Flere nyheder

 • Savner du også smagen af Spanien?

  07-03-2021

  Vi længes af de dage hvor vi frit kunne bevæge os rundt i verden men mens vi venter på åbne grænser, kunne vi jo tage en bid af Spanien.

  Jeg vil derfor gerne dele denne fantastiske restaurant i Marbella, hvor de servere de bedste fiske retter, hvide vine og champagner med den sublime udsigt til stranden i Marbella - et virkelig godt bud på en frokost, du skulle overveje efter en runde golf i nærheden. 
  Bo du eksempelvis på Mimosas Suite i Puerto Banus eller Torrenueva Park på et af vores long stay, så har du max. 20 minutters kørsel dertil. Læs evt. mere om long stay på Solkysten på vores long stay site. Kunne du tænke dig, at vide, hvor den ligger, så tag fat i mig, så guider jeg dig gerne.   Gampas pil pil - hvad er det?
  Ja, pt. er der jo et stykke vej til Marbella, så du kan også selv bringe smagen hjem i stuen, så hvad med en omgang Gampas pil pil?
  Har du smagt ”Gambas pil pil” i Spanien? Det er ikke som man som nogle danskere tror, noget med at man selv skal pille rejerne. Det er rejer med masser af hvidløg og chili og fantastisk smag. Hvorfor ikke prøve at lave dem selv og for en aften være tilbage i Spanien?

  Opskrift til 4 personer:
  500 g store upillede rejer (alternativt kan pillede rejer benyttes – men så store som muligt)
  1 dl vindrueolie
  1 dl hvidvin
  3 stk. Cayena Guindillas (små tørrede chilier)
  12-15 fed hvidløg
  ½ tsk. Salt
  ½ tsk peber
  ½ tsk. Røget stærk paprika
  Hakket persille til pynt

  Tilberedning
  Pil rejerne. Skær hvidløgene i fine skiver og hak chilierne fint og put alle ingredienser med undtagelse af rejer, op i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Læg rejerne i små lerfade eller alternativt et større ildfast fad. Hæld ”saucen” over. Stil rejerne i en forvarmet ovn på 200 g i ca. 5 minutter. Kun indtil væsken bobler. Server straks, pyntet med persille, sammen med et godt hvidt brød der bruges til at få saucen op.

  Tip /info: Nogle foretrækker at lave retten i en pande. Opvarm da væsken og tilsæt rejerne lige inden servering. Uanset om man bruger ovn eller pande skal man passe på ikke at give rejserne for lang tid så bliver de seje. I denne opskrift er der tilsat hvidvin. Nogle foretrækker at bruge 100% olie. 

  Ja, så er det bare i gang velbekommen :-).

  Vi håber, at du kan lide det - nyd det og jeg håber, at vi ses på golfbanen snart i Spanien :-). 

  Sol hilsner fra Costa del Sol
  Charlotte fra Caddie Golfrejser

 • Godt nyt fra La Cala Golf Resort

  26-11-2020

  Planlagt renovering af America course...
  ”Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget”, kender du det ordsprog? Måske har de hørt om det på det spanske resort La Cala hvor de har ikke mindre end tre fantastiske baner. Her var der planlagt en omfattende renovering af ”America Course”, men pga det lave antal af besøgende golfere i år, er banen i så god stand, at det ikke er nødvendigt at gennemføre den planlagte renovering af banen, men man kan udskyde det til 2022.

  Det betyder at der udover den almindelige vedligeholdelse, vil være tre gode baner at spille på hele næste år. Hvis ikke du allerede har besøgt resortet, så er det måske på tide at planlægge en tur? Foruden de tre baner, er der et lækkert 4* spa hotel på stedet som har flere gode restauranter.

  Se tilbud og læs mere om La Cala Golf Resort her

  Little Geranium og meget mere...
  Den hyggelige kystby La Cala ligger kun 10 minutters kørsel fra resortet og har masser af restauranter og barer – blandt andet den populære ”Little Geranium” som ejes af en engelske kendis kok Steven Saunders. Måske er det også på tide, at du får prøvet padel – det spanske spil som kan beskrives som en mellemting mellem tennis og squash? Det er der også mulighed for.

  Reserver nu - betal senere!!
  Er du opmærksom på, at der ingen risiko er ved at booke din rejse til Spanien allerede nu? Læs mere om hvor vigtig din tryghed er for os her:

  https://www.caddiegolfrejser.dk/corona-tryghed-pa-rejsen

 • Lisboa Golf Coast – Den Perfekte Golfdestination

  18-09-2020

  Portugal har været et yndet rejsemål for golfentusiaster i mange år, og særligt området omkring Lissabon er populært på grund af de mange gode baner, perfekte vejrforhold og uovertrufne faciliteter.

