Flere nyheder

 • Savner du også smagen af Spanien?

  20-05-2021

  Efter lang tids længsel, ser vi et tydelig lys for enden af tunnellen hvor vi igen frit kan bevæge os rundt i verden eller i hvert fald Europa. Så nu er smagen af Spanien meget nær.

  Jeg vil derfor gerne dele denne fantastiske restaurant i Marbella, hvor de servere de bedste fiske retter, hvidvine og cava'er med den sublime udsigt til stranden i Marbella - et virkelig godt bud på en frokost, du skulle overveje efter en runde golf i nærheden. 
  Bo du eksempelvis på Mimosas Suite i Puerto Banus eller Torrenueva Park på et af vores long stay, så har du max. 20 minutters kørsel dertil. Læs evt. mere om long stay på Solkysten på vores long stay site. Kunne du tænke dig, at vide, hvor den ligger, så tag fat i mig, så guider jeg dig gerne. 

  Sommerferien er reddet!
  Inden vi bevæger os videre ud i Gampas pil pil, så vil jeg blot oplyse dig, at vi har mange gode sommer tilbud til dig, som savner varmen, så klik ind på vores sommer tilbud og fornøj dig og bliv inspireret. Læs mere ved at KLIK HER  Gampas pil pil - hvad er det?
  Ja, pt. er der jo et stykke vej til Marbella, så du kan også selv bringe smagen hjem i stuen, så hvad med en omgang Gampas pil pil?
  Har du smagt ”Gambas pil pil” i Spanien? Det er ikke som man som nogle danskere tror, noget med at man selv skal pille rejerne. Det er rejer med masser af hvidløg og chili og fantastisk smag. Hvorfor ikke prøve at lave dem selv og for en aften være tilbage i Spanien?

  Opskrift til 4 personer:
  500 g store upillede rejer (alternativt kan pillede rejer benyttes – men så store som muligt)
  1 dl vindrueolie
  1 dl hvidvin
  3 stk. Cayena Guindillas (små tørrede chilier)
  12-15 fed hvidløg
  ½ tsk. Salt
  ½ tsk peber
  ½ tsk. Røget stærk paprika
  Hakket persille til pynt

  Tilberedning
  Pil rejerne. Skær hvidløgene i fine skiver og hak chilierne fint og put alle ingredienser med undtagelse af rejer, op i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Læg rejerne i små lerfade eller alternativt et større ildfast fad. Hæld ”saucen” over. Stil rejerne i en forvarmet ovn på 200 g i ca. 5 minutter. Kun indtil væsken bobler. Server straks, pyntet med persille, sammen med et godt hvidt brød der bruges til at få saucen op.

  Tip /info: Nogle foretrækker at lave retten i en pande. Opvarm da væsken og tilsæt rejerne lige inden servering. Uanset om man bruger ovn eller pande skal man passe på ikke at give rejserne for lang tid så bliver de seje. I denne opskrift er der tilsat hvidvin. Nogle foretrækker at bruge 100% olie. 

  Ja, så er det bare i gang, velbekommen :-).

  Vi håber, at du kan lide det - nyd det og jeg håber, at vi snart ses på golfbanen i Spanien :-). 

  Sol hilsner fra Costa del Sol
  Charlotte fra Caddie Golfrejser

 • Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

  22-04-2021

  Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

  Schloss Lüdersburg er et fantastisk golfresort i Nordtyskland, og en af vores mest populære destinationer, som mange af vores kunder allerede har besøgt. I løbet af 2021 vil der ske forskellige ændringer og forbedringer på resortet, som du kan glæde dig til at opleve på dit næste besøg.

  Nyt effektivt betalingssystem på hotel og restaurant

  I løbet af foråret og sommeren 2021 vil der på Schloss Lüdersburg blive introduceret et nyt kontantløst betalingssystem på hotellet og i restauranten. Dette nye system vil hjælpe med at optimere hele oplevelsen på hotellet, samt gøre det mere hygiejnisk at bestille maden i restauranten, da det nu kan gøres direkte fra din smartphone.

