Flere nyheder

 • Stor efterspørgsel på Golfophold til Tyskland

  05-06-2020

  Golf i Tyskland - Der er ingen tvivl om at efter grænse åbningen til Tyskland d. 15. juni blev annonceret d. 29. maj, så vil danske golfere velfarte til vores populære Nordtyske golf resort. 

  Vi oplever for tiden stor efterspørgsel på golfrejser til vores Nordtyske golfresort. Derfor har vi sikret os ledige værelser til dig, så du kan komme afsted på et golfophold til Nordtyskland frem til d. 31. august 2020. 
  Vores samarbejdspartnere er mere end klar til at til varmt i mod dig fra d. 15. juni - og de følger naturligvis de Tyske sundhedsmundigheders anbefalinger for at sikre på bedst muligvis at der ikke vil opstå en smittespredning mens du er på golfophold. De følgende resort er: 
  - Gut Kaden Resort
  - Gut Apeldör
  - Schloss Lüdersburg

  Vi har også mange andre gode tilbud
  Vi har samlet nogle gode tilbud, som du kan booke online, så klik her for at læse mere om dem.

  Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
  Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
  Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

  Ring til os på 43 228 100
  Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

  Vi glæder os derfor til at vi helt trygt kan starte med at sende dig afsted til Nordtyskland fra d. 15. juni 2020.

 • Information om Corona

  13-03-2020

  INFORMATION OM COVID-19 / CORONA - Opdateret 25.06.2020 kl. 14:33. 

  Kære Caddie Golf Gæst,


  Så er der nyt!

  Rejsemål som er åbne for salg
  Mange europæiske destinationer er efterhåden åbnet for salg, så tag endelig fat i os, hvis du ønsker et tilbud på din næste golfrejse. Læs yderligere under Periode 5 for rejser mellem d. 01.06 - 31.08.2020. 

  Du skulle have været ude og rejse, hvad er status for tilbagebetaling for din rejse?
  Periode 1: 13.03 – 13.04.2020: Nu er dine penge på vej til dig, som skulle have rejst i periode 1

  Vi kan med STOR glæde oplyse dig, at Rejsegarantifonden har godkendt og afsluttet vores ansøgning. Rejsegarantifonden forventer at udbetalingen vil være foretaget inden d. 01. juli. Dit indbetalte beløb vil blive sendt direkte til din oplyste bank konto.

  Periode 2: 14.04 – 31.05.2020
  Rejsegarantifonden har modtaget bekendtgørelse fra Erhvervsministeriet og d. 18. juni modtog vi vejledningerne til hvordan vi kan ansøge om at du kan få dine penge udbetalt. Caddie Golfrejser har en deadline til Rejsegarantifonden, der er d. 09. juli, men vi agter at kunne indsende vores ansøgning lidt før. Dette afhænger naturligvis af om vores revisor kan nå at godkende den.
  Loven kræver nemlig, at vores revisor skal erklærer at vores ansøgning er korrekt inden Rejsegarantifonden kan behandle den.
   Caddie Golf er dybt afhængige af de hjælpepakker for at vi har den fornødne likviditet, så vi kan tilbagebetale dig.
  Periode 2: Hvornår kan du forvente, at få udbetalt dine penge?”
  Det jeg kan sige, er at der har været væsentlig flere rejsende i periode 1 end periode 2, hvilket er positivt for dig/jer og betyder at behandlingen inden ved Rejsegarantifonden forhåbentlig vil gå stærkere end periode 1.
  Periode 1 ansøgningen blev indleveres d. 29. maj og først i går d. 24. juni godkendte de den. Vi forventer derfor at rejsende i periode 1 får deres penge ca. 1 måned efter at vi har indsendt ansøgning senest d. 09. juli.
  Ergo derfor vil jeg forsigtig anslå, at din udbetaling vil kunne finde sted et sted i starten af august 2020.

  Periode 3: 01.0631.08.2020?
  Hvad med periode 3: 01.06 – 31.08.2020? Vi har stadigvæk ikke fået klarhed over, hvordan denne periode skal kompenseres for de rejser, som er blev aflyst efter d. 29. maj. En ting, som dog er helt sikkert er, at det ikke ændrer på, at du stadig er berettiget til at få refunderet dit indbetalte beløb. Vi skal nok vende tilbage til jer, så snart vi ved mere!
  Vi skal nok vende tilbage til jer, så snart vi ved mere!

  Periode 5: 01.09 og derefter
  Indtil videre gælder vores almindelige betingelser herunder afbestilling af rejse mm. Læs mere længere nede på siden.

