Flere nyheder

 • Caddie Golfrejser modtager IAGTO Award for ‘Outstanding Service’ ​​​​​​​

  22-12-2021

  Caddie Golfrejser modtager IAGTO Award for ‘Outstanding Service’

  Hos det veletablerede golfrejsebureau, Caddie Golfrejser, er glæden ikke til at skjule. Det er netop blevet afsløret, at de har vundet IAGTO Outstanding Service Award 2021, som de modtager for deres eminente service. Prisen er en anerkendelse af Caddie Golfrejsers evne til at levere en service til golfrejsende i Danmark og samarbejdspartnere, som er udover det sædvanlige.

  Den 30. november 2021 afslørede IAGTO, International Association of Golf Tour Operators, vinderne af deres Award for Outstanding Service ved en online ceremoni, og blandt vinderne af den fornemme pris er det erfarne golfrejsebureau, Caddie Golfrejser, som har eksisteret siden 2009. Prisen overrækkes til virksomheder i golfbranchen i hele verden, som sætter golfrejsende og samarbejdspartnere i første række. Hos Caddie Golfrejser er de stolte over at modtage så fornem en pris for at levere en ”Oustanding Service i 2021” i Danmark. ”Det er en stor ære for os at modtage denne flotte anerkendelse af IAGTO. Specielt i kølvandet af et par udfordrende år i rejsebranchen. Et højt serviceniveau er en del af vores DNA, så det betyder meget, at vores indsats bliver værdsat. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere modtager velinformeret gæster, og at gæsterne føler sig trygge.” udtaler administrerende direktør ved Caddie Golfrejser, Jesper Black Jensen.

  Fokus på den ekstraordinære indsats

  I modsætning til tidligere år havde IAGTO i år ændret formatet på deres prisuddeling til udelukkende at fokusere på at belønne individuelle virksomheder inden for golfturisme i hele verden for deres ekstraordinære indsats. Det sker ovenpå Corona-pandemien, hvor godt samarbejde har været helt essentielt. Det er IAGTOs 2500 medlemmer, der har nomineret virksomheder og organisationer, som efter deres mening har ydet enestående service og support i 2020 og 2021. ”Denne pris er en kæmpe motivation for os. At give vores kunder deres livs golfrejse, er vores vigtigste opgave. Vi har en vision om at være det golfbureau i Danmark med den bedste service. Det sker kun i samspil med vores dygtige samarbejdspartner, som er med til at højne vores serviceniveau med deres viden, erfaring og gode service, så vi kan sende glade gæster afsted.” fortæller Jesper Black Jensen fra Caddie Golfrejser. Prisen er blevet uddelt til i alt 342 virksomheder og organisationer over hele verden, herunder også flere af Caddie Golfrejsers samarbejdspartnere.

  Hos Caddie Golfrejser bliver der knoklet videre, og de glæder de sig til at sende flere golfgæster afsted til deres mange golfdestinationer i hele verden. Det bliver selvfølgelig med samme gode service, lover Jesper Black Jensen.

 • Costa Navarino - Vil du også med op på et højere golf niveau?

  09-07-2021

  Velkommen til det græske golf paradis - Costa Navarino! - Kunne du tænke dig, at stå her?

  Foto: Jesper på Dunes course hul 2.

  Caddie Golfrejser vil gerne have lov til at tage dig med på en rejse til Grækenland, som efter vores beretning er: EN HELT NY VERDEN!! Jesper og Kristian var afsted i slut juni for at lære mere om dette fantastisk golf resort. Mød dem herunder:

  The Westin Costa Navarino Golf Resort - hvad er det?
  Costa Navarino er ikke blot et golfresort, som vi normalt kender det, men tager 5 stjernet luksus til et helt nyt niveau. 
  Hotellet er inddelt i forskellige bygninger, hvor man har et utal af faciliteter, mere end 10 restauranter og pools, samt gåafstand til stranden. Derudover har Costa Navarino en village med barer, og udendørs servering samt et udvalg af shopping muligheder. Resortet er bygget i romersk stil, og netop det look giver en rigtig hyggelig atmosfære, når man sidder og nyder sin nightcap i en af barerne eller blot spadserer en tur rundt på det store område. Costa Navarino har desuden egen Beach Club, og stranden ligger i gåafstand fra hotellet.


  Foto: Her ses en suite, som kan fås med sea view og egen private pool.


