Flere nyheder

 • Caddie Golfrejser nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022

  23-08-2022

  Caddie Golfrejser nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022

  Der er smil og glade miner hos os i øjeblikket. Vi er netop blevet nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator 2022 ved World Golf Awards. Awardshowet afvikles for niende år i træk, denne gang i Dubai til november.   

  At blive nomineret til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator er stort for os og vi er meget taknemmelige for nomineringen. Stoltheden er heller ikke til at skjule hos Jesper Black Jensen, der er administrerende direktør ved Caddie Golfrejser: ”Vi er enormt taknemmelige og stolte af nomineringen til Denmark’s Best Outbound Golf Tour Operator. Det giver da et kæmpe boost, at vores arbejde værdsættes af kunder og samarbejdspartnere. Vores vigtigste opgave er nemlig at skabe mindeværdige golfrejser, som vores gæster kan se tilbage på med stor glæde.”

  Jesper Black Jensen fortæller også, at teamet hos Caddie Golfrejser har mange års erfaring i branchen, og udvidelsen af porteføljen af golfdestinationer bliver prioriteret højt. Det er nemlig kundernes behov, der er i fokus. Derudover fortæller han, at der arbejdes hårdt på at udvikle nytænkende oplevelser, som blandt andet ses i udbuddet af matchture og turneringer.

  Afstemningen slutter 01.10.2022 
  World Golf Awards har til formål at fejre og belønne golfrejsebureauer i hele verden for deres fremragende arbejde med golfrejser. Afstemningen om Denmarks Best Outbound Golf Tour Operator er åben indtil 1. oktober 2022, hvor det er muligt for kunder og samarbejdspartnere at afgive deres stemme online via World Golf Awards hjemmeside. Vi venter i spænding på afgørelsen, og håber at alle de danske golfrejsende har lyst til at deltage i afstemningen. Det er muligt at afgive stemme ved at logge ind med Facebook eller ved at oprette en simpel bruger. 

  Har du lyst til at give os en stemme, så kan du gøre det lige her. 

  Golfrejser til ethvert behov 
  Caddie Golfrejser sender hvert år mange kunder afsted på golfrejse til forskellige destinationer i hele verden, heriblandt populære lokationer i Spanien, Portugal, Irland, Tyskland, Mauritius og selvfølgelig Danmark. Vi tilbyder dog ikke kun individuelle rejser, men derimod også matchture, golfskoleophold og long stay-ophold, som er utrolig populært blandt gæsterne.

  Vores team arbejder hver dag videre på at gøre golfoplevelserne bedre for danske golfspillere, og Jesper Black Jensen forsikrer, at det vil fortsætte sådan.

 • Caddie Golfrejser modtager IAGTO Award for ‘Outstanding Service’ ​​​​​​​

  22-12-2021

  Caddie Golfrejser modtager IAGTO Award for ‘Outstanding Service’

  Hos det veletablerede golfrejsebureau, Caddie Golfrejser, er glæden ikke til at skjule. Det er netop blevet afsløret, at de har vundet IAGTO Outstanding Service Award 2021, som de modtager for deres eminente service. Prisen er en anerkendelse af Caddie Golfrejsers evne til at levere en service til golfrejsende i Danmark og samarbejdspartnere, som er udover det sædvanlige.

  Den 30. november 2021 afslørede IAGTO, International Association of Golf Tour Operators, vinderne af deres Award for Outstanding Service ved en online ceremoni, og blandt vinderne af den fornemme pris er det erfarne golfrejsebureau, Caddie Golfrejser, som har eksisteret siden 2009. Prisen overrækkes til virksomheder i golfbranchen i hele verden, som sætter golfrejsende og samarbejdspartnere i første række. Hos Caddie Golfrejser er de stolte over at modtage så fornem en pris for at levere en ”Oustanding Service i 2021” i Danmark. ”Det er en stor ære for os at modtage denne flotte anerkendelse af IAGTO. Specielt i kølvandet af et par udfordrende år i rejsebranchen. Et højt serviceniveau er en del af vores DNA, så det betyder meget, at vores indsats bliver værdsat. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere modtager velinformeret gæster, og at gæsterne føler sig trygge.” udtaler administrerende direktør ved Caddie Golfrejser, Jesper Black Jensen.

  Fokus på den ekstraordinære indsats

  I modsætning til tidligere år havde IAGTO i år ændret formatet på deres prisuddeling til udelukkende at fokusere på at belønne individuelle virksomheder inden for golfturisme i hele verden for deres ekstraordinære indsats. Det sker ovenpå Corona-pandemien, hvor godt samarbejde har været helt essentielt. Det er IAGTOs 2500 medlemmer, der har nomineret virksomheder og organisationer, som efter deres mening har ydet enestående service og support i 2020 og 2021. ”Denne pris er en kæmpe motivation for os. At give vores kunder deres livs golfrejse, er vores vigtigste opgave. Vi har en vision om at være det golfbureau i Danmark med den bedste service. Det sker kun i samspil med vores dygtige samarbejdspartner, som er med til at højne vores serviceniveau med deres viden, erfaring og gode service, så vi kan sende glade gæster afsted.” fortæller Jesper Black Jensen fra Caddie Golfrejser. Prisen er blevet uddelt til i alt 342 virksomheder og organisationer over hele verden, herunder også flere af Caddie Golfrejsers samarbejdspartnere.