  VIGTIGT: Alt dette ændrer ikke på, at du stadig er berretiget til at få refunderet dit indbetalte beløb tilbage, men vi kan blot ikke svare på hvornår og om du vil modtage din refundering fra enten Caddie Golfrejser eller Rejsegarantifonden. 

  Hvorfor har I ikke bare udbetalt? 
  Vi har modtaget henvendelser fra enkelte kunder, hvorfor de ikke har modtaget deres indbetalte endnu. Det skyldtes, at vi ønsker at behandle alle vores kunder ens, da der ikke har været fundet en holdbar løsning hvori vi kunne sikre likvidemidler fra Rejsegarantifonden grundet den meget svingende kurs Erhvervsministeren har udstukket i denne Corona tid.
  Vi ved, du har ventet i lang tid og gerne vil have refunderet dit indbetalte beløb, så vi beder dig inderligt om at hjælpe os og have mere tålmodighed i denne meget sværre tid, da likviditet er alt afgørende for at vi kan sikre tilbagebetaling til alle vores kunder og bevare gode arbejdspladser samt for at rejsebureauer skal have en chance for at overleve denne svære Corona tid.
  Vi er inderligt kede af, at vi ikke har kunnet udbetale tidligere, men det er desværre vores situation.

  Vi skal nok holde dig løbende orienteret, så snart vi har fået bekræftet, hvornår der er klarhed over dato for tilbagebetaling.
  Vi håndterer og behandler naturligvis vores kunder efter gældende lovgivning. 

  Pas på dig selv og mange tak for din forståelse!

  Med venlig hilsen
  Jesper Black Jensen
  Managing director
  Caddie Golfrejser A/S

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  LIKE vores Facebook side her https://www.facebook.com/Caddiegolfrejser/, da vi også vil kommunikere ud via den, så vi er sikre på, at vi når jer alle sammen. 

  Vi fortsætter selvfølgelig, så ingen grund til bekymring, men med mindre personale midlertidigt

  Vi beklager situationen, og i særlig grad at vi ikke har mulighed for at servicere sig som normalt den kommende tid. Vi håber på din forståelse i denne ekstraordinære situation, som vi og resten af samfundet er ramt af. Udbruddet af Coronavirus, nedlukningen af Danmark og Udenrigsministeriets rejsevejledning har resulteret i, at ingen bestiller rejser. Caddie Golfrejser fortsætter naturligvis driften og du kan f.eks fortsat bestille din golfrejse til 2021, men vi bliver nødt til midlertidigt at hjemsende en stor del af vores dygtige medarbejdere, som følge af nedgang i salget.

  Nye åbingstider
  Indtil tingene igen normaliseres, vil det derfor desværre kun være åbent på telefonen fra kl. 10-13, men vi kan stadig kontaktes på e-mail info@caddiegolf.dk - der må dog forventes væsentlig længere svartider.
  Sommerferie åbningstider:
  Fra Mandag d. 29. juni - 09. august vil telefonen kun være åben mandag-onsdag-fredag mellem kl. 10-13.

  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  FAQ

  Har du købt en rejse, men er ikke kommet afsted
  Til jer som har købt en rejse, men ikke er kommet afsted. Vi beder jer svare tilbage på den mail vi har sendt til jer tidligere. Har I allerede svaret, skal I vide at vi har modtaget den og behandler din mail så hurtigt vi kan, men I må have tålmodighed. Vi kan ikke svare på endnu, hvornår vi vender tilbage! Vi beder jer om at undlade at kontakte os yderligere, vi skal nok vende tilbage!

  ​​​​​​Jeg har en ferie med ankomst i den nærmeste fremtid
  Vi skal starte med at beklage situationen, men håber på din forståelse for denne ekstraordinære svære situation, som vi og resten af samfundet, er ramt af. Det kan desværre bl.a. betyde længere svartider på telefon og generelt.
  Hvis du skal rejse indenfor den næste uges tid, og du ikke har hørt fra os angående din ferie, er der ikke nogen ændringer, og din rejse kan gennemføres som planlagt.
  Indtil andet er oplyst, eller du er blevet kontaktet af os, henvises til gældende ændrings- og afbestillingsregler, som du finder i vores rejsebetingelser:
  https://www.caddiegolfrejser.dk/betingelser

  Har du bestilt en pakkerejse gælder følgende:
  1)  Der henvises til Udenrigsministeriets hjemmeside for rejsevejledninger på: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
  2) Hvis dit feriested ligger i rød zone (med reference til UM's rejsevejledning), vil du blive kontaktet før ankomst, med henblik på ombooking eller evt. annullering af rejsen.
  3) Er feriestedet i orange zone skal du kontakte dit eget forsikringsselskab, og gøre brug af evt. afbestillingsforsikring, hvis du ikke ønsker at rejse


  Hvem betaler hvis jeg vælger en førtidig hjemrejse?
  Efter udenrigsministeriet udmelding i går har Danmarks Rejsebureau Forening været i dialog med regeringen og anbefalingen lyder nu, at danskere bør afbryde rejsen hurtigst muligt.
  Da der ikke er tale om en evakuering, men en anbefalingen fra regeringens side om, at man bør afbryde rejsen, er der desværre ikke dækning for førtidig hjemrejse, såfremt I måtte ønske det. I skal derfor benytte den allerede planlagte hjemrejse i den kommende tid.