  De 5 bedste grunde til at tage på golfrejse til Lisboa Golf Coast?

  • Perfekt klima året rundt
  • Flotte baner designet af verdenskendte arkitekter
  • Skøn kombination af golf, kulturoplevelser, underholdning, vin og gastronomi
  • Du får meget for pengene
  • Højt serviceniveau og naturlig gæstfrihed

  Skønt klima året rundt

  Regionens storslåede natur er til stor beundring blandt de mange besøgende. Dramatiske landskaber, vidtstrakte strande, floder, klipper og meget mere, venter dig ved Lisboa Golf Coast. Vejret er heller ikke til at klage over, da de mange solskinstimer og det milde klima gennem næsten hele året, er med til at danne de perfekte rammer for mange gode dage på golfbanen.

  Tag på opdagelse i Lissabon

  Er du på golfferie ved Lisboa Golf Coast, må du ikke snyde dig selv for en tur til den charmerende storby Lissabon. Lissabon er en by fyldt med kontraster. Her kan du både besøge historiske områder, små snørklede gader og moderne arkitektur.

  Kun få kilometer fra byens centrum og den internationale lufthavn finder du et stort udvalg af sublime golfbaner, designet af verdenskendte arkitekter og en smuk kystlinje.

  De bedste baner

  Lisboa Golf Coast byder på mere end 20 forskellige baner omkring Lissabon, Cascais, Sintra, Setùbal, Palmela og Sesimbra. Alle banerne er i super god stand, så det kan være svært at vælge dem du skal nå at prøve på din golfrejse til Lisboa Golf Coast.

  De mest populære golfbaner ved Lisboa Golf Coast

  Quinta da Marinha

  En spændende 18-hullers golfbane designet af den anerkendte golfarkitekt Robert Trent Jones. De første ni huller ligger i fantastiske landlige omgivelser, og de sidste 9 huller er placeret på klippetoppe med storslåede udsigter over Atlanterhavet. I sand Robert Trent Jones stil er der lagt flere fælder på ruten. Med de mange vandhazarder samt 18 greens, er der udfordringer for spillere på alle niveauer. Læs mere om Quinta da Marinha og her.

  Se vores kampagnetilbud til Quinta da Marinha her.

  Montado Hotel & Golf Resort

  Oplev Montados 18-hullers golfbane, omringet af naturlig skønhed og vinmarker, og kun 30 minutter fra Lissabon. Golfbanen har været i brug siden 1992, og blev designet i 2005 af den anerkendte arkitekt Jorge Santana da Silva, hvor der blev skabt nye Tees og Greens der kræver en vis eftertanke når du spiller banen. Læs mere om Montado Golf Resort her.

  Book dit ophold på Golfskolen på Montado Golfresort her.

  Dolce Campo Real Lisboa Golf

  30 minutter nord for Lissabon ligger CampoReal Golf, hvor du kan nyde de smukke og fredelige omgivelser på din golfferie. I 2010 og 2011 var banen vært for Ladies European Tour Events. Banens naturlige og varierende terræn byder på udfordringer for spillere på alle niveauer. Det moderne klubhus har smukke panoramaudsigter over golfbanen, og er et dejligt sted at slappe af efter en runde. Læs mere om Dolce Campo Real her.

  Se kampagnetilbuddet til Dolce Campo Real Lisboa Golf her.

  Praia D’el Rey Golf & Beach Resort

  Sandsynligvis Europas smukkeste golfbane. Praia d’El Rey ligger mellem nåletræer og bølgende bakker, og byder på spektakulære udsigter over Atlanterhavet. Banen er designet af den amerikanske golfarkitekt Cabell B. Robinson og indviet i 1997. Praia d’El Rey er blevet kåret af Golf World magasinet, som en af de bedste baner i Europa, og er blandt de største golfdestinationer til både private- og sponsorerede events, så vel som internationale turneringer. Læs mere om Praia d’El Rey Golf & Beach Resort her.

  Se kampagnetilbuddet til Praia D'el Rey Golf & Beach Resort her.

   

  Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en golfrejse til Lisboa Golf Coast, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i at arrangere golfrejser til Portugal, som er blandt vores yndlings golfdestinationer. Uanset om du drømmer om en grupperejse, matchtur, golfskole, individuel rejse eller lignende, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

 • Stor efterspørgsel på Golfophold til Tyskland

  05-06-2020

  Golf i Tyskland - Der er ingen tvivl om at efter grænse åbningen til Tyskland d. 15. juni blev annonceret d. 29. maj, så vil danske golfere velfarte til vores populære Nordtyske golf resort. 

