Eksotiske golfrejser til Thailand

Danske golferes foretrukne rejsemål i Thailand er Hua Hin. Tæt på Bangkok, gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande, fantastiske golfbaner og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Hua Hin er alt det bedste af Thailand samlet i én by. Hua Hin er Thailands ældste ferieby beliggende ved Siambugten i provinsen Prachuap Khiri Khan i den centrale del af landet. I Hua Hin opførte Kong Rama IV i 1920’erne sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer”.
Billeder fra Hua Hin
Hua Hin golfophold

Hua Hin, Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. Du vil opleve den store respekt, thaierne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.

Selvom Hua Hin ligger ud til den Thailandske Bugt, så lokker byen ikke med smaragdgrønt vand og smukke udsigter, som øerne længere mod syd. Alligevel foretrækker mange turister Hua Hin fremfor eksempelvis Phuket eller Pattaya. Forklaringen er enkelt og lige til. I Hua Hin er der nemlig mere fred og færre turister end så mange andre steder. Det er også en af grundene til, at området er så attraktivt til golf.   

Golfmulighederne i Hua Hin

I Hua Hin ligger der omkring 10 golfbaner, og de to mest populære er Black Mountain og Banyan Golf Club. Hos Caddie Golfrejser har vi dog valgt at have fokus på to andre golfresorts, som vi synes både er fine og til at betale. Tira Tiraa Condominium er 44 km2 lejligheder med balkon, og så er der et lækkert poolområde. Her ligger der 5 golfbaner inden for kort afstand, så der er masser af muligheder for at spille golf. Det andet golfresort er Blue Lagoon Hua Hin, som har lejligheder på 148 km2 med balkon eller terrasse. Her finder man en kæmpe pool, som løber forbi alle lejlighederne, så der er rig mulighed for afslapning. I nærheden af dette resort finder man ligeledes 5 golfbaner, så man ikke går ned på golfmulighederne.  

Seværdigheder i Hua Hin

Hvis man alligevel bruger tid uden for golfbanen, er det oplagt at se en masse i Hua Hin. Selvom turismen er mindre i Hua Hin end i Phuket, er det stadig et attraktivt område, og så er det mere fredeligt. Man kan opleve de hyggelige markeder på f.eks. Cicada Market, hvor man kan opleve opvisninger, små boder og madsteder. Har man brug for at køle ned, kan man også besøge de forskellige vandlande i området, hvis man altså ikke besøge de smukke strande, hvor der ligger bjerge og klipper. Det er også værd at besøge naturreservatet Hutsadin Elephant Foundation, hvor elefanterne lever frit og bliver passet og plejet. I Hua Hin er der også masser af steder, hvor man kan smage den autentiske, thailandske gastronomi. Både restauranter og street food markederne serverer mad fra det originale thaikøkken.   

Golfferie og charterferie i én

Vejret i Hua Hin byder på sol og varme året rundt, så der er perfekte golfforhold. På trods af et gennemsnit på 1100 mm nedbør om året, er temperaturen så høj, at det ikke har en negativ effekt med regnen. Over hele året ligger temperaturen gennemsnitligt på mellem 29-33 grader, og selv badevandstemperaturen ligger stabilt på 28-30 grader. Der er derfor muligt at nyde en golfferie i smukke omgivelser og holde charterferie ved siden af.  

Er du blevet inspireret til at tage på golfrejse til Hua Hin? Tøv ikke med at kontakte Caddie Golfrejser på 70 15 48 48 eller info@caddiegolf.dk, så vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge din drømmerejse.     

background graphic