  Foto: Branco bar ligger i village delen, som er et hyggeligt område med en bar, isbar, et par restauranter og tapas bar. Super fedt område med ude servering og plads til afslapning.  Bernhard Langer og Robert Trent Jones har været på spil
  Golfbanerne er helt i top, og med 2 gode baner som fungerer godt til både lav, og høj handicappere. En duft af oliventræ; rosmarin & lavendel er hvad der præger dine sanser når du spiller begge baner. For ikke også at nævne alle den uendelig flotte udsigt, som er overalt på golfbanen. Der er desuden to baner mere på vej, Costa Navarino Hills, men det kommer vi tilbage til senere. De soft åbner i november 2021.


  Foto: Golf i vandkanten fra hul 17


  Foto: Bay Course hul 2

  Træningsfaciliteter er helt i top på begge baner
  Er man interesseret i træning, så kan man boltrer sig på et af flere flotte træningsanlæg, hvor både store puttegreens, omfattende driving range samt et af Sydeuropas største shortgame faciliterer ligger.

  Foto: Driving range fra Dunes course (OBS: der er driving range og short game faciliteter på begge baner)

  Costa Navarino kan være end at være et resort
  Ønsker man en aften udenfor hotellet, så kan en af fiske restauranterne i byen Pylos anbefales. Her sidder man i vandkanten og spiser frisk fisk, som er fanget et par hundrede meter fra hvor man spiser sin aftensmad. Her nyder man et godt måltid, til en fornuftig pris og med en udsigt, man ikke lige glemmer foreløbig.

  Foto: Hyggelig lokal restarant, hvor du kan spise i vandkanten. 

  Vores opfattelse af helhedsoplevelsen på Costa Navarino er, at et resort, hvor både hotel, mad, service, golf, og mange flere elementer spiller sammen, og giver en fantastisk atmosfære. Det er simpelthen en rendyrket luksus oplevelse, som venter i Grækenland. Skulle du have lyst til at høre mere, så ring endelig på 43 228 100 eller læs mere om vores individuelle rejser dertil. 

  Matchtur til September
  Vi afholder også en grupperejse dertil i september - læs mere her: https://www.caddiegolfrejser.dk/matchtur-costa-navarino-september2021

  God fornøjelse. 

 • Savner du også smagen af Spanien?

  20-05-2021

  Efter lang tids længsel, ser vi et tydelig lys for enden af tunnellen hvor vi igen frit kan bevæge os rundt i verden eller i hvert fald Europa. Så nu er smagen af Spanien meget nær.

  Jeg vil derfor gerne dele denne fantastiske restaurant i Marbella, hvor de servere de bedste fiske retter, hvidvine og cava'er med den sublime udsigt til stranden i Marbella - et virkelig godt bud på en frokost, du skulle overveje efter en runde golf i nærheden. 
  Bo du eksempelvis på Mimosas Suite i Puerto Banus eller Torrenueva Park på et af vores long stay, så har du max. 20 minutters kørsel dertil. Læs evt. mere om long stay på Solkysten på vores long stay site. Kunne du tænke dig, at vide, hvor den ligger, så tag fat i mig, så guider jeg dig gerne. 

  Sommerferien er reddet!
  Inden vi bevæger os videre ud i Gampas pil pil, så vil jeg blot oplyse dig, at vi har mange gode sommer tilbud til dig, som savner varmen, så klik ind på vores sommer tilbud og fornøj dig og bliv inspireret. Læs mere ved at KLIK HER  Gampas pil pil - hvad er det?
  Ja, pt. er der jo et stykke vej til Marbella, så du kan også selv bringe smagen hjem i stuen, så hvad med en omgang Gampas pil pil?
  Har du smagt ”Gambas pil pil” i Spanien? Det er ikke som man som nogle danskere tror, noget med at man selv skal pille rejerne. Det er rejer med masser af hvidløg og chili og fantastisk smag. Hvorfor ikke prøve at lave dem selv og for en aften være tilbage i Spanien?

