Skip to main content

13-12-2022: Lübker Golf kåret som Danmarks bedste bane

LÜBKER GOLF KÅRET SOM DANMARKS BEDSTE BANE! Oplev banen på golfskole i foråret 2023

Golfbanen på Lübker Golf & Spa Resort er netop blevet kåret til Danmarks bedste bane ved World Golf Awards 2022. Hos Caddie Golfrejser forstår vi godt, hvorfor Lübker løb med den velfortjente hæder. Vi er nemlig selv meget begejstret for både banen og resortet, som tilbyder golf i topklasse i moderne rammer. Derfor har vi af flere omgange afviklet diverse spændende events og flere golfskoler på Lübker Golf. 2023 er heller ikke en undtagelse for igen i år gentager vi vores populære golfskole på Lübker med flere ophold i løbet af foråret. Vil du prøve at spille Danmarks bedste bane? Læs mere om vores golfskoler og tilmeld dig her.

Herunder kan du læse mere om den flotte hæder af Lübker Golf Resort:

Resortet hædret ved den årlige World Golf Awards i Abu Dhabi

Det var en stolt repræsentant for Lübker Golf Resort, der tirsdag måtte på scenen i det eksklusive Rixos Premium Saadiyat Island-resort i Abu Dhabi, Emiraterne, for at modtage hæderen som Denmark’s Best Golf Course 2022.

Organisationen World Golf Awards hædrer hvert år forskellige steder i verden de bedste golfbaner, bedste hoteller og bedste golfrejsebureauer efter indstillinger fra brugerne, og ceremonien i Abu Dhabi var den niende af slagsen.

Det var golfmanager, Hans Knudsen, der var taget til Emiraterne for at modtage prisen, der uddeles på baggrund af en bred vifte af stemmer fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Hans Knudsen er særlig stolt, fordi det netop er brugerne, der har stemt på Lübker-banen som Danmarks bedste.

- Og så er jeg meget imponeret af den måde, som vores chefgreenkeeper plejer og passer banen på. Som spiller ser man stort set aldrig greenkeeperne. På det kommercielle plan vil det helt sikkert også hjælpe os i markedsføringen, at vi nu rent faktisk har papir på at have Danmarks bedste bane, siger Hans Knudsen.

Chefgreenkeeperens jubilæum

Gennem de seneste 10 år har ansvaret for Lübker-banens tekniske niveau ligget hos course superintendent (chefgreenkeeper), Spencer Opstrup Lloyd-Pye, og hans stab på 12 personer, nogle af dem dog på deltid.

- Det er en stor ære for mig og min loyale stab at modtage denne flotte anerkendelse. Vi har arbejdet ubønhørligt med banen for at kunne tilfredsstille vores medlemmer og greenfee-spillere. Det er ikke nogen hemmelighed, at Lübker Golf har været igennem en svær tid, men takket være resortejerens vilje til at investere og en støt opadgående kurve har resultaterne vist sig. Til februar kan jeg fejre 10 års-jubilæum hos Lübker, så det her ser jeg som en belønning til hele staben, der gør mig både glad og stolt, siger Spencer Opstrup Lloyd-Pye.

Også resortejeren glæder sig over hæderen

- Der skal ikke herske tvivl om, at vi fra resortets og klubbens side glæder os over, at der sættes pris på det store arbejde, der gennem de seneste tre-fire år er gjort for at forbedre både faciliteterne og arbejdet med banen, så den fremstår som en af Danmarks absolut bedste. Og det er ikke mindst chefgreenkeeper Spencer Opstrup Lloyd-Pyes fortjeneste, siger Carl Aage Nielsen.

- Målet er hvert år at skabe løbende forbedringer, så banen og resortet fremstår attraktivt for både medlemmer og greenfee-spillere – ikke mindst gæster fra det nære udland, som resortet jo egentlig er bygget til. Vi kan bruge hæderen i markedsføringen til stille og roligt at skabe vækst. Derfor er vi glade for dette skulderklap og håber, at det ikke er en enlig svale, siger Carl Aage Nielsen.

Resortet foran udvidelser

Lübker Golf Resort på Djursland blev åbnet i 2008, og golfbanen på resortet har gennem alle årene hørt til blandt Danmarks bedste golfbaner. Foruden det unikke golfanlæg byder resortet i øvrigt på flere end 150 ferieboliger, center med spa & wellness, subtropisk bad, legeområder, fitness, café, restaurant og møde- og konferencefaciliteter.

I de kommende år forventes golfresortet udvidet med både hotelværelser og flere hundrede nye ferieboliger foruden en række udendørs og indendørs faciliteter, der skal medvirke til at øge aktiviteterne året rundt. Der er også mulighed for at erhverve en ubebygget grund eller bolig med en fantastisk beliggenhed.

Golfskole er den perfekte måde at forbedre dit spil. Tag med i foråret 2023, så du kan blive en endnu bedre golfspiller. Vi har både golfskoleophold for alle samt et golfskoleophold skræddersyet til kvinder. Du kan læse mere om de to typer golfskoler herunder. 

Golfskoleophold skræddersyet til kvinder - læs mere her

Golfskoleophold for alle - læs mere her.