  Hos Caddie Golfrejser bliver der knoklet videre, og de glæder de sig til at sende flere golfgæster afsted til deres mange golfdestinationer i hele verden. Det bliver selvfølgelig med samme gode service, lover Jesper Black Jensen.

 • Costa Navarino - Vil du også med op på et højere golf niveau?

  09-07-2021

  Velkommen til det græske golf paradis - Costa Navarino! - Kunne du tænke dig, at stå her?

  Foto: Jesper på Dunes course hul 2.

  Caddie Golfrejser vil gerne have lov til at tage dig med på en rejse til Grækenland, som efter vores beretning er: EN HELT NY VERDEN!! Jesper og Kristian var afsted i slut juni for at lære mere om dette fantastisk golf resort. Mød dem herunder:

  The Westin Costa Navarino Golf Resort - hvad er det?
  Costa Navarino er ikke blot et golfresort, som vi normalt kender det, men tager 5 stjernet luksus til et helt nyt niveau. 
  Hotellet er inddelt i forskellige bygninger, hvor man har et utal af faciliteter, mere end 10 restauranter og pools, samt gåafstand til stranden. Derudover har Costa Navarino en village med barer, og udendørs servering samt et udvalg af shopping muligheder. Resortet er bygget i romersk stil, og netop det look giver en rigtig hyggelig atmosfære, når man sidder og nyder sin nightcap i en af barerne eller blot spadserer en tur rundt på det store område. Costa Navarino har desuden egen Beach Club, og stranden ligger i gåafstand fra hotellet.


  Foto: Her ses en suite, som kan fås med sea view og egen private pool.


  Foto: Branco bar ligger i village delen, som er et hyggeligt område med en bar, isbar, et par restauranter og tapas bar. Super fedt område med ude servering og plads til afslapning.  Bernhard Langer og Robert Trent Jones har været på spil
  Golfbanerne er helt i top, og med 2 gode baner som fungerer godt til både lav, og høj handicappere. En duft af oliventræ; rosmarin & lavendel er hvad der præger dine sanser når du spiller begge baner. For ikke også at nævne alle den uendelig flotte udsigt, som er overalt på golfbanen. Der er desuden to baner mere på vej, Costa Navarino Hills, men det kommer vi tilbage til senere. De soft åbner i november 2021.


  Foto: Golf i vandkanten fra hul 17


  Foto: Bay Course hul 2

  Træningsfaciliteter er helt i top på begge baner
  Er man interesseret i træning, så kan man boltrer sig på et af flere flotte træningsanlæg, hvor både store puttegreens, omfattende driving range samt et af Sydeuropas største shortgame faciliterer ligger.

  Foto: Driving range fra Dunes course (OBS: der er driving range og short game faciliteter på begge baner)

  Costa Navarino kan være end at være et resort
  Ønsker man en aften udenfor hotellet, så kan en af fiske restauranterne i byen Pylos anbefales. Her sidder man i vandkanten og spiser frisk fisk, som er fanget et par hundrede meter fra hvor man spiser sin aftensmad. Her nyder man et godt måltid, til en fornuftig pris og med en udsigt, man ikke lige glemmer foreløbig.

  Foto: Hyggelig lokal restarant, hvor du kan spise i vandkanten. 

  Vores opfattelse af helhedsoplevelsen på Costa Navarino er, at et resort, hvor både hotel, mad, service, golf, og mange flere elementer spiller sammen, og giver en fantastisk atmosfære. Det er simpelthen en rendyrket luksus oplevelse, som venter i Grækenland. Skulle du have lyst til at høre mere, så ring endelig på 43 228 100 eller læs mere om vores individuelle rejser dertil. 

  Matchtur til September
  Vi afholder også en grupperejse dertil i september - læs mere her: https://www.caddiegolfrejser.dk/matchtur-costa-navarino-september2021

  God fornøjelse. 

 • Savner du også smagen af Spanien?

  20-05-2021

  Efter lang tids længsel, ser vi et tydelig lys for enden af tunnellen hvor vi igen frit kan bevæge os rundt i verden eller i hvert fald Europa. Så nu er smagen af Spanien meget nær.

  Jeg vil derfor gerne dele denne fantastiske restaurant i Marbella, hvor de servere de bedste fiske retter, hvidvine og cava'er med den sublime udsigt til stranden i Marbella - et virkelig godt bud på en frokost, du skulle overveje efter en runde golf i nærheden. 
  Bo du eksempelvis på Mimosas Suite i Puerto Banus eller Torrenueva Park på et af vores long stay, så har du max. 20 minutters kørsel dertil. Læs evt. mere om long stay på Solkysten på vores long stay site. Kunne du tænke dig, at vide, hvor den ligger, så tag fat i mig, så guider jeg dig gerne. 

