Skip to main content

12-02-2023: Caddie Golfrejser inviterer til spændende foredrag på Ferie for Alle

 

Vanen tro er veletablerede Caddie Golfrejser at finde på messen Ferie for Alle i Herning fra d. 24.-26. februar 2023, og de glæder sig til at byde gæster velkommen på deres stand L9260 i Danish Golf Show-hallen. I forbindelse med messen inviterer Caddie Golfrejser til tre spændende foredrag, hvor eksperter vil give deltagerne et indblik i Long stay-ophold, golfrejser til magiske Sydafrika samt Caddie Golfrejsers matchtur-koncept ’Golf for livsnydere’. Foredragene afholdes både fredag, lørdag og søndag.


Bliv klogere på de mange muligheder et long stay kan byde på
Fredag d. 24.02.2023 kl. 13.00 er det muligt at lære om long stay med Caddie Golfrejsers long stay-ekspert Charlotte, som vil fortælle om de mange muligheder et long stay kan byde på. Charlotte er bosiddende i Fuengirola på Solkysten i Spanien, og har arbejdet med golf og long stay i 10 år. Hun vil dele ud af sin viden og erfaring samt give tips til, hvordan rejsende kan få mest muligt ud af et long stay-ophold. Long stay er for alle og der findes mange forskellige kombinationer, som gør det muligt at sammensætte ophold til ethvert behov. Foredraget er gratis og der er ingen tilmelding påkrævet.


Golfrejser til magiske Sydafrika
Caddie Golfrejser glæder sig over at kunne invitere til et foredrag om golfrejser til Sydafrika, som vil give et indblik i den smukke destination, de bedste golfbaner og rejsemulighederne i Sydafrika. Foredragsholderne er vores kære samarbejdspartner Lizle de Wet, som er på besøg fra Sydafrika og kommer med mange friske nyheder sammen med vores Sydafrika ekspert Patrick fra Caddie Golfrejser. De vil præsentere deltagerne for, hvordan golfrejser til Sydafrika kan kombineres med eventyr i de smukke landskaber og lokale kulturer, gastronomiske oplevelser og de mange andre muligheder landet har at byde på.
Foredraget afholdes lørdag d. 25.02.2023 kl. 13 og kræver ikke tilmelding. Caddie Golfrejser oplyser, at Patrick og Lizle også vil være at møde på bureauets stand L9260 i Danish Golf Show-hallen.


Golfrejser for livsnyderen
Hos Caddie Golfrejser har de igennem de seneste par år afviklet matchture til Italien og Portugal, hvor fokus har været at kreere et rejseprogram, der kombinerer golf med spændende oplevelser, kultur og indlæg om destinationens historie. Caddie Golfrejser har navngivet konceptet ’Golfrejser for livsnydere’ og det har ifølge dem, været en succes med stor tilslutning af deltagere. Søndag d. 26.02.2023 kl. 12 er det muligt at høre Caddie Golfrejsers matchturleder, Kim Ferrigno, fortælle om turene og hvordan golf let kan kombineres med oplevelser uden for banen med f.eks. spændende besøg på vingårde og lokale byer. Kim har været med på alle de afholdte livsnyderture og vil i foredraget dele ud af sine personlige erfaringer. Kim Ferrigno er en erfaren formidler af Italiens kultur og historie gennem mange år som foredragsholder.

Hos Caddie Golfrejser håber de på et stort fremmøde til alle tre foredrag. Jesper Black Jensen, administrerende direktør i Caddie Golfrejser, lover at foredragene bliver informative og lærerige.