  I løbet af 2020 er kontrakten mellem Schloss Lüdersburg og restauranten Trattoria opsagt, hvorfor gæsterne på hotellet nu i stedet vil blive budt velkommen i den hyggelige restaurant Falkenstein, hvor alle de italienske favoritter bliver inkorporeret i menuen, lige såvel som de klassiske tyske specialiteter forbliver. Glæd dig til fantastiske gastronomiske oplevelser, på dit golfophold på Schloss Lüdersburg.

  Kvalitetsløft af golfanlægget

  I løbet 2021 vil Schloss Lüdersburg fortsat implementere forskellige tiltag for at forbedre kvaliteten af deres baner. Indtil videre er deres greens blevet luftet (prikket og vertikalskåret) så de er faste og hårde til den kommende sæson. Greens er ligeledes blevet topdresset og sandet, for at sikre en fast undergrund, og greens er i øjeblikket ved at blive tromlet, for at forbedre overfladen til dine puts. Derudover bliver fairways også løbende forbedret og vedligeholdt.

  Du kan også glæde dig til at prøve seks nye mesterskabs tees, som er blevet tilføjet til Lakes Course, for at gøre det muligt at differentiere spillet yderligere. Du fornemmer at der har været en del opgaver for greenkeeperne på Schloss Lüdersburg. De har haft travlt, og deres hårde arbejde for at maksimere og forbedre golfoplevelsen på Schloss Lüdersburg har bestemt været det hele værd, da det hele nu står knivskarpt til de mange besøgende golfere i løbet af foråret og sommeren.

  Så nu mangler vi bare at grænsen bliver åbnet, så du kan komme ned og nyde det. Book derfor allerede dit ophold nu for at sikre dig din plads.

  Se mere om Schloss Lüdersburg i videoen herunder:

 • Solskinsøen med fabelagtige golfbaner

  19-03-2021

  Bornholm - skabt til fantastiske ferieminder

  Vidste du, at det kun tager lidt over en time at sejle til Bornholm fra Ystad med Bornholmslinjens store hurtigfærge, og at priserne er faldet, og nu starter ved 99,- kr. Hvis du hellere vil flyve, tilbyder Bornholmerflyet flere afgange dagligt, både fra København og flere jyske lufthavne.  Dette gør Bornholm til en oplagt feriedestination for alle, som ønsker en ferie med fokus på nærhed, lokalproducerede lækkerier, aktiviteter i naturen og kunst- og kulturopleveler.  På Bornholm finder du mere en 120 km kystlinje med fabelagtige hvide sandstrande, unikke klippeformationer og hyggelige, gamle fiskerlejer. Bornholms størrelse gør, at det aldrig tager mere end en halv time at nå frem til næste hyggelige oplevelse – uanset hvor på Bornholm du bor.  

  Historien har sat tydelige spor på Bornholm. Oplev f.eks. de smukke, gamle rundkirker eller Nordeuropas største borgruin Hammershus, hvor det nye besøgscenter på smukkeste vis er bygget ind i klipperne. Kun 1 times sejlads fra Gudhjem kan du besøge Christiansø, hvor det velholdte fæstningsværk vidner om øens fortid som flådebase.  

  Er du til aktiv ferie, så prøv de gode cykelstier som strækker sig 230 km gennem øens varierede natur. Er du mere eventyrlysten, kan du ride, klatre på klipper eller svæve over en klippesø, sejle i havkajak, surfe, dykke, fiske eller tage en vandretur, f.eks. ad de gamle redningsstier langs kysten.    Og for golferen, har du her 4 forskellige 18 hullers golfbaner fordelt rundt på øen. På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, der alle er åbne for gæstespillere. Banerne er meget forskellige, både i sværhedsgrad og udformning. To baner har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø. 


  Bornholms Golf Klub
  Bornholms Golf Klub ligger tæt på Rønne i smuk natur mellem bølgende marker og plantage. Her er et hyggeligt klubhus med café. Golfklubben blev grundlagt i 1972 og i 1986 var deres 18-huls golfbane færdig anlagt. Golfbanen er tegnet af Peter Dreyer, der var med til at grundlægge Dansk Golf Union.

  Nexø GolfKlub 
  Nexø Golfklub ligger naturskønt mellem Dueodde og Øster Sømark knap en kilometer fra Sydbornholms skønne sandstrande og blev grundlagt i 1981, mens klubhus og bane var klar i 1986. Klubhuset huser også en café.