  Sommerferien er reddet!
  Inden vi bevæger os videre ud i Gampas pil pil, så vil jeg blot oplyse dig, at vi har mange gode sommer tilbud til dig, som savner varmen, så klik ind på vores sommer tilbud og fornøj dig og bliv inspireret. Læs mere ved at KLIK HER  Gampas pil pil - hvad er det?
  Ja, pt. er der jo et stykke vej til Marbella, så du kan også selv bringe smagen hjem i stuen, så hvad med en omgang Gampas pil pil?
  Har du smagt ”Gambas pil pil” i Spanien? Det er ikke som man som nogle danskere tror, noget med at man selv skal pille rejerne. Det er rejer med masser af hvidløg og chili og fantastisk smag. Hvorfor ikke prøve at lave dem selv og for en aften være tilbage i Spanien?

  Opskrift til 4 personer:
  500 g store upillede rejer (alternativt kan pillede rejer benyttes – men så store som muligt)
  1 dl vindrueolie
  1 dl hvidvin
  3 stk. Cayena Guindillas (små tørrede chilier)
  12-15 fed hvidløg
  ½ tsk. Salt
  ½ tsk peber
  ½ tsk. Røget stærk paprika
  Hakket persille til pynt

  Tilberedning
  Pil rejerne. Skær hvidløgene i fine skiver og hak chilierne fint og put alle ingredienser med undtagelse af rejer, op i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Læg rejerne i små lerfade eller alternativt et større ildfast fad. Hæld ”saucen” over. Stil rejerne i en forvarmet ovn på 200 g i ca. 5 minutter. Kun indtil væsken bobler. Server straks, pyntet med persille, sammen med et godt hvidt brød der bruges til at få saucen op.

  Tip /info: Nogle foretrækker at lave retten i en pande. Opvarm da væsken og tilsæt rejerne lige inden servering. Uanset om man bruger ovn eller pande skal man passe på ikke at give rejserne for lang tid så bliver de seje. I denne opskrift er der tilsat hvidvin. Nogle foretrækker at bruge 100% olie. 

  Ja, så er det bare i gang, velbekommen :-).

  Vi håber, at du kan lide det - nyd det og jeg håber, at vi snart ses på golfbanen i Spanien :-). 

  Sol hilsner fra Costa del Sol
  Charlotte fra Caddie Golfrejser

 • Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

  22-04-2021

  Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

  Schloss Lüdersburg er et fantastisk golfresort i Nordtyskland, og en af vores mest populære destinationer, som mange af vores kunder allerede har besøgt. I løbet af 2021 vil der ske forskellige ændringer og forbedringer på resortet, som du kan glæde dig til at opleve på dit næste besøg.

  Nyt effektivt betalingssystem på hotel og restaurant

  I løbet af foråret og sommeren 2021 vil der på Schloss Lüdersburg blive introduceret et nyt kontantløst betalingssystem på hotellet og i restauranten. Dette nye system vil hjælpe med at optimere hele oplevelsen på hotellet, samt gøre det mere hygiejnisk at bestille maden i restauranten, da det nu kan gøres direkte fra din smartphone.

  I løbet af 2020 er kontrakten mellem Schloss Lüdersburg og restauranten Trattoria opsagt, hvorfor gæsterne på hotellet nu i stedet vil blive budt velkommen i den hyggelige restaurant Falkenstein, hvor alle de italienske favoritter bliver inkorporeret i menuen, lige såvel som de klassiske tyske specialiteter forbliver. Glæd dig til fantastiske gastronomiske oplevelser, på dit golfophold på Schloss Lüdersburg.

  Kvalitetsløft af golfanlægget

  I løbet 2021 vil Schloss Lüdersburg fortsat implementere forskellige tiltag for at forbedre kvaliteten af deres baner. Indtil videre er deres greens blevet luftet (prikket og vertikalskåret) så de er faste og hårde til den kommende sæson. Greens er ligeledes blevet topdresset og sandet, for at sikre en fast undergrund, og greens er i øjeblikket ved at blive tromlet, for at forbedre overfladen til dine puts. Derudover bliver fairways også løbende forbedret og vedligeholdt.

  Du kan også glæde dig til at prøve seks nye mesterskabs tees, som er blevet tilføjet til Lakes Course, for at gøre det muligt at differentiere spillet yderligere. Du fornemmer at der har været en del opgaver for greenkeeperne på Schloss Lüdersburg. De har haft travlt, og deres hårde arbejde for at maksimere og forbedre golfoplevelsen på Schloss Lüdersburg har bestemt været det hele værd, da det hele nu står knivskarpt til de mange besøgende golfere i løbet af foråret og sommeren.

  Så nu mangler vi bare at grænsen bliver åbnet, så du kan komme ned og nyde det. Book derfor allerede dit ophold nu for at sikre dig din plads.

  Se mere om Schloss Lüdersburg i videoen herunder: