Golfværter på long stay med Caddie Golfrejser

Vores long stay er blevet yderst populære og særligt Costa del Sol er en eftertragtet destination. Et long stay er typisk et ophold på 28 nætter, hvor man som ofte bor i egen lejlighed og spiller golf det meste af tiden. I 2022 afprøvede vi hos Caddie Golfrejser et nyt initiativ med golfværter på Costa del Sol, som har til opgave at sørger for, at gæsterne har det godt. Vi har prøvet det af både i februar, marts og oktober, og fået positive tilbagemeldinger på initiativet samt gjort os nogle erfaringer om, hvad der fungerer godt. Derfor vil vi igen i efteråret 2023 og foråret 2024 have golfværter på Costa del Sol. 


Mød vores golfværter Lone og Jesper Rydgaard

Siden 2022 har Lone og Jesper Rydgaard været afsted som golfværter på Costa del Sol - og de er tilbage igen i 2023-24. Efter at have tilbragt mere end 10 måneder i området, kender de det efterhånden ret godt.

Lone og Jesper har spillet golf siden 1992. De startede i Dragør Golfklub, men er nu bosiddende i Odder, syd for Aarhus, og spiller derfor begge i Odder Golfklub. Foruden golfværter har de også tidligere rejst som matchturledere til spændende destinationer. 

Lone siger selv, at hun er den sociale og hyggelige del. For hende handler det om, at alle får nogle gode oplevelser, som naturligvis også godt må omhandle nogle hyggelige golfrunder. Lone er gået i gang med sin PhD (Pension hele dagen) - fra sit arbejdsliv medbringer hun stor erfaring fra bl.a. luftfartsbranchen og markedsføring samt fra det offentlige som sagsbehandler og jobkonsulent. 

Jesper er den mest konkurrenceorienterede af de to - dog uden at det må gå ud over det hyggelige og sjove. Udover at være matchleder på golfrejser, har han også været matchleder i Odder Golfklub samt på en række Company Days. Jesper er stadig aktiv som Headhunter i SAM Int., men flyttede bare sit hjemmekontor til Spanien. Desuden har han en baggrund som officer fra Den Kongelige Livgarde. Det er nok derfra han har lært at gøre det, som Lone siger 😀

For dem begge gælder det, at gæsterne får det ophold, de ønsker sig, om det er at være meget aktiv med øvrige gæster eller om man foretrækker at passe sig selv i ro og mag. De håber dog på, at stort set alle har lyst til at deltage i After Golf-arrangement, der afholdes i det område man som gæst bor i. På After Golf arrangementer deles der ud af praktiske oplysninger, erfaringer om indkøbssteder, restauranter og evt. andre golfbaner mellem vores Long Stay-gæster.

Mød vores long stay par Birgitte og Jørn Berthelsen

Efter mange år som økonomi og administrationschef er Birgitte nu kommet så langt i sin tilværelse at hun ville have et drømmejob for et rejsebureau og vi her hos Caddie Golfrejser var så heldige at få Birgitte og Jørn ombord.
Birgitte har et stort servicegen, som vil komme dig som gæst til gode, da hun ønsker det skal være sjovt at være på long stay og vil at alle skal føle sig godt tilpas.
Desuden er Birgitte et meget socialt anlagt.
Birgitte har gennem mange år været matchleder og arrangeret golfture. Først i Viborg golfklub som matchleder og formand for matchudvalget fra 1996- 2002. I perioden 2004-2008 boede hendes mand Jørn og Birgitte i Holland, hvor han var udstationeret til et Nato job. Relativt hurtigt fik Birgitte ansvaret for basens golfturneringer, matcher og Away dage. Her skulle der laves aftale med golfbaner i Holland, Belgien og Tyskland. Arrangeres golfmatcher og efterfølgende spisning. Det var her Birgittes drøm blev tændt.

Birgitte og Jørn rejser afsted på alle deres ferier, og altid med golfbaggene ved siden. Birgitte og Jørn er meget berejst og været vidt omkring i verden: Florida, Dubai, Abu Dhabi, Marocco, Spanien, Gran Canaria, Portugal, Italien, Frankrig, Schweiz m.fl. Der er ingen tvivl om, at de begge er livsnydere, da de elsker at udforske områdernes mad, vin og kulturelle seværdigheder.

Drømmer du om et long stay med timevis af golf?

Vi har masser af spændende long stay-pakker at vælge mellem uanset budget og behov. Der er alt fra budgetvenlige lejligheder til de mere luksuriøse indkvarteringer.