  Nordbornholms Golfklub 
  Nordbornholms Golfklub ligger lige udenfor Rø, og knap en kilometer fra Bornholms flotte, nordvendte klippekyst. Her kan du spille på 2 baner med 18 huller hver.

  Det bornholmske spisekammer er en oplevelse i sig selv. Rundt om på øen finder du mange små, hyggelige gårdbutikker med lokale fødevarer af høj kvalitet som kokke fra hele landet ynder at få fat i.  Prøv f.eks. en øl fra et af de lokale bryggerier, de prisvindende oste, gedeost, nyrøgede sild på klippene, håndlavet chokolade, is, karameller eller bolcher. Du kan lade dig forkæle på én af øens mange barer, restauranter og take-away-steder som byder på alt fra simple retter til gourmet af stjerne-kokke – flere benytter i stor stil de gode, bornholmske råvarer. 

  Kunst, kunsthåndværkere og Bornholm har siden 1800-tallet været flettet sammen i en unik symbiose. En ny generation af udøvere fører de rige traditioner videre, og øens kunsthåndværk sprudler lige nu af foryngelse og idérigdom. Så meget at Bornholm, som det første område i Europa, for få år siden blev hædret med den eftertragtede titel ”World Craft Region” – hvilket svarer til restauranternes Michelin-stjerne.  

  Oplevelserne på Bornholm er mange og mangfoldige. Du kan også opleve intime koncerter med kendte kunstnere, ”Folkemødet”, jazzfestivaler, kokkekonkurrencer, madfestivaller og Bornholms Kulturuge i september.  

  Hotel Balka Strand ligger i Bornholms sydøstlige hjørne, smukt placeret mellem Nexø og Snogebæk, kun 200 m fra Balka Strand.  
  Værelser og lejligheder er placeret i den gamle have med træer og buske. Her er alt i stueplan, alle har egen terrasse og naturligvis også eget bad/ toilet, TV og svale-/køleskab på værelset. For husets gæster er der adgang til fælles udendørs pool og aktiviteter hvor flere ting er gratis, husets Wifi er også gratis. Cykeludlejning på hotellet, Clever ladestander til din el-bil, mange P-pladser. Hvad mere kan du ønske dig? 

 • Godt nyt fra La Cala Golf Resort

  26-11-2020

  Planlagt renovering af America course...
  ”Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget”, kender du det ordsprog? Måske har de hørt om det på det spanske resort La Cala hvor de har ikke mindre end tre fantastiske baner. Her var der planlagt en omfattende renovering af ”America Course”, men pga det lave antal af besøgende golfere i år, er banen i så god stand, at det ikke er nødvendigt at gennemføre den planlagte renovering af banen, men man kan udskyde det til 2022.

  Det betyder at der udover den almindelige vedligeholdelse, vil være tre gode baner at spille på hele næste år. Hvis ikke du allerede har besøgt resortet, så er det måske på tide at planlægge en tur? Foruden de tre baner, er der et lækkert 4* spa hotel på stedet som har flere gode restauranter.

  Se tilbud og læs mere om La Cala Golf Resort her

  Little Geranium og meget mere...
  Den hyggelige kystby La Cala ligger kun 10 minutters kørsel fra resortet og har masser af restauranter og barer – blandt andet den populære ”Little Geranium” som ejes af en engelske kendis kok Steven Saunders. Måske er det også på tide, at du får prøvet padel – det spanske spil som kan beskrives som en mellemting mellem tennis og squash? Det er der også mulighed for.

  Reserver nu - betal senere!!
  Er du opmærksom på, at der ingen risiko er ved at booke din rejse til Spanien allerede nu? Læs mere om hvor vigtig din tryghed er for os her:

  https://www.caddiegolfrejser.dk/corona-tryghed-pa-rejsen

 • Lisboa Golf Coast – Den Perfekte Golfdestination

  18-09-2020

  Portugal har været et yndet rejsemål for golfentusiaster i mange år, og særligt området omkring Lissabon er populært på grund af de mange gode baner, perfekte vejrforhold og uovertrufne faciliteter.

  De 5 bedste grunde til at tage på golfrejse til Lisboa Golf Coast?

