Golfrejser til Asien

Asien er et kæmpe kontinent, som dog ikke er så kendt for golf, som andre kontinenter. Der er 541 golfbaner fordelt på 30 lande i og omkring Asien, så der er mulighed for golfferier i mange forskellige omgivelser. Dog er den mest populære golfdestination Thailand, hvor man finder golfbaner i frodige omgivelser af smukke haver i asiatisk stil. Golf er ikke så udbredt i Afrika, som på andre kontinenter, men sporten siges faktisk at have eksisteret i Asien længe før, man hørte om den i Skotland. I år 943 spillede man nemlig spil i Kina, som efter sigende skulle være linket til golfen, kaldet Chuiwan, som betød at slå til en lille bold. Det er uklart, hvornår golfen i sig selv blev introduceret i Asien.
Læs mere her
Asien

Der er gode grunde til at rejse til Asien, når det gælder din næste golfrejse. Den venlige befolkning med forstand på god service, smuk natur og forrygende golfbaner er årsagen til at Asien vinder frem som golfnation. Der ligger golfbaner i store dele af Asien.

De fleste golfdestinationer i Asien ligger i frodige omgivelser, hvor der er gjort meget ud af at pleje og passe naturen. Spil golf omgivet af sceniske landskaber under lune himmelstrøg, og oplev den særprægede, asiatiske kultur.Vi anbefaler

Hos Caddie Golfrejser har vi valgt at fokusere på Thailand. 

Her finder man ca. 250 golfbaner fordelt fra nord til syd med flest beliggende i midten af landet og i den sydlige del. Vores favoritgolfbaner ligger i Hua Hin i den sydlige del af landet grænsende op til Myanmar. Her finder man resortet Blue Lagoon Hua Hin og lejlighedskomplekset Tira Tiraa Condominium, hvor man har mulighed for at spille på fem forskellige golfbaner i området. 

Vil du høre mere om golf i Asien, så læs mere på siden eller kontakt Caddie Golfrejsers dygtige rejsespecialister på tlf. 7015 4848 eller på kundesupport@caddiegolf.dk  

Vi ser frem til at høre fra dig!

background graphic