Skip to main content

Short Breaks - Er du til korte golfrejser?

Her kan du løbende holde dig opdateret om vores spændende SHORT BREAKS - Nyheder - Vær dog opmærksom på, at dette blot er et lille udsnit af hvad vi kan lave som short breaks!

Hvad mener vi med SHORT BREAKS?
Short Breaks kan være specifikke oplæg vi modtager fra vores leverandører, som har brug for hjælp til at få solgt deres hotelværelser og tee tider eller resorts som vi har indgået en fordelagtig pakke med. Derfor er Short Breaks rejserne et mix af LAST MINUTE og nyheder med fordelagtige pakker og kan være i specifikke perioder, hvor leverandøren har lav belægning. 
Så du vil ALTID have en fordel ved at vælge et af oplæggene. 

Ofte er Short Breaks også mindre fleksible - oftest pga. flyforbindelsen kan være begrænset, men tilgengæld opnår man meget værdi for pengene til gode priser!

Vær opmærksom på, at vores short breaks kan være i BEGRÆNSET antal og efter "Først til mølle princippet" + at der er i mange tilfælde er en udløbsdato, som vil fremgår af den enkelte short breaks pakke.

Skulle du stå i en situation, hvor der ikke er noget, som du finder interessant, så send endelig en forespørgsel eller ring til os på 7015 4848 og vi vil med glæde hjælpe dig.

The D Hotel

Nyd et ophold på dette 4-stjernede hotel med dejlige moderne værelser ud til floden ”River Boyne” midt i centrum af Drogheda og ganske tæt ved de ”hidden gems” links baner Seapoint og County Louth Golf Club På dette hotel får I det hele indenfor rækkevidde – Herunder shopping, byliv og fantastisk links golf! Hvorfor vælge The D-Hotel? The D-Hotel er et skønt 4-stjernet hotel med 111 lyse og rummelige i moderne stil. Der tilbydes forskellige værelsestyper, hvor du kan vælge værelser med river vie...