Skip to main content

Hua Hin

Mange danske golferes foretrukne rejsemål i Thailand er Hua Hin. Tæt på Bangkok, gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande, fantastiske golfbaner og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Hua Hin er alt det bedste af Thailand samlet i én by.

Charmerende og royal destination 
Hua Hin er Thailands ældste ferieby beliggende ved Siambugten i provinsen Prachuap Khiri Khan i den centrale del af landet. I Hua Hin opførte Kong Rama IV i 1920’erne sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer”. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thaierne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.

Selvom Hua Hinligger ud til den Thailandske Bugt, så lokker byen ikke med smaragdgrønt vand og smukke udsigter, som øerne længere mod syd.

En drone video om Hua Hin by

Alligevel foretrækker mange turister Hua Hin fremfor eksempelvis Phuket eller Pattaya. Forklaringen er enkelt og lige til. I Hua Hin er der nemlig mere fred og færre turister end så mange andre steder.  

Kort

Blue Lagoon Hua Hin

Hua Hin er et fantastisk golfrejsemål for mange danskere.. Blue Lagoon **** er et smukt lejligheds resort beliggende i udkanten af Hua Hin. Der er 2 etager over alt og man kan leje enten over etagen med balkon med pooludsigt eller under etagen med terrasse og direkte pool adgang. Det fælles pool omr...

Tira Tiraa Condominium

Tira Tiraa er et 8-etagers ejerlejligheds kompleks midt i Hua Hin by med ialt 162 lejligheder (***). Det fælles pool område er attraktivt og hyggeligt. Det er fortrinsvis skandinaver der ejer lejlighederne og i stor udstrækning også skandinaver der lejer dem. Tira Tiraa ligger meget centralt i Hua...