Skip to main content

Short Breaks - Er du til korte golfrejser?

Her kan du løbende holde dig opdateret om vores spændende SHORT BREAKS - Nyheder - Vær dog opmærksom på, at dette blot er et lille udsnit af hvad vi kan lave som short breaks!

Hvad mener vi med SHORT BREAKS?
Short Breaks kan være specifikke oplæg vi modtager fra vores leverandører, som har brug for hjælp til at få solgt deres hotelværelser og tee tider eller resorts som vi har indgået en fordelagtig pakke med. Derfor er Short Breaks rejserne et mix af LAST MINUTE og nyheder med fordelagtige pakker og kan være i specifikke perioder, hvor leverandøren har lav belægning. 
Så du vil ALTID have en fordel ved at vælge et af oplæggene. 

Ofte er Short Breaks også mindre fleksible - oftest pga. flyforbindelsen kan være begrænset, men tilgengæld opnår man meget værdi for pengene til gode priser!

Vær opmærksom på, at vores short breaks kan være i BEGRÆNSET antal og efter "Først til mølle princippet" + at der er i mange tilfælde er en udløbsdato, som vil fremgår af den enkelte short breaks pakke.

Skulle du stå i en situation, hvor der ikke er noget, som du finder interessant, så send endelig en forespørgsel eller ring til os på 43 228 100 og vi vil med glæde hjælpe dig.

God golf og hygge ved Puerto Banus

Hotel Guadalmina Golf & Beach Resort har et fantastisk tilbud, som er et helt perfekt sted at samle vennerne. Book drømme golf og tag afsted ned til Sydspanien. Bo helt ud til vandet med to golfbaner i baghaven og flere andre golfbaner indenfor 15 minutters kørsel – Forkæl dig selv med et ophold på...

TILBUDDET SKAL BOOKES INDEN D. 15. FEBRUAR 2020 - AFREJSE TIL OG MED 15.06.2020

4 nætter fra 5.595,- Læs mere

Nordtysk klassiker for alle golfere 2 nætter - Schloss Lüdersburg

Schloss Lüdersburg ligger i den henrivende nordtyske natur. I kombination med de to championship golfbaner Lakes og Old, placerer Schloss Lüdersburg sig i top 10 over de smukkeste golfresorts i Tyskland. Schloss Lüdersburg ligger omkring 200 kilometer fra den dansk/tyske grænse. 2 nætter sammen med...

2 nætter fra 1.635,- Læs mere

Spanien - Costa del Sol - Bo i byen og spil golf

En fantastisk prisbillig short break, hvor du har det hele inkluderet. Vi garanterer den bedste pris. Vil du nyde noget af Costa Del Sols vand og strand, samt en svalende drink efter anstrengelserne på golfbanerne? Så er Hotel Sol Principe et rigtig godt bud på et smukt, afslappet hotel med direkte...

Kontakt os for bestilling Læs mere