Skip to main content

Thailand

Thailand er meget populært for danske golfere, og specielt Hua Hin, som er den mest populære golfdestination. Det er omkring 2½-3 timers kørsel sydvest for Bangkok. Her finder du verdensklasse  golfbaner, som bl.a. Black Mountain og Banyan Golf Club og så er det også i Hua Hin at man finder Royal Hua Hin Golf Course, der blev opført i 1923, som er Thailands ældste golfbane.

Thailand er et nyt rejsemål ved Caddie Golfrejser og vi har derfor har vi allieret os med en lokal dansk person, som kender landet og i særdeleshed Hua Hin til fingerspidserne. Derfor har vi til at starte med valgt at fokusere på golfrejser til Hua Hin.

Golfrunder med Caddie
I Thailand er det helt normalt at golfspillet altid foregår med en caddy. Caddierne er veluddannet og hjælper og får på bedste vis golferen rundt på banen, det er både en sjov og anderledes oplevelse, som ikke er så normalt for os nordboere. De kommer med gode tips helt fra tee stedet og til de ofte drilske greenområder.

Kort

Hua Hin

Mange danske golferes foretrukne rejsemål i Thailand er Hua Hin. Tæt på Bangkok, gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande, fantastiske golfbaner og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Hua Hin er alt det bedste af Thailand samlet i én by. Charmerende og royal destination Hua Hin er Thailands ældste ferieby beliggende ved Siambugten i provinsen Prachuap Khiri Khan i den centrale del af landet. I Hua Hin opførte Kong Rama IV i 1920’erne sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk bety...

By ved vandet 8 x 18 hullers golfbane
Smuk beliggenhed Eksotisk 
Long stay Dansk golfvært