Flere nyheder

 • Foredrag - Leder du efter en Sydafrika oplevelse eller et Long stay eller en livsnyder golfrejse

  12-02-2023

  Caddie Golfrejser inviterer til spændende foredrag på Ferie for Alle

   

  Vanen tro er veletablerede Caddie Golfrejser at finde på messen Ferie for Alle i Herning fra d. 24.-26. februar 2023, og de glæder sig til at byde gæster velkommen på deres stand L9260 i Danish Golf Show-hallen. I forbindelse med messen inviterer Caddie Golfrejser til tre spændende foredrag, hvor eksperter vil give deltagerne et indblik i Long stay-ophold, golfrejser til magiske Sydafrika samt Caddie Golfrejsers matchtur-koncept ’Golf for livsnydere’. Foredragene afholdes både fredag, lørdag og søndag.


  Bliv klogere på de mange muligheder et long stay kan byde på
  Fredag d. 24.02.2023 kl. 13.00 er det muligt at lære om long stay med Caddie Golfrejsers long stay-ekspert Charlotte, som vil fortælle om de mange muligheder et long stay kan byde på. Charlotte er bosiddende i Fuengirola på Solkysten i Spanien, og har arbejdet med golf og long stay i 10 år. Hun vil dele ud af sin viden og erfaring samt give tips til, hvordan rejsende kan få mest muligt ud af et long stay-ophold. Long stay er for alle og der findes mange forskellige kombinationer, som gør det muligt at sammensætte ophold til ethvert behov. Foredraget er gratis og der er ingen tilmelding påkrævet.


  Golfrejser til magiske Sydafrika
  Caddie Golfrejser glæder sig over at kunne invitere til et foredrag om golfrejser til Sydafrika, som vil give et indblik i den smukke destination, de bedste golfbaner og rejsemulighederne i Sydafrika. Foredragsholderne er vores kære samarbejdspartner Lizle de Wet, som er på besøg fra Sydafrika og kommer med mange friske nyheder sammen med vores Sydafrika ekspert Patrick fra Caddie Golfrejser. De vil præsentere deltagerne for, hvordan golfrejser til Sydafrika kan kombineres med eventyr i de smukke landskaber og lokale kulturer, gastronomiske oplevelser og de mange andre muligheder landet har at byde på.
  Foredraget afholdes lørdag d. 25.02.2023 kl. 13 og kræver ikke tilmelding. Caddie Golfrejser oplyser, at Patrick og Lizle også vil være at møde på bureauets stand L9260 i Danish Golf Show-hallen.


  Golfrejser for livsnyderen
  Hos Caddie Golfrejser har de igennem de seneste par år afviklet matchture til Italien og Portugal, hvor fokus har været at kreere et rejseprogram, der kombinerer golf med spændende oplevelser, kultur og indlæg om destinationens historie. Caddie Golfrejser har navngivet konceptet ’Golfrejser for livsnydere’ og det har ifølge dem, været en succes med stor tilslutning af deltagere. Søndag d. 26.02.2023 kl. 12 er det muligt at høre Caddie Golfrejsers matchturleder, Kim Ferrigno, fortælle om turene og hvordan golf let kan kombineres med oplevelser uden for banen med f.eks. spændende besøg på vingårde og lokale byer. Kim har været med på alle de afholdte livsnyderture og vil i foredraget dele ud af sine personlige erfaringer. Kim Ferrigno er en erfaren formidler af Italiens kultur og historie gennem mange år som foredragsholder.

  Hos Caddie Golfrejser håber de på et stort fremmøde til alle tre foredrag. Jesper Black Jensen, administrerende direktør i Caddie Golfrejser, lover at foredragene bliver informative og lærerige.

 • Golfværter på long stay med Caddie Golfrejser

  15-12-2022

  Golfværter på Long stay med Caddie Golfrejser

  Vores long stay er blevet yderst populære og særligt Costa del Sol er en eftertragtet destination. Et long stay er typisk et ophold på 28 nætter, hvor man som ofte bor i egen lejlighed og spiller golf det meste af tiden. I 2022 afprøvede vi hos Caddie Golfrejser et nyt initiativ med golfværter på Costa del Sol, som har til opgave at sørger for, at gæsterne har det godt. Vi har prøvet det af både i februar, marts og oktober, og fået positive tilbagemeldinger på initiativet samt gjort os nogle erfaringer om, hvad der fungerer godt. I 2022 lancerede vi også long stay til charmerende Thailand, hvor vi ligeledes har allieret os med en lokal dansker til at tage sig af vores gæster. Vores golfvært i Thailand taler både dansk og thai, og står til rådighed 24/7 til at hjælpe gæster.