  Vi oplever for tiden stor efterspørgsel på golfrejser til vores Nordtyske golfresort. Derfor har vi sikret os ledige værelser til dig, så du kan komme afsted på et golfophold til Nordtyskland frem til d. 31. august 2020. 
  Vores samarbejdspartnere er mere end klar til at til varmt i mod dig fra d. 15. juni - og de følger naturligvis de Tyske sundhedsmundigheders anbefalinger for at sikre på bedst muligvis at der ikke vil opstå en smittespredning mens du er på golfophold. De følgende resort er: 
  - Gut Kaden Resort
  - Gut Apeldör
  - Schloss Lüdersburg

  Vi har også mange andre gode tilbud
  Vi har samlet nogle gode tilbud, som du kan booke online, så klik her for at læse mere om dem.

  Vi skræddersyer din rejse - det koster ikke noget!
  Udfyld formularen på siden og bliv ringet op, når det passer dig. Så laver vi et unikt rejseforslag til dig - helt uforpligtende.
  Uanset om du ønsker pakken ovenover, et kortere ophold eller longstay, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig.

  Ring til os på 43 228 100
  Vi ved af erfaring, at dialog og rådgivning fører til bedre rejser. Derfor vil vi meget gerne tale med dig. Det koster ikke noget, og du vil formentlig blive positivt overrasket over at modtage rådgivning med smil, empati og viden.

  Vi glæder os derfor til at vi helt trygt kan starte med at sende dig afsted til Nordtyskland fra d. 15. juni 2020.

 • Information om Corona

  13-03-2020

  INFORMATION OM COVID-19 / CORONA - Opdateret 08.10.2020 kl. 17:00. 

  Kære Caddie Golf Gæst,

  Så er der nyt!

  Overvejer du at bestille en golfrejse?
  Din tryghed er det vigtigste for os og siden vi oplever usikkerhed om at rejse, ønsker vi at fortælle klart, hvordan vi håndterer fremtidige rejser, afbestilling ifm. COVID-19 nedlukninger mm. Vi håber, at du finder alle svar på dine spørgsmål eller sig endelig til!

  Læs mere på dette link: https://www.caddiegolfrejser.dk/corona-tryghed-pa-rejsen

  Hvordan går salget af rejser? BESTIL NU – BETAL SENERE!
  Vi har øget efterspørgsel på efteråret og foråret, hvilket vi er glade for. Hold dig endelig ikke tilbage med at forespørge. HUSK at vi har vores BESTIL NU – BETAL SENERE koncept, hvor du kan bestille din rejse nu til lande som er i orange, men vi først venter med at bekræfte det til dig, når det er muligt at rejse afsted jf. UM´s rejsevejledninger.

  Du skulle have været ude og rejse, hvad er status for tilbagebetaling for din rejse?
  Periode 1: 13.03 – 13.04.2020: Nu er dine penge på vej til dig, som skulle have rejst i periode 1

  Vi kan med STOR glæde oplyse dig, at Rejsegarantifonden har godkendt og afsluttet vores ansøgning. Rejsegarantifonden forventer at udbetalingen vil være foretaget inden d. 01. juli. Dit indbetalte beløb vil blive sendt direkte til din oplyste bank konto.

  Periode 2: 14.04 – 31.05.2020 - Nu er dine penge på vej til dig, som skulle have rejst i periode 2
  Vi kan med STOR glæde oplyse dig, at vores revisor godkendte og afsendte vores opgørelse d. 08.07.2020, som er blevet udbetalt af rejsegarantifonden.

  Periode 3: 01.06 – 31.08.2020?
  Alle rejser er refunderet.

  Periode 4: 01.09 - 23.09.2020
  Alle rejser er refunderet 

  Periode 5: 01.10 og derefter
  Vores almindelige betingelser gælder for afbestilling af rejse mm. Vi har oprettet en ny trygheds side, hvor du kan finde svar på spørgsmål, hvis jeres din bliver aflyst? Hvornår den vil blive aflyst? Og mange andre spørgsmål. Kontakt os endelig, hvis du ikke har fået svar på dine spørgsmål.

  VIGTIGT: Alt dette ændrer ikke på, at du stadig er berretiget til at få refunderet dit indbetalte beløb tilbage, men vi kan blot ikke svare på hvornår og om du vil modtage din refundering fra enten Caddie Golfrejser eller Rejsegarantifonden. 

  Vi skal nok holde dig løbende orienteret, så snart vi har fået bekræftet, hvornår der er klarhed over dato for tilbagebetaling.
  Vi håndterer og behandler naturligvis vores kunder efter gældende lovgivning. 

  Pas på dig selv og mange tak for din forståelse!

  Med venlig hilsen
  Jesper Black Jensen
  Managing director
  Caddie Golfrejser A/S

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  LIKE vores Facebook side her https://www.facebook.com/Caddiegolfrejser/, da vi også vil kommunikere ud via den, så vi er sikre på, at vi når jer alle sammen.