Skip to main content

Salobre Hotel Resort & Serenity (Hotelklasse: 5 stjerner)

Salobre Hotel Resort & Serenity er beliggende kun få kilometer fra byen Maspalomas. Det er et flot 5 stjernet resort, med rummelige værelser, helt perfekt til den ideelle golfferie. Resortet har deres to egne golfbaner Old og New Course, der er blevet særligt populær blandt rejsende i Europa de senere år. På Salobre Hotel Resort & Serenity finder du 3 restauranter, 3 barer og hele 7 swimming pools. 

Hvor er Salobre Hotel Resort & Serenity? 
I nærheden af Maspalomas ligger det 5 stjernede Salobre Hotel Resort & Serenity. Et populært sted i den sydlige del af Gran Canaria. Resortet ligger kun 10 minutter fra stranden og det krystalklare vand, som er ideelt at nå når du er på golfferie, efter en lang dag på golfbanen, er en dukkert i det skønne badevand lige hvad du har brug for.

Hvorfor Salobre Hotel Resort & Serenity? 
I forhold til de andre hoteller i området er Salobre Hotel Resort & Serenity et rigtig godt sted hvis du ønsker afslapning efter en intens runde golf. Med hele 7 swimming pools og 3 restauranter er der rig mulighed for at forkæle dig selv under det kanariske sol. På Resortet finder du 313 værelser og suiter. Der er rummelige værelser med balkon/terrasse, hvor du har en fantastisk udsigt udover golfbanen. Her bliver der tilbudt et lækkert og moderne design, for enhver smag. Hvad angår smag, så finder du nok ikke et bedre hotel, hvor morgen maden er så fantastisk. Her er simpelthen alt hvad hjertet kan begære og mere til. Vel nok den mest perfekte start på dagen.
Hotellet har også et såkaldt Beach Point lige på Maspalomas strand, lige ved siden af fyr tårnet (Light house). Det er en privat villa som er tilgængelig for hotellets gæster. Der er en pool, liggestole, brusere, garderobeskabe og en gratis håndklæde service, alt sammen til fri afbenyttelse for hotellets gæster. Den gratis shuttle bus kører hver time og sætter jer af direkte ved stranden. 

Kort

 

Send forespørsel
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning
Obligatorisk oplysning