  Mød vores golfværter Lone og Jesper Rydgaard
  I 2022 har Lone og Jesper Rydgaard været afsted som golfværter på Costa del Sol - og glæder sig til igen at tage tjansen i 2023. Efter at have tilbragt mere end 3 måneder i området, kender de det efterhånden ret godt.

  Lone og Jesper har spillet golf siden 1992. De startede i Dragør Golfklub, men er nu bosiddende i Odder, syd for Aarhus, og spiller derfor begge i Odder Golfklub. Foruden golfværter har de også tidligere rejst som matchturledere til spændende destinationer. 

  Lone siger selv, at hun er den sociale og hyggelige del. For hende handler det om, at alle får nogle gode oplevelser, som naturligvis også godt må omhandle nogle hyggelige golfrunder. Lone er gået i gang med sin PhD (Pension hele dagen) - fra sit arbejdsliv medbringer hun stor erfaring fra bl.a. luftfartsbranchen og markedsføring samt fra det offentlige som sagsbehandler og jobkonsulent. 

  Jesper er den mest konkurrenceorienterede af de to - dog uden at det må gå ud over det hyggelige og sjove. Udover at være matchleder på golfrejser, har han også været matchleder i Odder Golfklub samt på en række Company Days. Jesper er stadig aktiv som Headhunter i SAM Int., men flyttede bare sit hjemmekontor til Spanien. Desuden har han en baggrund som officer fra Den Kongelige Livgarde. Det er nok derfra han har lært at gøre det, som Lone siger 😀

  For dem begge gælder det, at gæsterne får det ophold, de ønsker sig, om det er at være meget aktiv med øvrige gæster eller om man foretrækker at passe sig selv i ro og mag. De håber dog på, at stort set alle har lyst til at deltage i After Golf-arrangement, der afholdes i det område man som gæst bor i. På After Golf arrangementer deles der ud af praktiske oplysninger, erfaringer om indkøbssteder, restauranter og evt. andre golfbaner mellem vores Long Stay-gæster.

  Drømmer du om et long stay med timevis af golf?
  Vi har masser af spændende long stay-pakker at vælge mellem uanset budget og behov. Du kan udforske hele long stay-udvalget her.

 • Lübker Golf kåret som Danmarks bedste bane

  13-12-2022

  LÜBKER GOLF KÅRET SOM DANMARKS BEDSTE BANE! Oplev banen på golfskole i foråret 2023

  Golfbanen på Lübker Golf & Spa Resort er netop blevet kåret til Danmarks bedste bane ved World Golf Awards 2022. Hos Caddie Golfrejser forstår vi godt, hvorfor Lübker løb med den velfortjente hæder. Vi er nemlig selv meget begejstret for både banen og resortet, som tilbyder golf i topklasse i moderne rammer. Derfor har vi af flere omgange afviklet diverse spændende events og flere golfskoler på Lübker Golf. 2023 er heller ikke en undtagelse for igen i år gentager vi vores populære golfskole på Lübker med flere ophold i løbet af foråret. Vil du prøve at spille Danmarks bedste bane? Læs mere om vores golfskoler og tilmeld dig her.

  Herunder kan du læse mere om den flotte hæder af Lübker Golf Resort:

  Resortet hædret ved den årlige World Golf Awards i Abu Dhabi

  Det var en stolt repræsentant for Lübker Golf Resort, der tirsdag måtte på scenen i det eksklusive Rixos Premium Saadiyat Island-resort i Abu Dhabi, Emiraterne, for at modtage hæderen som Denmark’s Best Golf Course 2022.

  Organisationen World Golf Awards hædrer hvert år forskellige steder i verden de bedste golfbaner, bedste hoteller og bedste golfrejsebureauer efter indstillinger fra brugerne, og ceremonien i Abu Dhabi var den niende af slagsen.

  Det var golfmanager, Hans Knudsen, der var taget til Emiraterne for at modtage prisen, der uddeles på baggrund af en bred vifte af stemmer fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Hans Knudsen er særlig stolt, fordi det netop er brugerne, der har stemt på Lübker-banen som Danmarks bedste.

