star star star star

Pula Golf Resort

Vil du opleve historiens vingesus på dette charmerende resort, slappe af med pool og spa, og nyde en god omgang golf på en af Mallorcas bedste golfbaner? Så er Pula Golf Resort den perfekte golfdestination for dig. Klimaet på Mallorca er behageligt året rundt, med de højeste temperaturer i juli og august. Nedbør ser øen begrænsede mængder af, så det er ideelt for begejstrede golfspillere. Her får I en fantastisk mesterskabsgolfbane med strategisk placerede vandhazarder. Banen ligger midt i den smukke, stille natur, med udsigt til det azurblå Middelhav.
Læs mere her
Pula Golf Resort byder på

Knap en times kørsel nordøst for Palma finder man det fortryllende Pula Golf Resort. Det charmerende hovedhus Manor House er dateret til 1581, og sender jer en på en tidsrejse tilbage til den smukke middelalder på Mallorca. Hotellet har 46 suiter i harmonisk kombination af den rustikke middelalderstil og moderne lys indretning. De fleste suiter ligger langs golfbanen, og alle er meget rummelige med et minimum på 40 m². Alle suiter har gratis wi-fi, værdiboks, minibar og aircondition. Der er enten balkon eller terrasse, hvorfra man kan nyde en drink og den skønneste udsigt over Mallorcas eventyrlige landskab.


Pula Golf Resort er forsynet med en storslået spa afdeling, der har en opvarmet swimmingpool, jacuzzi, isbade, hydromassage, sauna og dampbad, samt mulighed for at få massage eller bare et par afslappende timer efter en dag med golf. Må vi anbefale resortets egen restaurant S’era de Pula, som dyrker deres egne råvarer i deres 6000 m² store køkkenhave? Restauranten har flot udsigt over golfbanen og byder på forskellige middelhavsretter og ren afslapning i landlige omgivelser. Resortet tilbyder både bil- og cykeludlejning, og arrangerer ture på de nærliggende cykelruter, hvis man får lyst til at se andet end golfbanen en dag. Resortet tilbyder gratis parkering for gæsterne og ladestandere til elbiler.

Golf i verdensklasse

Pula Golf åbnede første gang for spil i 1995. Siden da er golfbanen blevet redesignet af golflegenden José Maria Olazabal, for at kunne leve op til kravene for international og professionel golf. Nu betragtes banen som en af de sværeste golfbaner på Mallorca. Banen har flere gange været vært ved Herrenes European Tour samt andre internationale og nationale turneringer.

Pula Golf ligger smukt omgivet af naturparken Son Servera og bugten Cala Millor. Her finder du et golf-academy, en velassorteret Pros shop, en stor driving range i to etager, 2 putting greens, og til dit shortgame tilbyder Pula Golf hele 3 pitching greens og en stor chipping green, hvor du kan øve dine slag. Der er også fitnesscenter tilknyttet Pula Golf.

Pula Golf Resort er beliggende i et stille og naturskønt område på den nordøstlige side af Mallorca, kun 70 km fra La Palma lufthavn. Der er kun et par kilometer til de dejlige strande ved Port Verd og Cala Millor, hvor man også kan finde shopping, restauranter og barer. I resortets baghave finder i det smukke naturreservat Son Servera, hvor der er mange gode vandreruter, fx. den 8,5 km lange Puig de Son Jordi.

background graphic