2022BillundGranada Beach & Golf814.695,-Book
30-09-2022BillundGranada Beach & GolfMere end 816.335,-Book
01-10-2022AalborgGranada Beach & GolfMere end 815.795,-Book
01-10-2022KastrupGranada Beach & GolfMere end 815.595,-Book

Hotel

Granada Beach & Golf
Granada Beach & Golf
Sprit nye lejligheder i nordisk design hvor der er tænkt på miljøet og udsigt over golfbanen? Lyder det som noget for dig, så skal du vælge Playa Granada Beach. Området: Bygningen og fællesområdet omk...