  - Og så er jeg meget imponeret af den måde, som vores chefgreenkeeper plejer og passer banen på. Som spiller ser man stort set aldrig greenkeeperne. På det kommercielle plan vil det helt sikkert også hjælpe os i markedsføringen, at vi nu rent faktisk har papir på at have Danmarks bedste bane, siger Hans Knudsen.

  Chefgreenkeeperens jubilæum

  Gennem de seneste 10 år har ansvaret for Lübker-banens tekniske niveau ligget hos course superintendent (chefgreenkeeper), Spencer Opstrup Lloyd-Pye, og hans stab på 12 personer, nogle af dem dog på deltid.

  - Det er en stor ære for mig og min loyale stab at modtage denne flotte anerkendelse. Vi har arbejdet ubønhørligt med banen for at kunne tilfredsstille vores medlemmer og greenfee-spillere. Det er ikke nogen hemmelighed, at Lübker Golf har været igennem en svær tid, men takket være resortejerens vilje til at investere og en støt opadgående kurve har resultaterne vist sig. Til februar kan jeg fejre 10 års-jubilæum hos Lübker, så det her ser jeg som en belønning til hele staben, der gør mig både glad og stolt, siger Spencer Opstrup Lloyd-Pye.

  Også resortejeren glæder sig over hæderen

  - Der skal ikke herske tvivl om, at vi fra resortets og klubbens side glæder os over, at der sættes pris på det store arbejde, der gennem de seneste tre-fire år er gjort for at forbedre både faciliteterne og arbejdet med banen, så den fremstår som en af Danmarks absolut bedste. Og det er ikke mindst chefgreenkeeper Spencer Opstrup Lloyd-Pyes fortjeneste, siger Carl Aage Nielsen.

  - Målet er hvert år at skabe løbende forbedringer, så banen og resortet fremstår attraktivt for både medlemmer og greenfee-spillere – ikke mindst gæster fra det nære udland, som resortet jo egentlig er bygget til. Vi kan bruge hæderen i markedsføringen til stille og roligt at skabe vækst. Derfor er vi glade for dette skulderklap og håber, at det ikke er en enlig svale, siger Carl Aage Nielsen.

  Resortet foran udvidelser

  Lübker Golf Resort på Djursland blev åbnet i 2008, og golfbanen på resortet har gennem alle årene hørt til blandt Danmarks bedste golfbaner. Foruden det unikke golfanlæg byder resortet i øvrigt på flere end 150 ferieboliger, center med spa & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant og møde- og konferencefaciliteter.

  I de kommende år forventes golfresortet udvidet med både hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger foruden en række udendørs og indendørs faciliteter, der skal medvirke til at øge aktiviteterne året rundt. Der er også mulighed for at erhverve en ubebygget grund eller bolig med en fantastisk beliggenhed.

  Golfskole er den perfekte måde at forbedre dit spil. Tag med i foråret 2023, så du kan blive en endnu bedre golfspiller. Vi har både golfskoleophold for alle samt et golfskoleophold skræddersyet til kvinder. Du kan læse mere om de to typer golfskoler herunder. 

  Golfskoleophold skræddersyet til kvinder - læs mere her

  Golfskoleophold for alle - læs mere her.

 • Caddie Golfrejser nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022

  23-08-2022

  Caddie Golfrejser nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022

  Der er smil og glade miner hos os i øjeblikket. Vi er netop blevet nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022 ved World Golf Awards. Awardshowet afvikles for niende år i træk, denne gang i Dubai til november.   

  At blive nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator er stort for os og vi er meget taknemmelige for nomineringen. Stoltheden er heller ikke til at skjule hos Jesper Black Jensen, der er administrerende direktør ved Caddie Golfrejser: ”Vi er enormt taknemmelige og stolte af nomineringen til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator. Det giver da et kæmpe boost, at vores arbejde værdsættes af kunder og samarbejdspartnere. Vores vigtigste opgave er nemlig at skabe mindeværdige golfrejser, som vores gæster kan se tilbage på med stor glæde.”

  Jesper Black Jensen fortæller også, at teamet hos Caddie Golfrejser har mange års erfaring i branchen, og udvidelsen af porteføljen af golfdestinationer bliver prioriteret højt. Det er nemlig kundernes behov, der er i fokus. Derudover fortæller han, at der arbejdes hårdt på at udvikle nytænkende oplevelser, som blandt andet ses i udbuddet af matchture og turneringer.

