star star star star star

Det luksuriøse Salobre Hotel Resort

Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende kun få kilometer fra byen Maspalomas på Gran Canaria. Det er et flot 5-stjernet resort, som er helt perfekt til den ideelle golfferie. Resortet har deres to egne golfbaner Old Course og New Course, der er blevet særligt populære blandt golfrejsende i de senere år, så har du ikke været der endnu, venter der her en dejlig oplevelse!
Læs mere her
Salobre byder på

Salobre Hotel Resort & Serenity er det perfekte sted, hvis du ønsker afslapning efter en intens runde golf. På resortet finder du 313 fantastiske værelser og suiter. De er alle udført i et lækkert, moderne design med lyse og rummelige værelser. Alle værelser har egen balkon eller terrasse, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt udover golfbanen. På værelserne kan du som minimum glæde dig over gratis high speed wi-fi, aircondition, luksussenge med det lækreste sengelinned i 100% bomuld, værdiboks, minibar, gratis flaskevand hver dag, TV med internationale satellit- og golfkanaler. Badeværelserne har alle som minimum badekar, rainshower og gratis toiletartikler. Alt i alt er der ikke noget at komme efter på dette resort – udover afslapning og velvære, selvfølgelig! Der er taget hånd om det hele!

Hvad angår smag, så finder du nok heller ikke et bedre hotel på Gran Canaria! Morgenmaden er helt fantastisk. Her er simpelthen alt hvad hjertet kan begære og mere til. Vel nok den mest perfekte start på dagen, inden der skal bruges energi og snilde på de skønne golfbaner. Resortet har i det hele taget et stort udvalg af velrenommerede restauranter og barer, der serverer delikate retter af både lokal og international karakter, så du kan bare lade dig friste af dagens humør!

Salobre kan tilbyde hele 7 forskellige swimmingpools, hvoraf en ligger i resortets egen spa. De andre 6 ligger i terrasser i forskellige niveauer på resortet. På hotellets tag ligger der en infinitypool med udsigt over området, hvor man tilmed kan leje en balinesisk seng og få en flaske cava med i lejen. Ikke nogen dårlig afslutning på dagen at nyde solnedgangen efter en dejlig dag på golfbanen!

Hotellets faciliteter herunder golf

Alle swimmingpools har liggestole og parasoller og du kan også finde hele to poolbarer når tørsten melder sig under den varme kanariske sol. Strand og by ligger ca. 5 km væk, og resortet tilbyder shuttlebus til sine gæster, så man nemt og bekvemt kan komme frem og tilbage efter en strand- eller shoppetur.

Vil du tage afslapning og velvære til et højere niveau, så book tid i resortets egen Spa Be Aloe, der kan tilbyde alverdens dejlige behandlinger til krop og sjæl. Her kan du få alt fra massage, ansigts- og kropsbehandlinger, nyde tid i jacuzzi, finsk sauna, tyrkisk bad, bobblesenge, vitality-, vandfalds- og terapeutisk pool. Eller hvad med at prøve deres oxygenterapi med 99,98 % ilt? Du kan også booke dig ind på yoga- og pilateshold, eller bare bruge tid i deres fitnesslokale, hvis der skal noget mere styrke i driverarmen? Det hele kan nydes med den smukkeste udsigt over Gran Canarias bjerge!


På resortet finder du disse to 18 hullers golfbaner kaldet New Course og Old Course. Navnene hentyder til, at de blev åbnet i henholdsvis 1999 og 2008. Her får du udfordrende golf på højt plan på genialt designede baner. Old Course er designet af Roland Faure får du her en 18 hullers par 71 bane med masser af udfordringer undervejs. Banen er en kuperet bjergbane, men ikke så kuperet som New Course.

New Course Denne 18 hullers bane er designet af Ron Kirby og giver noget mere udfordring end Old Course. Det gælder om at have både præcision og strategien i orden inden du bevæger dig ud på den flotte golfbane. Udover en rigtig flot designet golfbane, hvor du kan blive maximalt udfordret i teknik og sværhedsgrad, så får du på Salobre Golf også nogle rigtig gode træningsfaciliteter. Der er både driving range, putting green og indspilsgreen, som udgør et golfakademi for dig, der har lyst til at forbedre dine evner undervejs på din golfferie. Nyd et udsøgt måltid i restauranten eller gå på opdagelse efter nyt gear i pro-shoppen. Salobre Golf har det hele!  

background graphic