  Opskrift til 4 personer:
  500 g store upillede rejer (alternativt kan pillede rejer benyttes – men så store som muligt)
  1 dl vindrueolie
  1 dl hvidvin
  3 stk. Cayena Guindillas (små tørrede chilier)
  12-15 fed hvidløg
  ½ tsk. Salt
  ½ tsk peber
  ½ tsk. Røget stærk paprika
  Hakket persille til pynt

  Tilberedning
  Pil rejerne. Skær hvidløgene i fine skiver og hak chilierne fint og put alle ingredienser med undtagelse af rejer, op i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Læg rejerne i små lerfade eller alternativt et større ildfast fad. Hæld ”saucen” over. Stil rejerne i en forvarmet ovn på 200 g i ca. 5 minutter. Kun indtil væsken bobler. Server straks, pyntet med persille, sammen med et godt hvidt brød der bruges til at få saucen op.

  Tip /info: Nogle foretrækker at lave retten i en pande. Opvarm da væsken og tilsæt rejerne lige inden servering. Uanset om man bruger ovn eller pande skal man passe på ikke at give rejserne for lang tid så bliver de seje. I denne opskrift er der tilsat hvidvin. Nogle foretrækker at bruge 100% olie. 

  Ja, så er det bare i gang, velbekommen :-).

  Vi håber, at du kan lide det - nyd det og jeg håber, at vi snart ses på golfbanen i Spanien :-). 

  Sol hilsner fra Costa del Sol
  Charlotte fra Caddie Golfrejser

 • Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

  22-04-2021

  Nyheder fra Schloss Lüdersburg - Nye systemer og forbedrede spilleforhold

  Schloss Lüdersburg er et fantastisk golfresort i Nordtyskland, og en af vores mest populære destinationer, som mange af vores kunder allerede har besøgt. I løbet af 2021 vil der ske forskellige ændringer og forbedringer på resortet, som du kan glæde dig til at opleve på dit næste besøg.

  Nyt effektivt betalingssystem på hotel og restaurant

  I løbet af foråret og sommeren 2021 vil der på Schloss Lüdersburg blive introduceret et nyt kontantløst betalingssystem på hotellet og i restauranten. Dette nye system vil hjælpe med at optimere hele oplevelsen på hotellet, samt gøre det mere hygiejnisk at bestille maden i restauranten, da det nu kan gøres direkte fra din smartphone.

  I løbet af 2020 er kontrakten mellem Schloss Lüdersburg og restauranten Trattoria opsagt, hvorfor gæsterne på hotellet nu i stedet vil blive budt velkommen i den hyggelige restaurant Falkenstein, hvor alle de italienske favoritter bliver inkorporeret i menuen, lige såvel som de klassiske tyske specialiteter forbliver. Glæd dig til fantastiske gastronomiske oplevelser, på dit golfophold på Schloss Lüdersburg.

  Kvalitetsløft af golfanlægget

  I løbet 2021 vil Schloss Lüdersburg fortsat implementere forskellige tiltag for at forbedre kvaliteten af deres baner. Indtil videre er deres greens blevet luftet (prikket og vertikalskåret) så de er faste og hårde til den kommende sæson. Greens er ligeledes blevet topdresset og sandet, for at sikre en fast undergrund, og greens er i øjeblikket ved at blive tromlet, for at forbedre overfladen til dine puts. Derudover bliver fairways også løbende forbedret og vedligeholdt.

  Du kan også glæde dig til at prøve seks nye mesterskabs tees, som er blevet tilføjet til Lakes Course, for at gøre det muligt at differentiere spillet yderligere. Du fornemmer at der har været en del opgaver for greenkeeperne på Schloss Lüdersburg. De har haft travlt, og deres hårde arbejde for at maksimere og forbedre golfoplevelsen på Schloss Lüdersburg har bestemt været det hele værd, da det hele nu står knivskarpt til de mange besøgende golfere i løbet af foråret og sommeren.

  Så nu mangler vi bare at grænsen bliver åbnet, så du kan komme ned og nyde det. Book derfor allerede dit ophold nu for at sikre dig din plads.

  Se mere om Schloss Lüdersburg i videoen herunder:

 • Solskinsøen med fabelagtige golfbaner

  19-03-2021

  Bornholm - skabt til fantastiske ferieminder

  Vidste du, at det kun tager lidt over en time at sejle til Bornholm fra Ystad med Bornholmslinjens store hurtigfærge, og at priserne er faldet, og nu starter ved 99,- kr. Hvis du hellere vil flyve, tilbyder Bornholmerflyet flere afgange dagligt, både fra København og flere jyske lufthavne.  Dette gør Bornholm til en oplagt feriedestination for alle, som ønsker en ferie med fokus på nærhed, lokalproducerede lækkerier, aktiviteter i naturen og kunst- og kulturopleveler.  På Bornholm finder du mere en 120 km kystlinje med fabelagtige hvide sandstrande, unikke klippeformationer og hyggelige, gamle fiskerlejer. Bornholms størrelse gør, at det aldrig tager mere end en halv time at nå frem til næste hyggelige oplevelse – uanset hvor på Bornholm du bor.  

