Golfrejser til Østen

Thailand er et fantastisk og eksotisk golfrejse land. Sydøstasiens darling er nok den mest populære golfdestination i østen, og det hører vi gang på gang af golfere, som har haft fornøjelsen af at være på golfferie i Thailand.
Se alle golfrejser
Eksotisk golfferie i Thailand

Thailand er et nyt rejsemål hos Caddie Golfrejser, og derfor har vi allieret os med en lokal, som kender landet og i særdeleshed Hua Hin til fingerspidserne. Derfor har vi valgt at starte med at fokusere på golfrejse til Hua HinDet er omkring 2½-3 timers kørsel sydvest for Bangkok. Her finder du verdensklassegolfbaner, som bl.a. Black Mountain og Banyan Golf Club og så er det også i Hua Hin, at man finder Royal Hua Hin Golf Course, der blev opført i 1923, som er Thailands ældste golfbane. Andre store golfområder i Thailand er Pattaya og Phuket. Alle golfbaner ligger ved eller inden for kort afstand fra golfresorts, og her vil man opleve ren luksus og afslapning på højt plan. På de fleste hoteller og resorts er der pool, og der er altid restauranter at finder i nærheden.  

Golfophold i Thailand

I Thailand er det helt normalt, at golfspillet altid foregår med en caddy. Mange caddier er veluddannede og hjælper og forstår på bedste vis golferen rundt på banen. Det er både en sjov og anderledes oplevelse, som ikke er så normalt for os i Norden. De kommer med gode tips både fra tee til green og på de ofte drilske greenområder.  

Longstay
Se golfrejser her
De bedste golfbaner i Thailand

Uanset årstiden er det nemt og behageligt at spille golf i Thailand. Klimaet er tropisk, og det betyder, at der er varmt men også fugtigt grundet den store nedbørsmængde, som man oftest vil opleve i efteråret. Temperaturen er nogle stabil hele året, og den ligger generelt på 31-35 grader med varmest i foråret. Fra november til april vil man opleve op til 9 solskinstimer dagligt. Den høje temperatur og det tropiske klima gør det optimalt at forbinde sin golfferie med afslapning.  

Black Mountain Golf Club

Black Mountain Golf Club er en 18-hullers golfbane, der ligger i Hua Hin, Thailand. Banen blev åbnet i 1994 og er designet af Tom Fazio. Banen er kendt for sin smukke natur og sine udfordrende baner. Banen er omgivet af bjerge og skove, og der er udsigt over Det Thailandske Hav fra flere af hullerne. Black Mountain Golf Club er en af de mest populære golfbaner i Hua Hin, og den er vært for en række internationale golfturneringer.

Læs mere her
Læs mere
Banyan Tree Golf

Banyan Tree Golf i Hua Hin, Thailand er en 18-hullers bane, der ligger i et tropisk landskab med udsigt over Det Thailandske Hav. Banen blev designet af Sir Nick Faldo og er kendt for sine udfordrende huller og smukke natur.

Læs mere her
Læs mere
Springfield Golf Course

Springfield Golf Course er en 18-hullers golfbane i Hua Hin, Thailand. Banen blev designet af Jack Nicklaus og er kendt for sin smukke natur og udfordrende baner. Banen er omgivet af bjerge og skove, og der er udsigt over Det Thailandske Hav fra flere af hullerne.

Læs mere her
Læs mere
Billeder fra Thailand
Seværdigheder i Thailand

Seværdighederne i Thailand er præget af landets religion, som de dyrker meget. Besøg Den Liggende Buddhas Tempel i Bangkok eller The Sanctuary of Truth i Pattaya, som er to utroligt smukke bygninger både indenfor og udenpå. Thailand har mange smukke templer, som er værd at besøge. Vil man opleve Thailands rige dyreliv, skal man besøge Elephant Rescue Park i Chiang Mai, hvor elefanterne går løst. Elefanten er fredet i Thailand og er landets nationalmaskot. Man kan ikke tage til Thailand, uden at besøge de smukke, hvide sandstrande, hvor man kan svømme i og tage ud og sejle på azurblåt vand, som mange steder næsten er gennemsigtigt.   

Elephant Rescue Park

Elefanter er en af de største turistattraktioner i Thailand. Det er dog ikke alle steder, at elefanterne har de bedste forhold. Elephant Rescue Park redder elefanter fra slaveri og dyremishandling. Du får muligheden for at komme helt tæt på det majestætiske dyr. 

Læs mere
Thailandsk mad

Thailand byder på smagsfuldt mad og ofte stærk mad. Gå ikke glip af det krydrede thailandske køkken. 

Læs mere
Hvide sandstrande

Tag til en af de skønne strande i Thailand. Du vil blive mødt af de hvide sandstrande omgivet af krystalklart turkis hav. 

Læs mere