  Personlig rejseforsikring
  Vi må bede jer om, at kontakte jeres egen rejseforsikring, hvis I spørgsmål til ovenstående, da det er individuelt hvordan man er dækket!Såfremt der opstår ændringer i forhold til ovenstående vil vi automatisk kontakte jer efter hjemkomst.

  Kan jeg vælge at fortsætte min planlagte rejse?
  Ja, det vil du godt kunne. Vent med at give os besked indtil vi kontakter dig. Tag dog i lufthavnen, som jf. din rejseplan og tjek med det enkelte flyselskab om der er ændringer i din rejseplan.
  Tjek med din rejseforsikring, men du skal vide, at de fleste rejseforsikringer stadig gælder, da du bestilte din rejse mens rejsemålet var i grøn eller gul jf. um.dk.

  Min arbejdsgiver giver mig karantæne, hvis jeg tager afsted på min planlagte ferie – hvad er mine rettigheder?
  Vi skal starte med at beklage situationen, men håber på din forståelse for denne ekstraordinære svære situation, som vi og resten af samfundet er ramt af. Det kan desværre bl.a. betyde længere svartider på telefon og generelt.
  Har du ikke hørt fra os angående din ferie, er der ikke nogen ændringer, og din rejse kan gennemføres som planlagt.
  Såfremt din arbejdsgiver giver dig karantæne som følge af, at du har været på et bestemt rejsemål, er dette ikke noget, vi som rejsebureau, i henhold til gældende lovgivning, er ansvarlige for.
  Dette er et privat anliggende og refundering af rejsen skal derfor anlægges hos dit forsikringsselskab.

  Se rejsebetingelserne her:
  https://www.caddiegolfrejser.dk/betingelser

  Hvad gør jeg, hvis grænsen lukker og jeg ikke kan komme frem til min destination?
  Vi skal starte med at beklage situationen, men håber på din forståelse for denne ekstraordinære svære situation, som vi og resten af samfundet er ramt af. Det kan desværre bl.a. betyde længere svartider på telefon og generelt.
  Har du ikke hørt fra os angående din ferie, er der ikke nogen ændringer, og din rejse kan gennemføres som planlagt.
  Hvis grænsen til et land lukkes, er der tale om en ændring i indrejserestriktioner. Dette er efter anvisninger fra jurister i Danmarks Rejsebureau Forening uden for vores ansvarsområde. Vi kan derfor i henhold til gældende lovgivning, ikke refundere rejsen.
  Det er derfor din egen rejseforsikring, som du skal kontakte vedr. refundering.

  Se rejsebetingelserne her:
  https://www.caddiegolfrejser.dk/betingelser

 • Nye bunker for €500.000 på Costa Navarino

  31-01-2020

  Så bliver der renoveret bunker til den store guldmedalje!!
  - Dunes course bliver renoveret for €500.000,-


  I øjeblikket arbejdes der hårdt på at lave nye bunkere på Dunes course. Dunes Course er en af de to golfbaner, som ligger på The Westin Costa Navarino i Grækenland ved Kalamata.
  Bunkerne vil være færdige inden åbningen af resortet d. 15. februar 2020. 

  Hvad er det helt præcis, der udbedres?
  1. Al sand bliver kørt væk
  2. Hele konstruktionen re-etableres
  3. Genopretning og udskiftning af drænet
  4. Nye beton fundamenter i bunkers etableres
  5. Nyt sand bliver tilført bunkers

  Det bliver verdensklasse bunkers - så glæd jer - jer som allerede har booket og skal afsted. 

  Har du stadig ikke fået booket din golfrejse til Costa Navarino - se læs mere her?
  Vi har et super tilbud, som kan bookes frem til den d. 10. februar 2020. Lyder det interessant, så klik her for at se tilbuddet.

   

   

   

 • Vil du spare penge på din næste golfrejse?

  27-09-2019

  Vil du SPARE penge på din næste golfrejse?

  Vi har oprettet vores kampagne side, som løbende vil blive opdateret med gode tilbud, som vi har forhandlet med vores leverandører.

