Skip to main content

15-12-2022: Golfværter på long stay med Caddie Golfrejser

Golfværter på Long stay med Caddie Golfrejser

Vores long stay er blevet yderst populære og særligt Costa del Sol er en eftertragtet destination. Et long stay er typisk et ophold på 28 nætter, hvor man som ofte bor i egen lejlighed og spiller golf det meste af tiden. I 2022 afprøvede vi hos Caddie Golfrejser et nyt initiativ med golfværter på Costa del Sol, som har til opgave at sørger for, at gæsterne har det godt. Vi har prøvet det af både i februar, marts og oktober, og fået positive tilbagemeldinger på initiativet samt gjort os nogle erfaringer om, hvad der fungerer godt. I 2022 lancerede vi også long stay til charmerende Thailand, hvor vi ligeledes har allieret os med en lokal dansker til at tage sig af vores gæster. Vores golfvært i Thailand taler både dansk og thai, og står til rådighed 24/7 til at hjælpe gæster.

Mød vores golfværter Lone og Jesper Rydgaard
I 2022 har Lone og Jesper Rydgaard været afsted som golfværter på Costa del Sol - og glæder sig til igen at tage tjansen i 2023. Efter at have tilbragt mere end 3 måneder i området, kender de det efterhånden ret godt.

Lone og Jesper har spillet golf siden 1992. De startede i Dragør Golfklub, men er nu bosiddende i Odder, syd for Aarhus, og spiller derfor begge i Odder Golfklub. Foruden golfværter har de også tidligere rejst som matchturledere til spændende destinationer. 

Lone siger selv, at hun er den sociale og hyggelige del. For hende handler det om, at alle får nogle gode oplevelser, som naturligvis også godt må omhandle nogle hyggelige golfrunder. Lone er gået i gang med sin PhD (Pension hele dagen) - fra sit arbejdsliv medbringer hun stor erfaring fra bl.a. luftfartsbranchen og markedsføring samt fra det offentlige som sagsbehandler og jobkonsulent. 

Jesper er den mest konkurrenceorienterede af de to - dog uden at det må gå ud over det hyggelige og sjove. Udover at være matchleder på golfrejser, har han også været matchleder i Odder Golfklub samt på en række Company Days. Jesper er stadig aktiv som Headhunter i SAM Int., men flyttede bare sit hjemmekontor til Spanien. Desuden har han en baggrund som officer fra Den Kongelige Livgarde. Det er nok derfra han har lært at gøre det, som Lone siger 😀

For dem begge gælder det, at gæsterne får det ophold, de ønsker sig, om det er at være meget aktiv med øvrige gæster eller om man foretrækker at passe sig selv i ro og mag. De håber dog på, at stort set alle har lyst til at deltage i After Golf-arrangement, der afholdes i det område man som gæst bor i. På After Golf arrangementer deles der ud af praktiske oplysninger, erfaringer om indkøbssteder, restauranter og evt. andre golfbaner mellem vores Long Stay-gæster.

Drømmer du om et long stay med timevis af golf?
Vi har masser af spændende long stay-pakker at vælge mellem uanset budget og behov. Du kan udforske hele long stay-udvalget her.