  Historien har sat tydelige spor på Bornholm. Oplev f.eks. de smukke, gamle rundkirker eller Nordeuropas største borgruin Hammershus, hvor det nye besøgscenter på smukkeste vis er bygget ind i klipperne. Kun 1 times sejlads fra Gudhjem kan du besøge Christiansø, hvor det velholdte fæstningsværk vidner om øens fortid som flådebase.  

  Er du til aktiv ferie, så prøv de gode cykelstier som strækker sig 230 km gennem øens varierede natur. Er du mere eventyrlysten, kan du ride, klatre på klipper eller svæve over en klippesø, sejle i havkajak, surfe, dykke, fiske eller tage en vandretur, f.eks. ad de gamle redningsstier langs kysten.    Og for golferen, har du her 4 forskellige 18 hullers golfbaner fordelt rundt på øen. På Bornholm er du max. en halv time væk fra den nærmeste golfbane. Øen byder på fire spændende golfbaner, der alle er åbne for gæstespillere. Banerne er meget forskellige, både i sværhedsgrad og udformning. To baner har klippefremspring og en fantastisk udsigt over Østersøen til Christiansø. 


  Bornholms Golf Klub
  Bornholms Golf Klub ligger tæt på Rønne i smuk natur mellem bølgende marker og plantage. Her er et hyggeligt klubhus med café. Golfklubben blev grundlagt i 1972 og i 1986 var deres 18-huls golfbane færdig anlagt. Golfbanen er tegnet af Peter Dreyer, der var med til at grundlægge Dansk Golf Union.

  Nexø GolfKlub 
  Nexø Golfklub ligger naturskønt mellem Dueodde og Øster Sømark knap en kilometer fra Sydbornholms skønne sandstrande og blev grundlagt i 1981, mens klubhus og bane var klar i 1986. Klubhuset huser også en café.

  Nordbornholms Golfklub 
  Nordbornholms Golfklub ligger lige udenfor Rø, og knap en kilometer fra Bornholms flotte, nordvendte klippekyst. Her kan du spille på 2 baner med 18 huller hver.

  Det bornholmske spisekammer er en oplevelse i sig selv. Rundt om på øen finder du mange små, hyggelige gårdbutikker med lokale fødevarer af høj kvalitet som kokke fra hele landet ynder at få fat i.  Prøv f.eks. en øl fra et af de lokale bryggerier, de prisvindende oste, gedeost, nyrøgede sild på klippene, håndlavet chokolade, is, karameller eller bolcher. Du kan lade dig forkæle på én af øens mange barer, restauranter og take-away-steder som byder på alt fra simple retter til gourmet af stjerne-kokke – flere benytter i stor stil de gode, bornholmske råvarer. 

  Kunst, kunsthåndværkere og Bornholm har siden 1800-tallet været flettet sammen i en unik symbiose. En ny generation af udøvere fører de rige traditioner videre, og øens kunsthåndværk sprudler lige nu af foryngelse og idérigdom. Så meget at Bornholm, som det første område i Europa, for få år siden blev hædret med den eftertragtede titel ”World Craft Region” – hvilket svarer til restauranternes Michelin-stjerne.  

  Oplevelserne på Bornholm er mange og mangfoldige. Du kan også opleve intime koncerter med kendte kunstnere, ”Folkemødet”, jazzfestivaler, kokkekonkurrencer, madfestivaller og Bornholms Kulturuge i september.  

  Hotel Balka Strand ligger i Bornholms sydøstlige hjørne, smukt placeret mellem Nexø og Snogebæk, kun 200 m fra Balka Strand.  
  Værelser og lejligheder er placeret i den gamle have med træer og buske. Her er alt i stueplan, alle har egen terrasse og naturligvis også eget bad/ toilet, TV og svale-/køleskab på værelset. For husets gæster er der adgang til fælles udendørs pool og aktiviteter hvor flere ting er gratis, husets Wifi er også gratis. Cykeludlejning på hotellet, Clever ladestander til din el-bil, mange P-pladser. Hvad mere kan du ønske dig?