  Hvad er et godt tilbud?
  Vi oplever ofte spørgsmålet "Har I et godt tilbud?" fra vores kunder. Et godt tilbud er et vidt begreb, som vi ofte forbinder med at vores kunde ikke har et overblik af prisniveauet for det enkelte land, region eller resort. I dette tilfælde er det vores fornemmeste opgave at hjælpe jer kunder igennem denne junglen af tilbud, kampagner, fødselsdags tilbud... Ja kært barn har mange navne. Hos Caddie Golfrejser ligger vi stor vægt på ærlig, hurtig respons og venlighed i enhver henvendelse - så du vil altid opleve at vi tager os godt af dig som kunde og giver os god tid til at spørge ind, hvad netop du og dine medrejsende har for behov.
  Til det har vi derfor valgt at oprette "Kampagne tilbud", hvor du altid kan starte med og få et overblik af de nogle af de gode tilbud, som er udbudt... Hvem ved, det kan være at det tiltaler dig og bestillingen af en rejse gøres nemt ved blot at booke dem.  Læs mere om hvad vi mener med Kampagne tilbud her?

 • Gode råd, når du rejser på golfferie

  15-08-2019

  Her hos Caddie Golfrejser vil vi gerne kunne forberede vores gæster så godt som overhovedet muligt på deres foranstående golfrejse. Vi har derfor taget et udsnit af de spørgsmål, som vi får når vores gæster skal afsted: 

  Mødetid i lufthavnen
  Som udgangspunkt skal man altid møde 2 timer før afrejse. Grunden til dette skyldtes, at der kan opstå stor kø ved check in skranken eller kø ved security. Igen har luftfarts selskaberne forskellige deadlines for check in, men vi anbefaler på det kraftigeste at man møder op i lufthavnen 2 timer før afgang. 

  Det er altid en god ide, at tjekke dagspressen eller lufthavnens egen hjemmeside, hvor man oftes kan finde informationer om uregelmæssigheder.

  Check in
  Ved check in er det rigtig god pli, at have sit pas og sin elektroniske billet klar, når man når frem til check in skranken.

  Du vil oftes blive spurgt om følgende:
  1. Hvor mange stykker bagage har du/I tilsammen?
  2. Hvor meget vejer din håndbagage?

  Husk at få dit/jeres pas og boarding kort med. 

  LÆS MERE OM PAS OG VISUMREGLER - KLIK HER

  Golfbag
  Vær opmærksom på, at golfbags skal afleveres i stor bagage (oversize baggage).

  Hvad gør jeg hvis mit fly er forsinket eller bliver aflyst?
  Hvis du er der hjemme:
  Kontakt Caddie Golfrejser hurtigst muligt og vi vil hjælpe dig, så hurtigt vi kan.

  Hvis du allerede er i lufthavnen:
  Tag kontakt til flyselskabet, du skal flyve med. Alle flyselskaber har en skranke i lufthavnen.
  Det er deres pligt, at hjælpe dig videre. Hvis du har problemer med at finde dem, opsøg da lufthavnens information og de vil kunne hjælpe dig, hvem du skal gå til. 

  Hvis der ingen hjælp, er at finde kan du altid ringe til os på kontoret. 

  Check selv ind - online eller i lufthavnen
  Hos de fleste af de flyselskaber, som Caddie Golfrejser samarbejder med, har du mulighed for selv at tjekke ind. Herunder har vi listet de enkelte lufthavne op i Danmark, som vi benytter.

  Klik på lufthavnen, for at se mere:

  >>> Københavns lufthavn (CPH) 
  >>> Billund lufthavn (BLL)
  >>> Aalborg lufthavn (AAL) 

  Bagage regler
  Der findes utrolig mange forskellige informationer omkring bagage regler.
  Vi har prøvet at samle de fleste i dette afsnit: 

  Hvor meget må min bagage veje? 
  Det er forskelligt fra flyselskab til flyselskab. Find hvad din bagage må veje via dette link: Bagageregler 

  Hvad må jeg medbringe i min bagage?
  Da reglerne på dette område ændre sig fra tid til anden, finder du her et link direkte til Københavns lufthavn, hvor de internationale regler, for hvad der må medbringes er skitseret. 

  >>> Særligt om indskrevet bagage / golfbag 
  >>> Særligt om håndbagage 

  Hvis du måtte have yderligere spørgsmål vedr. din flyrejse, bagage m.m., så kontakt os venligst på tlf. 43 228 100 eller via. "kontakt os".

  Hav en rigtig god golfrejse.

  Med venlig hilsen 

  Team Caddie Golf