  • Perfekt klima året rundt
  • Flotte baner designet af verdenskendte arkitekter
  • Skøn kombination af golf, kulturoplevelser, underholdning, vin og gastronomi
  • Du får meget for pengene
  • Højt serviceniveau og naturlig gæstfrihed

  Skønt klima året rundt

  Regionens storslåede natur er til stor beundring blandt de mange besøgende. Dramatiske landskaber, vidtstrakte strande, floder, klipper og meget mere, venter dig ved Lisboa Golf Coast. Vejret er heller ikke til at klage over, da de mange solskinstimer og det milde klima gennem næsten hele året, er med til at danne de perfekte rammer for mange gode dage på golfbanen.

  Tag på opdagelse i Lissabon

  Er du på golfferie ved Lisboa Golf Coast, må du ikke snyde dig selv for en tur til den charmerende storby Lissabon. Lissabon er en by fyldt med kontraster. Her kan du både besøge historiske områder, små snørklede gader og moderne arkitektur.

  Kun få kilometer fra byens centrum og den internationale lufthavn finder du et stort udvalg af sublime golfbaner, designet af verdenskendte arkitekter og en smuk kystlinje.

  De bedste baner

  Lisboa Golf Coast byder på mere end 20 forskellige baner omkring Lissabon, Cascais, Sintra, Setùbal, Palmela og Sesimbra. Alle banerne er i super god stand, så det kan være svært at vælge dem du skal nå at prøve på din golfrejse til Lisboa Golf Coast.

  De mest populære golfbaner ved Lisboa Golf Coast

  Quinta da Marinha

  En spændende 18-hullers golfbane designet af den anerkendte golfarkitekt Robert Trent Jones. De første ni huller ligger i fantastiske landlige omgivelser, og de sidste 9 huller er placeret på klippetoppe med storslåede udsigter over Atlanterhavet. I sand Robert Trent Jones stil er der lagt flere fælder på ruten. Med de mange vandhazarder samt 18 greens, er der udfordringer for spillere på alle niveauer. Læs mere om Quinta da Marinha og her.

  Se vores kampagnetilbud til Quinta da Marinha her.

  Montado Hotel & Golf Resort

  Oplev Montados 18-hullers golfbane, omringet af naturlig skønhed og vinmarker, og kun 30 minutter fra Lissabon. Golfbanen har været i brug siden 1992, og blev designet i 2005 af den anerkendte arkitekt Jorge Santana da Silva, hvor der blev skabt nye Tees og Greens der kræver en vis eftertanke når du spiller banen. Læs mere om Montado Golf Resort her.

  Book dit ophold på Golfskolen på Montado Golfresort her.

  Dolce Campo Real Lisboa Golf

  30 minutter nord for Lissabon ligger CampoReal Golf, hvor du kan nyde de smukke og fredelige omgivelser på din golfferie. I 2010 og 2011 var banen vært for Ladies European Tour Events. Banens naturlige og varierende terræn byder på udfordringer for spillere på alle niveauer. Det moderne klubhus har smukke panoramaudsigter over golfbanen, og er et dejligt sted at slappe af efter en runde. Læs mere om Dolce Campo Real her.

  Se kampagnetilbuddet til Dolce Campo Real Lisboa Golf her.

  Praia D’el Rey Golf & Beach Resort

  Sandsynligvis Europas smukkeste golfbane. Praia d’El Rey ligger mellem nåletræer og bølgende bakker, og byder på spektakulære udsigter over Atlanterhavet. Banen er designet af den amerikanske golfarkitekt Cabell B. Robinson og indviet i 1997. Praia d’El Rey er blevet kåret af Golf World magasinet, som en af de bedste baner i Europa, og er blandt de største golfdestinationer til både private- og sponsorerede events, så vel som internationale turneringer. Læs mere om Praia d’El Rey Golf & Beach Resort her.

  Se kampagnetilbuddet til Praia D'el Rey Golf & Beach Resort her.

   

  Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en golfrejse til Lisboa Golf Coast, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i at arrangere golfrejser til Portugal, som er blandt vores yndlings golfdestinationer. Uanset om du drømmer om en grupperejse, matchtur, golfskole, individuel rejse eller lignende, så sidder vi klar til at hjælpe dig.