star star star star

Lübker Golf & Spa Resort

På smukke Djursland ligger Lübker Golf & Spa Resort, der er et dansk golf- og sparesort med plads til hele familien. Foruden en 36-hullers golfbane byder hotellet på meget andet for alle, hvad end du er til wellness, gastronomi i særklasse eller leg for børnene. På Lübker Golf & Spa Resort er der mulighed for at vælge imellem forskellige løsninger, når du skal booke din ferie. Ud over golf- og spaophold kan du vælge deres Family Fun-pakke, hvor du får adgang til det subtropiske bad, poolområdet, fitnesscenter og golfbaner. Alle værelser er indrettet smagfuldt og er selvfølgelig fuldt udstyret.
Læs mere her
Aktiviteter på Lübker Golf & Spa Resort

Samtidig byder Lübker Golf & Spa Resort også på aktiviteter som:

  • holdtræning
  • kunstgræsbane
  • legeplads
  • indoor gameroom
  • sjældne orkidéer
  • brasserie
  • café.

Lokalområdet har masser af seværdigheder. Foruden den smukke natur er Djurs Sommerland den helt perfekte dagstur for familien. Du kan også tage et smut forbi Ebeltoft Bryggeri og gå igennem byens historiske gader eller tage en tur forbi Aarhus og få kulturelle indspark på Aros eller Moesgaard Museet.

27-hullers mesterskabsbane

Lübker Golf & Spa Resort byder på golfferie til alle niveauer, og derfor vælger mange også at lade deres golfrejser gå hertil hvert år. Her får du blandt andet en 27-hullers mesterskabsbane, der er blandt de bedste af sin slags i Nordeuropa. Banen består af tre forskellige 9-huls-sløjfer, der alle er designet af den verdenskendte Robert Trent Jones II. Banen åbnede tilbage i 2008, og siden da har den været kåret som verdens bedste nye golfbane.

Derudover er det også et af de golfresorter, der tilbyder en indendørs simulator til din træning og et 9-hullers Academy Course. Og som noget helt nyt tilbyder banen også på overdækkede udslagsbåse og markedets bedste 2-piece bolde, og så er der blevet investeret i en Trackman Range.

Lübker Golf & Spa Resort har sin egen golfklub, og det smitter af på stemningen. Når du tager på golfferie hertil, vil du hurtigt fornemme det sociale og hyggelige klubfællesskab, der er i golfklubben. Derudover kan du nyde den smukke natur, som Djursland byder på. Se nærmere  golfanlægget her.

Book din golfferie til Lübker Golf & Spa Resort allerede i dag med Caddie Golfrejser og prøv nogle af Danmarks bedste golfbaner, den hyggelige stemning og en golfferie, hvor det føles, som om at du kommer langt væk hjemmefra.

background graphic