  Afstemningen slutter 01.10.2022 
  World Golf Awards har til formål at fejre og belønne golfrejsebureauer i hele verden for deres fremragende arbejde med golfrejser. Afstemningen om Denmarks Best Outbound Golf Tour Operator er åben indtil 1. oktober 2022, hvor det er muligt for kunder og samarbejdspartnere at afgive deres stemme online via World Golf Awards hjemmeside. Vi venter i spænding på afgørelsen, og håber at alle de danske golfrejsende har lyst til at deltage i afstemningen. Det er muligt at afgive stemme ved at logge ind med Facebook eller ved at oprette en simpel bruger. 

  Har du lyst til at give os en stemme, så kan du gøre det lige her. 

  Golfrejser til ethvert behov 
  Caddie Golfrejser sender hvert år mange kunder afsted på golfrejse til forskellige destinationer i hele verden, heriblandt populære lokationer i Spanien, Portugal, Irland, Tyskland, Mauritius og selvfølgelig Danmark. Vi tilbyder dog ikke kun individuelle rejser, men derimod også matchture, golfskoleophold og long stay-ophold, som er utrolig populært blandt gæsterne.

  Vores team arbejder hver dag videre på at gøre golfoplevelserne bedre for danske golfspillere, og Jesper Black Jensen forsikrer, at det vil fortsætte sådan.

 • Caddie Golfrejser modtager IAGTO Award for ‘Outstanding Service’ ​​​​​​​

  22-12-2021

  Caddie Golfrejser modtager IAGTO Award for ‘Outstanding Service’

  Hos det veletablerede golfrejsebureau, Caddie Golfrejser, er glæden ikke til at skjule. Det er netop blevet afsløret, at de har vundet IAGTO Outstanding Service Award 2021, som de modtager for deres eminente service. Prisen er en anerkendelse af Caddie Golfrejsers evne til at levere en service til golfrejsende i Danmark og samarbejdspartnere, som er udover det sædvanlige.

  Den 30. november 2021 afslørede IAGTO, International Association of Golf Tour Operators, vinderne af deres Award for Outstanding Service ved en online ceremoni, og blandt vinderne af den fornemme pris er det erfarne golfrejsebureau, Caddie Golfrejser, som har eksisteret siden 2009. Prisen overrækkes til virksomheder i golfbranchen i hele verden, som sætter golfrejsende og samarbejdspartnere i første række. Hos Caddie Golfrejser er de stolte over at modtage så fornem en pris for at levere en ”Oustanding Service i 2021” i Danmark. ”Det er en stor ære for os at modtage denne flotte anerkendelse af IAGTO. Specielt i kølvandet af et par udfordrende år i rejsebranchen. Et højt serviceniveau er en del af vores DNA, så det betyder meget, at vores indsats bliver værdsat. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere modtager velinformeret gæster, og at gæsterne føler sig trygge.” udtaler administrerende direktør ved Caddie Golfrejser, Jesper Black Jensen.

  Fokus på den ekstraordinære indsats

  I modsætning til tidligere år havde IAGTO i år ændret formatet på deres prisuddeling til udelukkende at fokusere på at belønne individuelle virksomheder inden for golfturisme i hele verden for deres ekstraordinære indsats. Det sker ovenpå Corona-pandemien, hvor godt samarbejde har været helt essentielt. Det er IAGTOs 2500 medlemmer, der har nomineret virksomheder og organisationer, som efter deres mening har ydet enestående service og support i 2020 og 2021. ”Denne pris er en kæmpe motivation for os. At give vores kunder deres livs golfrejse, er vores vigtigste opgave. Vi har en vision om at være det golfbureau i Danmark med den bedste service. Det sker kun i samspil med vores dygtige samarbejdspartner, som er med til at højne vores serviceniveau med deres viden, erfaring og gode service, så vi kan sende glade gæster afsted.” fortæller Jesper Black Jensen fra Caddie Golfrejser. Prisen er blevet uddelt til i alt 342 virksomheder og organisationer over hele verden, herunder også flere af Caddie Golfrejsers samarbejdspartnere.

  Hos Caddie Golfrejser bliver der knoklet videre, og de glæder de sig til at sende flere golfgæster afsted til deres mange golfdestinationer i hele verden. Det bliver selvfølgelig med samme gode service, lover Jesper Black Jensen.